Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Mavam jeden obzvlast hnusny sen , sniva sa mi kazdy druhy rok ...
Nic viac iba cierne pozadie a v nom kocka, neposkodena, kvalitna, ciste hrany vsetko biela pekna kocka v ciernom pozadi..
Zrazu sa ta kocka zacne krcit a uplne sa zkrci ( ako ked stlacite papier )
Poviete si co je na tom?
No nic ibaze ja sa z toho sna neviem spamatat este ked sa zobudim ...
Raz som bol v soku este 15 min po prebudeni..
Brutalne hnusny pocit .... Nechapem to preco?? :(
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

No mne sa snivaju take normalne snicky...Skola,kamosi,holky taky mix.Ale mam dost problem,ze ked sa mi sniva nieco dovolim si povedat akcne,tak mam neskutocne krce v nohach na ktore sa vzdy zobudim s hroznou bolestou..Ono ide o to,ze aj ked som na kupalisku tak sa mi to casto stava..ked palavam a mam napnute chodila,tak dostanem len tak neskutocny krc do nohy..No a presne tak to je aj pri sne.Sniva sa mi nejaka nahanacka,asi nejak napem nohy a bum neskutocna bolest v nohach...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Dead_Warrior napísal: nezobudil som sa vobec...vlastne zobudil ale az rano a to som si ten sen podrobne pamatal...
No ono je finta v tom ze ty sa fyzicky v podstate ani nezobudis , oci nemusis otvorit ale keby v danom momente niekto vosiel do tvojej izby tak by si to vnimal, cize akoby si sa zobudil. Napriklad ked som bol chory ta sa i bezne stavalo ze ked som bol chory a o pol noci som mal brat lieky tak som sa zobudil zobral lieky a rano som si myslel ze som sa zabudol zobudit ale potom som si uvedomil ze som ich musel zobret kedze budik bol zaklapnuty a jeden liek chybal ... a to som si myslel ze som celu noc spal ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

"vestecke" sny mavam neustale, aj ked nepravidelne. to co sa mi sniva, tak potom sa vacsina z toho udeje presne ako v sne... vcelku haluz
ale fakt najvacsia haluz sa mi stala, ked sa mi snivalo, ze padam z oblohy na zem a v skutocnosti som padal spiaci na zem z postele. zobudil som sa tesne pred dopadom a teraz si predstavte, ze v sne uz naberate strasny adrenalin ze j*bnete na zem ako kabela srotu a zrazu otvorite oci vsade tma a drrrrb! vam poviem som viac nemohol zaspat jak mi tlklo srdce... to bol len adrenalin. :shock: raz som cital, ze je vedecky dokazane, ze ked sa vam sniva nieco podobne, ako napr. ked padate a mate dopadnut, alebo vas maju zastrelit tak sa vzdy preberiete. fakt, zamyslite sa, kolko krat ste vo sne zomreli :?: ja ani raz.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Kibo mne sa sem tam stane daco take ze normalne spim na posteli a zrazu ma prepadne pocit ako keby som siel spadnut lenze nespadnem ale strhenm sa a vtom sa preberem....doslova az take myknutie
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

Dead_Warrior napísal:Kibo mne sa sem tam stane daco take ze normalne spim na posteli a zrazu ma prepadne pocit ako keby som siel spadnut lenze nespadnem ale strhenm sa a vtom sa preberem....doslova az take myknutie

toto iste sa stava aj mne, le nemykam sa
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

aj mne alebo ako vykakujem z okna a viem ze sa nezabijem iba normalne doskocim
YurY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa YurY »

Ak padate priestorom a tesne pred dnom/podlahou..nech uz je to hocico sa zobudite kazdy psycholog vam povie ze to znamena sexualnu nevyrovnanost. Ja som to mal tak v 14. Po 1 sexe by sa mali tieto sny vraj vytratit. Ale neviem, zda sa mi to bullshit.
Inac v kazdom 3 sne co sa mi sniva figuruje Votrelec-Alien pfuuu.
Uz aspon 10 rokov. A je to fakt hnus pocit, ale je to pre mna symbol dokonaleho nebezpecia
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

YurY napísal:Ak padate priestorom a tesne pred dnom/podlahou..nech uz je to hocico sa zobudite kazdy psycholog vam povie ze to znamena sexualnu nevyrovnanost. Ja som to mal tak v 14. Po 1 sexe by sa mali tieto sny vraj vytratit. Ale neviem, zda sa mi to bullshit.
Inac v kazdom 3 sne co sa mi sniva figuruje Votrelec-Alien pfuuu.
Uz aspon 10 rokov. A je to fakt hnus pocit, ale je to pre mna symbol dokonaleho nebezpecia
hmm mam 15 :D 10rokov sny s tou istou postavou veru nechcel by som...musi to byt dost blby pcoit vidiet toho Aliena este raz...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

