Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

mne sa takisto stale snival ten isty sen: bojoval som v zakopoch ako fasisticky nemec, zaujimave nie?ze by som to bol v minulom zivote?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a stalo sa vam ze ste sa akoby zrazu prebudili ale boli stale v tom sne... nieco take ze proste ste mohli svoj sen ovladat a zasiahnut do deja?
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

Neviem uz aky je fajn,uz asi polroka sa mi snivaju same xujoviny
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

hojko napísal:Asi tak 7-10 rokov dozadu sa mi obcas snival ten isty sen, vsetko sa odohravalo na rovnakom mieste, rovanke postavy. Nebolo to pravidelne, ale v priebehu tych par rokov to bolo niekolko krat, mozno 5x, mozno aj viac.
A spomynas si este ze co sa ti snivalo? Mne sa 2x snival sen o tych psoch co som pisal vyssie a druhy bol taky ze tam boli same dvere na chodbe a z nich vychadzali ludia :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

vacsinou brutalne, ktore by som nechcel zazit
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

hojko napísal:Asi tak 7-10 rokov dozadu sa mi obcas snival ten isty sen, vsetko sa odohravalo na rovnakom mieste, rovanke postavy. Nebolo to pravidelne, ale v priebehu tych par rokov to bolo niekolko krat, mozno 5x, mozno aj viac.
poznam....je ked som mal 9 rokov (asi) tak sa mi snivala nocna mora a to stale dookola...ja som sa bal ist spat....ale teraz to nehrozy....inac najvacsia sranda je,ked svoje sny dokazete ovladat :aasmile29:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

mne sa raz snivalo ze som bol v triede a som sa spytal daco spoluziaka a on mi povedal aby som sa spytal Dominika(iny spoluziak) proste haluz,na dalsi den rano som si povedal ze sa skusim spytat ze co mi odpovie ten orvy spoluziak,ale medzitym som na to zabudol a siel som do skoly, no a v skole som sa spytal toho prveho spoluziaka to iste co vo sne a on mi odpovedal spytaj sa Dominika a vtedy som si uvedomil ze sa mi presne toto iste snivalo
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

.: Brutus sen: Ako male stniatko ma kupili decku ale to ma casom nechcelo tak ma dali do utulku a potom den pred tim ako ma sli utratit si ma zobrali obyvatelia azijskej rasy ktory ma mali 2 dni a potom si ma uvarily

bolo to presne v 03:59 ked som sa koli tomu zobudil.
The Merlin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa The Merlin »

prosex napísal:a stalo sa vam ze ste sa akoby zrazu prebudili ale boli stale v tom sne... nieco take ze proste ste mohli svoj sen ovladat a zasiahnut do deja?
Hej, ja mam tu schopnodt ovladat dej snu. Dokazem v nom robit co chces, proste si dokazem vytvarat vlastny dej- je to super. Ale to dokazem len ked ja vystupujem v tom sne. Vtedy dokazem ovladat aj svoje spravanie v tom sne.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

NO parkrat mam take brutalne sny ked dokonca vykrikujem a chodim v sne. Raz sa mi snival sen otom ako moju mamu uniesla zelena prisera a ja aby som ju porazil som musil vyhrat proti nej turnaj v CSku no na ten som letel do neakej sneznej krajiny kde vsetci nosili priviazane radiatori o hrude a hrali tenis. Tam som vyhral no on mi ju nechcel dat tak som chcel nieco vymysliet. Nakoniec som si nasiel holku a polizal sa snou no skoncilo to tak ze som ju predal do Afghanistanu a za zarobene peniaze som si mamu kupil no bez jednej ruky. Mala zopar chyb ako rozrezane zmasakrovane brucho s ktoreho vychadzali cervy a kricali ja chcem pivo no bola to ona :wink: :hehe: :hehe:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dead_Warrior napísal:A spomynas si este ze co sa ti snivalo? Mne sa 2x snival sen o tych psoch co som pisal vyssie a druhy bol taky ze tam boli same dvere na chodbe a z nich vychadzali ludia :lol:
Samozrejme, ze sa na to pamatam, ked sa ti nieco take par krat opakuje, tak sa ti to zapise poriadne do pamate. Ale nebolo to nic strane, taky normalny sen.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Hmm ... mne sa besnivaju sny 2x ... a sny si ludia pametaju len ked sa pocas nich zobudia :) pocas spanku cloveka sa striedaju dve fazy : 1. Faza snov 2. Faza tuheho spanku ... tzn. ze ak sa zobudite pocas tej druhej fazy tak zo sna nic... a sny odrazaju vase predstavy a zazitky roznym sposobom kombinovane takze sa vam moze zdat ze vidite buducnost a pritom len vidite nieco co si zajra naplanujete a o mesiac uskutocnite. a pri snoch je aj "anomalia" s nazvom Deja vu co je z francuztiny a v preklade to znamena cosi ako uz videne ... cize sa vam zda ze tuto situaciu ste uz videli ... a este jedna vec k tomuto "odbornemu" :roll: prispevku sen sa odohrava len vo vasej mysli cize moze trvat len niekolko stotin sekundy a vym sa zda ze ste prezili cely den. :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

bocian dost huste mne sa snivalo daco podobne a to ze som bol Counter v CS a bol som sam 1vs6 teraci a polozili bombu a zubudil som sa na to ako ked som odistoval bobmu a dostal som pri tom headku :lol: :smt082 :hehe:

miki690 ja som dade cital sa mi dza ze to bola ucebnica z AJ a tam bolo daco o snivani a daco v tom zmysle ludia snivaju vzdy ale pamataju si ich zvacsa vtedy ked ich mozog alebo myslienky "pracovali" na najvyssich obratakch pred tym ako isla ta osoba spat...A co si vrvael o tych fazach tak mne sa raz daco snivalo sa mi zda ze to bol sen ze stojim pred svojim panelakom v Petrzalke a pozeram sa na Lomnicak :lol: a nezobudil som sa vobec...vlastne zobudil ale az rano a to som si ten sen podrobne pamatal...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

mne sa naposledy snivalo o zirafe a zubnej kefeke,doteraz som to nepochopil :smt104
MCBuddy
Expert
Expert

....

Príspevok od používateľa MCBuddy »

Mne sa dnes nesnivalo... :lol: :lol: :lol:
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Mne sa snivaju dost velke blbosti...a moj brat raz zo sna povedal, zeI´m sorry sir, but he is stupid :lol: ...asi tym myslel mna
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

ach... mne sa raz zasnilo, ze som zomrel pri autonehode so spoluziakom, pricom sme pred niecim utekali..., a potom ako moj duch bol doma a pozeral na moju mamku ktora pozerala TV a akurat to davali v telke...

dost smutne a nadprirodzene.... :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Často sa mi snívajú take veci, ktoré až s odstupom času pochopím že sú to také veci na ktoré som si mal dať pozor, resp. sa im vyhnuť.
Ale sníva sa mi často, niekdy za noc aj 2-3 sny.

Ľudia a mam taku otázku do plena: ,,Od koho pochádzajá sny a co su to vlastne?"
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

ak nechces mat sny, musis tvrdo spat
Napísať odpoveď