Bulharsko
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Oni nemozu zvysit ceny o 50% len na pobrezi.Alebo myslis, ze pride EU hned o 50% ceny vysse ceny a platy v celom sttate ?
Nechapes to ? Lebo ked ich zvysia, prestanu im tam chodit domaci turisiti, ktorych je tam minimalne polka, prestanu tam chodit, sloavaci, cesi.. Bulhari si to dobre uvedomuju, preco tam ludia chodia.
a kde si bol v bulharsku presnejsie?kukiak napísal:Nahodouti co tam teraz nedavno boli.. Neviete jak sa vola ta ich pesnicka co na kazdom rohu hrali, urcite asi bulharska alebo ruska alebo z tych koncin.. Take diskofilne..
Inac tento rok super, asi najlepsie. Akurat bolo hrooozne vela meduz.. Tekila na plazi - 1 lev - 15sk
-
kukiak
Addict
Su tamdve plaze, severna je kratsia a uzsia.. Mali sme ju 100m od penzionu a nechodili sme tam. Juzna je dlha fajne 2-3km, su tam aj zony pre hotely vyhradene + platene zony, teda pokial si chces len hodit uterak na zem, musis sa prejst poriadne daleko alebo si rano privstat, ked tam je menej ludi
. Sama zistis, ze v "peknych" baroch je vsetko o skoro 50% drahsie, treba chodit do takych skromnejsich
. Na tekilu sme chodili uuuplne dozadu ku takej hliadkovacej vezi.
Vlny boli iba jeden den a to take, ze zakazali kupanie
. Polovicu dovolenky bolo straasne vela meduz, pokial sa ti to hnusi, budes mat problem ist do hlbsej vody
. Stipe to jak prhlava 
Vlny boli iba jeden den a to take, ze zakazali kupanie
-
kukiak
Addict
netusim kde je ten hotel.. No je to drahsie.. ale asi tak drahie ze rozdiel par koruniek. Restauracie mas na kazdom rohu, cim blizsie k hlavnej ulici tym drahsie. Priemerne nas vychadzala vecera aj s napojmi (coca cola,pivo a spol) 40 leva. V tom bol aj sopsky salat a tak.1nika-zv1 napísal:meduzy mi robia problem dufam ze vtedy uz nebudu,a tak primorsko je trochu drahsie ako pomorie,ale tak nevadi,a jedlo? da s tam ako najest? bo mi nemame na hotely co budeme kuchynku takze sa budeme stravovat vonku,a nahodou nevies kde je hotel nevon? ci si nahodou nesiel ppori nom:)
-
P41NK1LL3R
Light Professional
V Kraneve som bol minulý rok...jacko napísal:chystam sa 19.8 do kraneva, ak ste tam dakto boli dajte nejake tipy co kde je ake je more kde sa da dobre najest ci je voda nezavadna a ich potraviny nerad by som chytil nieco ako faraona v tunisku/egypte co maju , diki moc
Čierne more je veľmi pekné, vodu príliš neodporúčam piť, potraviny sú lacné a výber je v podstate podobný ako u nás, s miestnou stravou som žiadne problémy nemal...
Najesť sme sa chodievali väčšinou do ника, ale je tam viac možností (чучурите, айакс...), personál zväčša charakterizovala priateľskosť, pohoda a pomalá obsluha...
Čo sa barov týka, tak môžeš skúsiť diskotéku pri Vanilla Beach, Playboy Club, dole pri pláži je tiež nejaký Night Club (o nich ale moc neviem, až tak často som ich nenavštevoval...) a Hotel Ведрзн (tam sme mali stužkovú)...
-
mad dogg.SK
Medium Expert
ja 17 odchadzam1nika-zv1 napísal:Najlepsie je cestovanie vlakom,alebo ked uz letecky ale zas letecky to vas vyde draho,to radsej si tam daco za tie peniaze nakupim,mi tiez odchadzame 17.8 vlakom do bulharska do primorska tentokrat,a velmi sa tesim na tie veke zlavy co tam budu:D
ludia ktori idete 6.8 do PRIMORKSA ozvite sa pls(naj PM) ja idem do Hotela Miráž ale autom...ma nekto skuenosti?
pozri si tu www.bulharsko.firespace.eu daj si mesta a tam najdes vselico
-
tomasito13
Star
-
mad dogg.SK
Medium Expert
neska som sa vratil z PRIMORSKA aaaaaa autom nidky viac
ti ludia su neskutocne je***
byval som v hoteli miraz malo to sice bazen a v phoodke vybavenie ale ten personaal
recepcna chatavala cez skype cely den
inak tam je pekne bol osm sa potapat a videl som to aj z rogala a to vyzera super. jaj a cigani a ten bordel to je neico neskutťocne
záver: do Bulharska sa uz nechcem vratit
záver č.2: zlatee Slovensko
záver: do Bulharska sa uz nechcem vratit
záver č.2: zlatee Slovensko