Bulharsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Rammer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rammer »

Do Bulharska treba ist cim skor, lebo ako vstupilo do unie bude sa tam rapidne zdrazovat a uz to nebude lacna destinacia.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Rammer napísal:Do Bulharska treba ist cim skor, lebo ako vstupilo do unie bude sa tam rapidne zdrazovat a uz to nebude lacna destinacia.
Toto vravia, stari mudri ludia uz siesty rok.
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

kukiak napísal:Toto vravia, stari mudri ludia uz siesty rok.
Nie, tento rok je zlomovy. Rodicia boli toto leto v Bulharsku a mali lacnejsiu dovolenku aku si kupis teraz. To iste hovorila aj delegatka.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Oni nemozu zvysit ceny o 50% len na pobrezi.Alebo myslis, ze pride EU hned o 50% ceny vysse ceny a platy v celom sttate ? :lol: Nechapes to ? Lebo ked ich zvysia, prestanu im tam chodit domaci turisiti, ktorych je tam minimalne polka, prestanu tam chodit, sloavaci, cesi.. Bulhari si to dobre uvedomuju, preco tam ludia chodia.
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

ale tak zas mozno zvysili trocha ceny ved aj kurz leva dakedy vychadzal za nase 20korun a teraz necelych 15 korun? ale stale dufam ze tam budu zlavy an oblecenie:P
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nahodouti co tam teraz nedavno boli.. Neviete jak sa vola ta ich pesnicka co na kazdom rohu hrali, urcite asi bulharska alebo ruska alebo z tych koncin.. Take diskofilne :D..

Inac tento rok super, asi najlepsie :). Akurat bolo hrooozne vela meduz.. Tekila na plazi - 1 lev - 15sk
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Nahodouti co tam teraz nedavno boli.. Neviete jak sa vola ta ich pesnicka co na kazdom rohu hrali, urcite asi bulharska alebo ruska alebo z tych koncin.. Take diskofilne :D..

Inac tento rok super, asi najlepsie :). Akurat bolo hrooozne vela meduz.. Tekila na plazi - 1 lev - 15sk
a kde si bol v bulharsku presnejsie?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

1nika-zv1 napísal:a kde si bol v bulharsku presnejsie?
Primorsko, jeden den v Kitene.
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

v primorsku? to vazne? ja tam cestujem teraz na tri tyzdne 16 augusta a tesim sa:) a plaz a more vlny? bolio?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Su tamdve plaze, severna je kratsia a uzsia.. Mali sme ju 100m od penzionu a nechodili sme tam. Juzna je dlha fajne 2-3km, su tam aj zony pre hotely vyhradene + platene zony, teda pokial si chces len hodit uterak na zem, musis sa prejst poriadne daleko alebo si rano privstat, ked tam je menej ludi :). Sama zistis, ze v "peknych" baroch je vsetko o skoro 50% drahsie, treba chodit do takych skromnejsich :D . Na tekilu sme chodili uuuplne dozadu ku takej hliadkovacej vezi.
Vlny boli iba jeden den a to take, ze zakazali kupanie :D . Polovicu dovolenky bolo straasne vela meduz, pokial sa ti to hnusi, budes mat problem ist do hlbsej vody :) . Stipe to jak prhlava :)
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

meduzy mi robia problem dufam ze vtedy uz nebudu,a tak primorsko je trochu drahsie ako pomorie,ale tak nevadi,a jedlo? da s tam ako najest? bo mi nemame na hotely co budeme kuchynku takze sa budeme stravovat vonku,a nahodou nevies kde je hotel nevon? ci si nahodou nesiel ppori nom:)
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jacko »

chystam sa 19.8 do kraneva, ak ste tam dakto boli dajte nejake tipy co kde je ake je more kde sa da dobre najest ci je voda nezavadna a ich potraviny nerad by som chytil nieco ako faraona v tunisku/egypte co maju , diki moc
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

1nika-zv1 napísal:meduzy mi robia problem dufam ze vtedy uz nebudu,a tak primorsko je trochu drahsie ako pomorie,ale tak nevadi,a jedlo? da s tam ako najest? bo mi nemame na hotely co budeme kuchynku takze sa budeme stravovat vonku,a nahodou nevies kde je hotel nevon? ci si nahodou nesiel ppori nom:)
netusim kde je ten hotel.. No je to drahsie.. ale asi tak drahie ze rozdiel par koruniek. Restauracie mas na kazdom rohu, cim blizsie k hlavnej ulici tym drahsie. Priemerne nas vychadzala vecera aj s napojmi (coca cola,pivo a spol) 40 leva. V tom bol aj sopsky salat a tak.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

jacko napísal:chystam sa 19.8 do kraneva, ak ste tam dakto boli dajte nejake tipy co kde je ake je more kde sa da dobre najest ci je voda nezavadna a ich potraviny nerad by som chytil nieco ako faraona v tunisku/egypte co maju , diki moc
V Kraneve som bol minulý rok...
Čierne more je veľmi pekné, vodu príliš neodporúčam piť, potraviny sú lacné a výber je v podstate podobný ako u nás, s miestnou stravou som žiadne problémy nemal...
Najesť sme sa chodievali väčšinou do ника, ale je tam viac možností (чучурите, айакс...), personál zväčša charakterizovala priateľskosť, pohoda a pomalá obsluha...
Čo sa barov týka, tak môžeš skúsiť diskotéku pri Vanilla Beach, Playboy Club, dole pri pláži je tiež nejaký Night Club (o nich ale moc neviem, až tak často som ich nenavštevoval...) a Hotel Ведрзн (tam sme mali stužkovú)...
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

1nika-zv1 napísal:Najlepsie je cestovanie vlakom,alebo ked uz letecky ale zas letecky to vas vyde draho,to radsej si tam daco za tie peniaze nakupim,mi tiez odchadzame 17.8 vlakom do bulharska do primorska tentokrat,a velmi sa tesim na tie veke zlavy co tam budu:D
ja 17 odchadzam :D

ludia ktori idete 6.8 do PRIMORKSA ozvite sa pls(naj PM) ja idem do Hotela Miráž ale autom...ma nekto skuenosti?
jarykem
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jarykem »

pozri si tu www.bulharsko.firespace.eu daj si mesta a tam najdes vselico
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

bol som tam asi pred 10 rokmi a tento rok tam idem zas :)
ideme 3ja kamosi.. to bude pařba :-D
destination: PRIMORSKO
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ja odchadzam o polhodiny na vlaku do pomoriaa cize ekd sa vratim bdue aktualne infos :-)
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

Tak ja sa chystam 23.8 autobusom do Obzoru...do Bulharska ide 1.krát,dúfam,že bude dobre :D
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

neska som sa vratil z PRIMORSKA aaaaaa autom nidky viac :D ti ludia su neskutocne je*** :D byval som v hoteli miraz malo to sice bazen a v phoodke vybavenie ale ten personaal :D recepcna chatavala cez skype cely den :D inak tam je pekne bol osm sa potapat a videl som to aj z rogala a to vyzera super. jaj a cigani a ten bordel to je neico neskutťocne

záver: do Bulharska sa uz nechcem vratit
záver č.2: zlatee Slovensko
Napísať odpoveď