Bulharsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Bulharsko

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

Boli ste v Bulharsku? Kde? aky je vas nazor na zivot v bulharsku??
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

je to zaujmave ze taka tema tu este nie je :lol:
k nej samotnej : bulharsko je super.bol som tam 4 (alebo 5?) krat a stale sa mi pacilo.najlacnejsia destinacia co sa tyka cien ubytovania,potravin,alkoholu,sluzieb ale zdaleka nie najhorsia.je tam vela peknych bab (prevazne cesky a slovenky.bulharky maju prevazne pekne tela a skarede tvare).pobrezie je tam pekne subtropicke,nocny zivot number 1.tiez nie je na skodu veci silny kurz nasej meny voci bulharskemu leva.najlepsie letoviska - sozopol,primorsko.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Minulý rok sme boli na stužkovej v Kraneve (asi 20km od Varny)...
Celkom sa mi tam páčilo, ľudia sú uvoľnení, priateľskí, aj keď občas až príliš impulzívni...
Inak je to ok, lacné potraviny, alkohol a pod....
Čierne more a "nočný život" tiež stojí za to... :wink:
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ti co sa vyjadrili? co hovorite na Burgas?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Primorsko - onicom, som asi zvyknuty na iny standart a dostal som tam crevnu chripku .
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

V primorsku som bol ... Netreba pit miestu uzitkovu vodu a jest ich syry. Nemame na to prisposobene zaludky ... Ale napr mne z vody nic nebolo ale ked som si dal KEBAP to bolo srandy :)
Dva dni sracka jak z rozpravky :D
Tento rok idem zas :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Moja oblubena destinacia. :) Bola som tam dvakrat a dufam, ze sa tam dostanem znova. Minuly rok sme boli v Pomori, rok pred tym na Slnecnom pobrezi, ktore sa mi pacilo viac. Rusnejsi zivot, viac obchodov, na druhej strane vyssie ceny, ale zase nie o vela. Mozes sa najest v restike bez toho, aby si ratal kazdu korunu... Inak more je v pohode, mladi ludia tam chodia asi hlavne kvoli lacnemu alkoholu. Daju sa tam kupit dobre veci. Mne z vody ani miestnej stravy nebolo nic ani nikomu inemu. Mozno sme mali len stastie, neviem... :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Shark NX napísal:V primorsku som bol ... Netreba pit miestu uzitkovu vodu a jest ich syry. Nemame na to prisposobene zaludky ... Ale napr mne z vody nic nebolo ale ked som si dal KEBAP to bolo srandy :)
tak na tvojom príspevku som sa nasmial ako nikdy...:D v BG som nebol ešte ale dnes večer idem do NR - kamarat sa vracia z primorska....dufam že nedostal sračku :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Shark NX napísal:V primorsku som bol ... Netreba pit miestu uzitkovu vodu a jest ich syry. Nemame na to prisposobene zaludky ... Ale napr mne z vody nic nebolo ale ked som si dal KEBAP to bolo srandy :)
no ja som nepil ich vodu, ani syry, asi som nieco skazene zjedol, lebo ja som mal sracku aj som grcal, tocenie hlavy, teplota,...
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

tak ja idem do bulharska uz 8 krat tento rok,a nikdy som tam nemala ziadny problem,naopak velmi sa mi tam lubi hlavne pomorie a Burgas
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mna by zaujimalo, ci sa da v pohode vydrzat ta cesta autobusom a ci sa cestuje dlhsie ako den. Lebo akurat nad Bulharskom rozmyslame, len nevieme, ci letecky aleo busom.
Dik za odpovede
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Da sa vydrzat. My sme tiez raz sli busom. neviem, kolko presne trva cesta, ved to ti povedia v cestovke. Mne sa zda, ze cca 1 den. :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

3.7. sme sa s dew6 vratili z Pomoria. Je tam vazne super. Boli sme tam aj minuly rok a pojdeme aj buduci. Ludia mili, ceny super. Kazdy den sme boli v restauracii. Plaze nie su najcistejsie,ale da sa to. Samozrejmostou su plazove bary, kde som travil vela casu :) Zmenili pesiu zonu,co ma mrzi, lebo tam byvali stanky s drobnostami. Presunuli ich mimo,no pocas naseho pobytu este nefungovali. Ale inak bolo vazne super.
Prílohy
Kamoska sa hrala na plazi s muslami...
Kamoska sa hrala na plazi s muslami...
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

no tak ja sa chystam 10.8 do Pomoria, ideme vlakom je to fakt lepsie ako autobusom a dobrodruznejsie ako lietadlom. bulhrasko je velmi lcne najete sa tam cela rodina za 200 korun co je fakt nic a co sa tyka sluzieb tak tie tam maju na trosku nizsej urovni pokial nejdete do nejakeho 5 hviezdickoveho novovybudovaneho hotela lebo tych tam teraz narastlo ako huby po dazdi
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

co sa bulharska tyka, tak pocul som ze primorske oblasti su super, aj podla prospektov atd, ale ked som cez neho iba prechadzal, tak ma dostalo niekolko veci: na hraniciach bola mlaka kde doslova plavali hovna, vraj dezinfekcia. druha drzost bola, ked nabehol colnik, vyzbieral pasy a povedal nam, ze ak mu nedame za kazdeho dospeleho 1 euro, tak nam ich vrati o 8 hodin. potom si este vypytal karton plechoviek coly (to mali soferi pripravene rozhorucene napoje, ktore boli v kufri pri kryte motora :lol: ). ked sme prechadzali cez sofiu, zabilo ma, ked 5 alebo 6 prudova dialnica cez mesto bola VYDLAZDENA macacimi hlavami. predbiehali nas v kolone 2 stare lady- jedna mala na streche 2 tacky previazane spagatom a druha surovo miesacku :lol: holt, stavia sa :D ale inak maju prirodu uzasnu
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Najlepsie je cestovanie vlakom,alebo ked uz letecky ale zas letecky to vas vyde draho,to radsej si tam daco za tie peniaze nakupim,mi tiez odchadzame 17.8 vlakom do bulharska do primorska tentokrat,a velmi sa tesim na tie veke zlavy co tam budu:D
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Ja idem teraz 19.7. v sobotu, uz sa neviem dockat, som zvedavy :)
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

chodieval som tam pred greckom, v bulharsku som bol 5-6x a v gracku 5x...neviem...grecko ma lepsiu uroven ale zas bulharsko je vyhoda viac slovakov a nefiem...mne osobne bulharsko noooo...lepsie nez chorvatsko bo to nemam rad :lol: :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ako je tam v septembri? niekedy zaciatkom septembra? chcem ist s kamosmi na nejaku last minute prave do bulharska.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kachna napísal:ako je tam v septembri? niekedy zaciatkom septembra? chcem ist s kamosmi na nejaku last minute prave do bulharska.
tak ako aj inde pri mori o taky cas..proste parada (len musis chytit dobre pocasie)
Napísať odpoveď