nestaci ti testking? Ten ma tak 20% otazok so slymi odpovedami, preto sa to naucis lepsie tym ze tie chyby budes hladat. Mohol by som ti v praci pozriet nejake prirpavy na CCNA...
tak tak final test je pekna zaberacka otazky sa generuju naozaj nahodne a mat pohromade 300 otazok a hladat odpovede je skoro nemozne .... radsej sa to priebezne uc .. podovodom sa to nenaucit a bude ta to neskor mrziet ..mne to doslo az neskoro ale uz som to dobehol
t0m4s3 napísal:nestaci ti testking? Ten ma tak 20% otazok so slymi odpovedami, preto sa to naucis lepsie tym ze tie chyby budes hladat. Mohol by som ti v praci pozriet nejake prirpavy na CCNA...
nechapem naco to chcete - ved ked chcete podvadzat, tak naco ste sa tam prihlasili? nejak tieto dnesne deti nechapem - chlapec by chcel mat cisco final certifikat ale ucit sa, to nie
artabanes napísal:nechapem naco to chcete - ved ked chcete podvadzat, tak naco ste sa tam prihlasili? nejak tieto dnesne deti nechapem - chlapec by chcel mat cisco final certifikat ale ucit sa, to nie
artabanes napísal:nechapem naco to chcete - ved ked chcete podvadzat, tak naco ste sa tam prihlasili? nejak tieto dnesne deti nechapem - chlapec by chcel mat cisco final certifikat ale ucit sa, to nie
podvadzat? Cisco testy su bezne dostupna zalezitost...
artabanes napísal:to je sice pekne, ale to ze je to bezne dostupna zalezitost neznamena ze to nie je podvod.
nie, predstav si ze to nie je podvod. V knizke ktora ta pripravuje na cisco testy su modelove otazky podobne ako pri autoskole. Pri autoskole tie otazky skutocne dostanes, pri cisco testoch dostanes rovnaky typ otazok, trochu pozmenene. Podotykam, vsetko je oficialne, o podvode nemoze byt ani reci. To mas to iste akoze na maturitu vies dopredu temy..
t0m4s3 napísal:nie, predstav si ze to nie je podvod. V knizke ktora ta pripravuje na cisco testy su modelove otazky podobne ako pri autoskole. Pri autoskole tie otazky skutocne dostanes, pri cisco testoch dostanes rovnaky typ otazok, trochu pozmenene. Podotykam, vsetko je oficialne, o podvode nemoze byt ani reci. To mas to iste akoze na maturitu vies dopredu temy..