Co sa vam snivalo?
Ja ak mám sny, čo je raz za hádam 2 roky, tak to sú čisté debilné horrory, ako napr. že zomrel môj brat,
tak som v sne zabil strašne veľa ľudí z hnevu, že môj brat je mŕtvy
, alebo, že som bol vo výťahovej šachte a spadol som dole a úplne som po dopade ešte zbieral svoje vnútronosti do seba aby som nezomrel a úplne jeden hnusný som mal, že som bol v lese a utekal som pred dákym hajzlom a potom bol dole ako keby járok a lúka, no ibaže ja som skočil do járku a letel som ďalej
vo vzduchu a mával som rukami a nohami, potom som nechutne dopadol a nabodol som sa na kôl a atď...
A raz sa mi snívalo, že som počul dáku blbú pesničku vo výťahu...a na druhý deň to uviedli v Dekahitoch alebo kde ako dáko novinku...Prosto sny sú riadne svinstvo (aspoň v mojom prípade
)
-
JohnFrusciante
Star
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No hej fakt je to pecka ale dakedy je to az smutneJohnFrusciante napísal:raz sa mi snivaju sprostosti na ktore hned zabudnem. ale uplne najlepsie su lucidne sny. to je uplna parada. ked sen tak taky
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
mastermind
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Lucidné sny sú super, cez letné prázdniny som skúšal,tak sa mi podarili asi 3, a potom ešte také spontánne prišli 2 cez zimu. Najlepší bol keď som asi v polovici veľmi dlhého sna bol u nás v garaáži a premýšľam...hmmm...ale veď toto je len sen, toto predsa nieje možné aby to bola skutočnosť...tak rozmýšľam že čo idem urobiť keď už ho ovládam...tak ma napadlo,že v snoch často ked niekde odídem a vrátim sa tak sa niečo zmení...tak som odišiel do chodby a vrátil som sa späť do garáže ale jediný rozdiel bol že moj bicykel bol rozpílený na dve polovice,neviem prečo...potom som prišiel za bratom a povedal som mu: "veď toto je len sen" ...on mi neveril tak som mu povedal že začnem lietať...tak som sa pokúšal vzlietnuť ale jediné čo sa mi podarilo bolo že som len tak pomaly dopadol...tak mi brat nechcel uveriť že sme vo sne a začal ma ťahať po schodoch...potom som sa mu konečne nejak vyšmykol a išiel som do svojej izby.Keď už som stál pred dverami,napadol ma postup že si do sna niekoho privolám. Tak som si predstavil že keď otvorím dvere bude tam stáť jeden môj kamoš...skúšal som to viacej krát ale nič...nakoniec som sa začal sústrediť a ako keby som v tom sne začal zatvárať oči. To som však robiť nemal lebo sen začal miznúť...je taký postup že keď cítite že sa vám znižuje kvalita sna,farby šednú a sen sa stráca,pošúchate si ruky a zakričíte "zvýšiť luciditu" ....to som urobil a na pár sekúnd sa sen absolútne vyjasnil no vedel osm že dlho to trvať nebude. Rýchlo som bežal k rádiu lebo ma napadlo čo tam pôjde keď to pustím....išla tam však len nejaká obyčajná známa pesnička, žiadny výplod mojej mysle...a potom bol koniec 
Ja si sny bud vobec nepamatam a ked si pametam tak vacsinou su dobre , ale zle je ze ked sa rano zobudim tak si uvedomim realitu a osobu o ktorej sa mi v tom sne snivalo nikdy mat nebudem . A dalej sa mi stava raz za cas tak asi raz alebo 2 krat do roka ze mam taky brutalne neprijemny sen , ale nie taky ze sa mi nieco zle sniva ale take abstraktne sny , proste vidim akokeby zelezne kruhy ktore sa tocia a pocujem hlasny zvuk akokeby sa nieco brusilo ( neprijemny zvuk ) . Asi som cvok 
Nepocuval si pred spanim I-doser?BabySHAQ napísal:pocujem hlasny zvuk akokeby sa nieco brusilo ( neprijemny zvuk ) . Asi som cvok
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66 ... ight=doser
Nie , ja som uz skusal mnohokrat i-doser ale vobec to na mna nefunguje - skodaVincko napísal:Nepocuval si pred spanim I-doser?Z tych zvukov by som sa necudoval keby sa ti take haluze snivali, a zvuky ktore opisujes sedia na zvuky i-doser.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66 ... ight=doser
Este jedna otazka , ako sa daju vyvolat tie lucidne sny ?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
predvcerom som mal skvely sen. snivalo sa mi ze idem uz neviem kolo coho, odpluvnem si taku fajnu az z paty na zem ked zrazu otvorim oci a zistujem ze som si pravdepodobne ochrchlal ruku, po piatich sekundach zistujem ze je to pravda, v mysli mi prejde, omg ty si ale kkt, hladam vreckovku, nikde nic, len tma a ochrchlana ruka ked zrazu vstanem a po prvom kroku zakopavam do taburetky tak nestastne ze ma palec na nohe boli az do vecera.
