naozaj je to tak? ja ked som robil, tak vravel riaditel ze treba spravit 4 semestre (za kazdy pisal 2 litre) a az potom sa da ist na zaverecny testt0m4s3 napísal:neviem ako je to s tymi semestrami, pretoze tie su nepovinne, to je iba dlhodoba priprava. zrejme si kazda firma co to vyucuju urci ine podmienky na prejdenie semestra. Ja hovorim o zaverecnom teste na ktorom stoji cely certifikat, t.j. ci ti ho daju alebo nie. Semestralne testy to nijak neovplyvnia, vobec tam ani nemusis chodit, staci samoucenie a ist na certifikat ..
Cisco CCNA
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
no tak to vas pekne zdieraju no. Ziadne semestre nepotrebuje, to je tvoja osobna volba, ci sa to chces ucit sam a intenzivne, alebo absoluvujes kurzy a budes sa to ucit dlhsie casove obdobie. Jedine co potrebujes je prist na test, za 70 minut spravit na viac ako 95% zaplatit 150$ a nazdar.artabanes napísal:naozaj je to tak? ja ked som robil, tak vravel riaditel ze treba spravit 4 semestre (za kazdy pisal 2 litre) a az potom sa da ist na zaverecny test
btw ma niekto zaujem o 700 stranove PDFko od Sybexu? Posledna verzia, je to priprava na ccna
HALÓ!!!!!!!!!!!!
Hmm no nič tu nie je nové. Azda poteší sem1. 9.test na10% či nie?
Pridajte nejaké otázky aj vy
Pridajte nejaké otázky aj vy
- Prílohy
-
- Dokument.rar
- cisco semester1 9.test - 100%
- (2.4 KiB) 382 stiahnutí
tak tu mate aktualny 1-8-1. semester
- Prílohy
-
- chapter test 2 met resultaat 89.rar
- (11.75 KiB) 369 stiahnutí
-
audiotrack
VIP
-
t0m4s3
Admin
mozes absolvovat semestre, ci uz platene alebo free na skole, alebo sa ucit sam a ist rovno na skusku (150$, 70min, english only)audiotrack napísal:možno trochu lame otázka, ale ako vlastne prebieha výučba? to vám dajú odkazy na literatúru čo si máte naštudovať a potom vás skúšajú? cez net alebo ako? je to iba v angline?
Test 11 semester 1
...Takže sťahujte!!!
- Prílohy
-
- test11(100%) CISCO sem1.rar
- CISCO sem1 test11 (100%)
- (1.49 KiB) 364 stiahnutí
-
audiotrack
VIP
-
t0m4s3
Admin
tak CCNA semestre su urcene prekvapico na CCNA.audiotrack napísal:a čo všetko sa tam dá naučiť? ako som to tak pozeral, tak je to asi len na siete, nie?
napr http://www.sssbrno.cz/gl/Stranky/ZEivt.htm
Čtyři semestry výuky jsou rozděleny na 2 roky gymnázia (2x2 hod) a poskytnou studentům teoretické i praktické vybavení, potřebné ke složení zkoušky CCNA (Cisco Certified Networking Associate).
cisco
Nechapem vas ludia,riesim testy cisco,zacinam 3ti semester a este som sa do toho ani nepozrel.Jedine ACL-ka som sa ucil ako tak lebo to bolo treba na SOC-ju...Odpovede su na kazdom rohu netu!!!Staci hladat
...PS:milujem niekoho kto napise co za to ked ti dam odpovede... 
Ako stiahnut studijne materialy ?
Neviete niekto ako stiahnut studijne materialy z cisco.netacad.net (samozrejme mam pristupove meno a heslo) ?
Skusal som viacej programov (HTTrack, WebCopier, ) ale ani s jednym sa to nepodarilo

Skusal som viacej programov (HTTrack, WebCopier, ) ale ani s jednym sa to nepodarilo