piston napísal:Mne sa niekedy snivaju dost realne sny. Napr. sa mi snivalo ze mi kamos nieco povedal a tak som sa ho na to druhy den opytal a on ze co to hovorim a az potom som zistil ze sa mi to snivalo :lol: A dost blbe su aj take ze sa mi sniva o niecom super a ked sa zobudim tak som uplne smutny ze to neni pravda :oops: Inak rozpravate zo sna? Ja zevraj hej a dost hlasno a zevraj este aj davam rukami uplne supy do steny :shock: to mi hovoril brat a mama
to je najhoršie keď sa ti sniva źe máš prachy, alebo že vieš lietať, potom sa zobudíš i nič s toho nemás :? :D :?. Tiež kecám zo sna, také že idem žiarovku šrubovať alebo kričim somariny.
Erotické sny su tiež super, ale sniva sa mi to zriedkavo :? Naposledy že som bol s 2super spolužičkami na WC :D a bolo to super :D.....
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dead_Warrior napísal:btw snivalo sa vam dakedy daco take ze vidite iba urcitu cast dakeho priestoru a o par mesiacov nato sa ocitnete v takom priestore :shock:
Vola sa to Deja Vu (neviem ci som to napisal spravne a dost o tom pochybujem cita sa to "dežaví" [ hh skoro ako dežo ví :lol: ]) a stava sa mi to dost casto, kazde dva tyzdne, ked to mam zobrat v cislach.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Vola sa to Deja Vu (neviem ci som to napisal spravne a dost o tom pochybujem cita sa to "dežaví" [ hh skoro ako dežo ví :lol: ]) a stava sa mi to dost casto, kazde dva tyzdne, ked to mam zobrat v cislach.
a nevies cim je to sposobene?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dead_Warrior napísal:a nevies cim je to sposobene?
Absolutne netusim. Ale kedze som o tom nieco cital pocul atd, je to "vraj" sposobene tym ze ludia vyuzivaju len malu cast vykonu mozgu, cize sa nevie ake schopnosti by mali keby ho vyuzivali cely, a vo sne sa telo uvolni natolko, ze zacne vyuzivat vacsiu cast ako kedy nespis. Takze mozno je na tom nieco pravdy...
Btw uz som to tu precital cele a mavam tiez vselijake "vestecke sny", a k otazke co tu bola polozena: ja som vo sne skapal uz velakrat :roll:

Najhaluznejsi sen je suverenne ten bocianov :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Dead_Warrior napísal:a nevies cim je to sposobene?
No aj mne sa to stáva to je važna haluz
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Dead_Warrior napísal:Kibo mne sa sem tam stane daco take ze normalne spim na posteli a zrazu ma prepadne pocit ako keby som siel spadnut lenze nespadnem ale strhenm sa a vtom sa preberem....doslova az take myknutie
toto sa stava aj mne ale neviem to pochopit :smt104
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

RAON napísal:toto sa stava aj mne ale neviem to pochopit :smt104
to sa stava aj mne, tiez som sa budil nacas, ale raz ako som spominal sa mi podarilo spadnut a to bala vec teda. raz sa mi podarilo, ze som si v spanku nohu zasekol medzi stenu a postel a snivalo sa mi ze ma niekto drzi za nohu a nechce ma pustit. uz si to moc nepamatam, bol som este stupel a mohol som byt rad, ze som za tou postelou neskoncil cely :lol: vedomie a podvedomie je silne prepojene, takze ked si drcnete hlavu o stenu a nezobudeite sa na to, kludne sa vam moze snivat, ze sa s niekym bijete, alebo nieco podobne. risa snov je proste neprebadany jav. kamarat sa teraz zaobera jednou teoriou ovladania snov. studoval o tom webstranky a diskutoval aj s ludmi a pointou tejto teorie je, ze si musite uvedomit ze snivate. je to dost zdlhave ale vysledky stoja za to. co mi spominal, tak si mozete snivat co chcete. ja by som sa tym zaoberal tiez, ale kedze toho moc nenaspim a aj to malo je tak tuhe, ze o sebe neviem, tak je to trosku unreal. ale ked budem mat volnejsi rezim, zacnem sa tym zaoberat aj ja.
matka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matka »

...fakt dobra tema... Vie tu niekto vykladat sny...? To by sa hodilo. Mne sa stale sníva,že ma dakto naháňa a chce ma zabiť.. :smt068 a ja mu stále zdrhám. Zatiaľ ma však nezabil nik. A toto sa mi snívalo 2 noci posebe a na ďalší deň, že som bola na pohrebe... :smt037 . ALe rána som mala vždy kľudné... :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

skus kuknut do snara co tam najdes....
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

tie sny su ale ine haluze .. tie sa mi stava ze sa mi nieco sniva (ako kamarat fuka loptu s pumpou) a tri dni sa to stalo a iba taky "blik" som dostal a tiez ze padam zo skaly,stromu atd a dopadnem a nic a este ze vzdy ked beham tak sa mi nohy podlamuju ale vzdy sa to robi :D
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

Maju psy sny? Mne sa zda, ze tomu mojmu sa casto sniva, ze mu kradnu kost alebo co :) A on sa bezvladne musi prizerat. Semtam ked spi zaknuci, stekne, myka sa .. a tazko je ho zobudit,az ked s nim zatrasem :roll:
Napísať odpoveď