uplne krasna noc.
uplne krasna noc.
jedine tréningom...nestačí na to len počúvať pred spaním nejaký preset alebo tak...ten ti možno pomôže mať nejaké živšie sny alebo tak,ale pokial človek netrénuje tak mu presety moc nepomôžu...najprv si treba zacať zapisovať sny, pravidelne, pri rozpamätávaní - zobúdzame sa len pomaly,nemyslíme na nejaké vedľajšie veci,zozačiatku sa skúsiť sústrediť a ak to nepôjde nechať tomu čas,nesúriť to, často sa stáva že to príde samo...skrátka máš čistú myseľ,ak sa dá bez myšlienok.BabySHAQ napísal:Nie , ja som uz skusal mnohokrat i-doser ale vobec to na mna nefunguje - skoda![]()
Este jedna otazka , ako sa daju vyvolat tie lucidne sny ?
Potom cvičiť vizualizáciu, celkovo je na to viacej rôznych techník,testy reality, sugescia.... lucidné sny - odporúčam www.3oko.sk je tam všetko čo sa lucidných snov týka.
Co sa vam snivalo ?
mali ste uz neaku brutalnu nocnu moru alebo nieco co sa vam na druhy den stalo? mne sa raz snivalo ze som volala z busu triednej ze budem meskat do skoly lebo pred bernolakovom (tam chodim do skoly) bol havarovani kamion.a na druhy den( to uz ako skutocnost) ked som uz sedela v buse tak pred bernolakovom bol kamion ktory mal prevrateny prives a jeho naklad bol v jarku pri jednom baraku... a bolo tam len male zdraznie
Re: co sa vam snivalo ?
deja vu?marsi napísal:mali ste uz neaku brutalnu nocnu moru alebo nieco co sa vam na druhy den stalo? mne sa raz snivalo ze som volala z busu triednej ze budem meskat do skoly lebo pred bernolakovom (tam chodim do skoly) bol havarovani kamion.a na druhy den( to uz ako skutocnost) ked som uz sedela v buse tak pred bernolakovom bol kamion ktory mal prevrateny prives a jeho naklad bol v jarku pri jednom baraku... a bolo tam len male zdraznie
No ja mám niekedy stav, kedy neviem, či sa nejaka událosť stala alebo sa mi to snívalo
a niekedy to je vážne nepríjemné..
Najhoršiu moru som mal, keď som bol chorý a mal som 40 horúčky. To som nemohol spať, pretože ako som zavrel oči som videl takú bielu akoby loptičku, ktorá sa odrážala od stien izby a snažila sa ma trafiť. A strašne kričala
Vám je to teraz možno vtipne, ale to boli nechutné haluze 
Najhoršiu moru som mal, keď som bol chorý a mal som 40 horúčky. To som nemohol spať, pretože ako som zavrel oči som videl takú bielu akoby loptičku, ktorá sa odrážala od stien izby a snažila sa ma trafiť. A strašne kričala