Co sa vam snivalo?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
A spomynas si este ze co sa ti snivalo? Mne sa 2x snival sen o tych psoch co som pisal vyssie a druhy bol taky ze tam boli same dvere na chodbe a z nich vychadzali ludiahojko napísal:Asi tak 7-10 rokov dozadu sa mi obcas snival ten isty sen, vsetko sa odohravalo na rovnakom mieste, rovanke postavy. Nebolo to pravidelne, ale v priebehu tych par rokov to bolo niekolko krat, mozno 5x, mozno aj viac.
poznam....je ked som mal 9 rokov (asi) tak sa mi snivala nocna mora a to stale dookola...ja som sa bal ist spat....ale teraz to nehrozy....inac najvacsia sranda je,ked svoje sny dokazete ovladathojko napísal:Asi tak 7-10 rokov dozadu sa mi obcas snival ten isty sen, vsetko sa odohravalo na rovnakom mieste, rovanke postavy. Nebolo to pravidelne, ale v priebehu tych par rokov to bolo niekolko krat, mozno 5x, mozno aj viac.
-
ganja_rk
Medium Star
mne sa raz snivalo ze som bol v triede a som sa spytal daco spoluziaka a on mi povedal aby som sa spytal Dominika(iny spoluziak) proste haluz,na dalsi den rano som si povedal ze sa skusim spytat ze co mi odpovie ten orvy spoluziak,ale medzitym som na to zabudol a siel som do skoly, no a v skole som sa spytal toho prveho spoluziaka to iste co vo sne a on mi odpovedal spytaj sa Dominika a vtedy som si uvedomil ze sa mi presne toto iste snivalo
-
The Merlin
Expert
Hej, ja mam tu schopnodt ovladat dej snu. Dokazem v nom robit co chces, proste si dokazem vytvarat vlastny dej- je to super. Ale to dokazem len ked ja vystupujem v tom sne. Vtedy dokazem ovladat aj svoje spravanie v tom sne.prosex napísal:a stalo sa vam ze ste sa akoby zrazu prebudili ale boli stale v tom sne... nieco take ze proste ste mohli svoj sen ovladat a zasiahnut do deja?
-
bocian
Light Professional
NO parkrat mam take brutalne sny ked dokonca vykrikujem a chodim v sne. Raz sa mi snival sen otom ako moju mamu uniesla zelena prisera a ja aby som ju porazil som musil vyhrat proti nej turnaj v CSku no na ten som letel do neakej sneznej krajiny kde vsetci nosili priviazane radiatori o hrude a hrali tenis. Tam som vyhral no on mi ju nechcel dat tak som chcel nieco vymysliet. Nakoniec som si nasiel holku a polizal sa snou no skoncilo to tak ze som ju predal do Afghanistanu a za zarobene peniaze som si mamu kupil no bez jednej ruky. Mala zopar chyb ako rozrezane zmasakrovane brucho s ktoreho vychadzali cervy a kricali ja chcem pivo no bola to ona

-
hojko
Site Admin
Samozrejme, ze sa na to pamatam, ked sa ti nieco take par krat opakuje, tak sa ti to zapise poriadne do pamate. Ale nebolo to nic strane, taky normalny sen.Dead_Warrior napísal:A spomynas si este ze co sa ti snivalo? Mne sa 2x snival sen o tych psoch co som pisal vyssie a druhy bol taky ze tam boli same dvere na chodbe a z nich vychadzali ludia
-
miki690
Medium Professional
Hmm ... mne sa besnivaju sny 2x ... a sny si ludia pametaju len ked sa pocas nich zobudia
pocas spanku cloveka sa striedaju dve fazy : 1. Faza snov 2. Faza tuheho spanku ... tzn. ze ak sa zobudite pocas tej druhej fazy tak zo sna nic... a sny odrazaju vase predstavy a zazitky roznym sposobom kombinovane takze sa vam moze zdat ze vidite buducnost a pritom len vidite nieco co si zajra naplanujete a o mesiac uskutocnite. a pri snoch je aj "anomalia" s nazvom Deja vu co je z francuztiny a v preklade to znamena cosi ako uz videne ... cize sa vam zda ze tuto situaciu ste uz videli ... a este jedna vec k tomuto "odbornemu"
prispevku sen sa odohrava len vo vasej mysli cize moze trvat len niekolko stotin sekundy a vym sa zda ze ste prezili cely den. 
-
Dead_Warrior
Professional
bocian dost huste mne sa snivalo daco podobne a to ze som bol Counter v CS a bol som sam 1vs6 teraci a polozili bombu a zubudil som sa na to ako ked som odistoval bobmu a dostal som pri tom headku
miki690 ja som dade cital sa mi dza ze to bola ucebnica z AJ a tam bolo daco o snivani a daco v tom zmysle ludia snivaju vzdy ale pamataju si ich zvacsa vtedy ked ich mozog alebo myslienky "pracovali" na najvyssich obratakch pred tym ako isla ta osoba spat...A co si vrvael o tych fazach tak mne sa raz daco snivalo sa mi zda ze to bol sen ze stojim pred svojim panelakom v Petrzalke a pozeram sa na Lomnicak
a nezobudil som sa vobec...vlastne zobudil ale az rano a to som si ten sen podrobne pamatal...
miki690 ja som dade cital sa mi dza ze to bola ucebnica z AJ a tam bolo daco o snivani a daco v tom zmysle ludia snivaju vzdy ale pamataju si ich zvacsa vtedy ked ich mozog alebo myslienky "pracovali" na najvyssich obratakch pred tym ako isla ta osoba spat...A co si vrvael o tych fazach tak mne sa raz daco snivalo sa mi zda ze to bol sen ze stojim pred svojim panelakom v Petrzalke a pozeram sa na Lomnicak