Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NICOLAI
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NICOLAI »

mne sa dosť často sníva ze lietam ale vzdy sa to nejako d.je.e a potom padám rovno k zemi a vždy sa kusok od smrti zobudím.....
ale najlepšie sa sníva dobre sfajčený-až potom sú to haluze :P
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

NICOLAI napísal:ale najlepšie sa sníva dobre sfajčený-až potom sú to haluze :P
suhlas!!! :twisted: v takom sne som mala svoj prvy orgazmus!!!
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no ja suhlsim s freudovou teoriou pohlavneho pudu,podla mna vsetky sny su dvojzmyselne a maju sexualny podton,aj ked vobec niesu o sexe...poznam to sama na sebe....

a este jedna zaujimavost,neviem preco ale uplne jasne sa pametam na moj PRVY sen v zivote.neviem odkial alebo preco ale jednoducho citim a viem ze to bol moj PRVY sen.bolo to o dvoch rybaroch ktory ma unieslya ked sme boli vo vrtulniku nad mociarmy chceli ma vyhodit von...a powedali mi nech sa naposledy rozlucim s mamou.newem kolko som mala vtedy rokou ale mozno maximalne 2-3..ale pametam sa nato,a mozno prave koly tomuito snu je zo mna v zivote taka pesimistka .....
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

Riuška:-) napísal:je zo mna v zivote taka pesimistka .....
stale usmiata pesimistka, hmm (ja viem ze je to off-topic, ale neda mi to)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

iceCream napísal:stale usmiata pesimistka, hmm (ja viem ze je to off-topic, ale neda mi to)
iceCream,v živote nic nieje také ako sa zdá :wink:
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

hej ... sfajcene sny su velmi dost ... zazil som aj sny co sa vam snivaju este raz a aj som zazil sny, ktore sa staly, navstivil som miesta v reale o ktorych sa mi snivalo a ostatne veci o ktorych sa tu hovori...
ale najvjac co sa mi paci su tie dobrodruzne sny ... z tych ked sa vzbudim, tak mam taky nepopsatelny pocit a pametam si ich asi dokonca zivota ...
Raz sa mi snivalo ako sedim s ocom v kuchyni a one ze mi daco musi ukazat ...(byvame na sidlisku ale na kraji mesta, takze mame za barakom uz les)
vysli sme spolu vonku a zamierili ku lesu ... neviem uz o com sme sa rozpravali ale isli sem do lesa, potom hlboko do lesa, po takych magickych stezkach, nelogickymi kriakami, strasne cudnymi sceneriami, lukami, mocalom, potom sme aj podplavavali taky kmen cez cestu, stupali sme do brutal kopcov, videl som spustu neznamych zvierat a bol som z toho strasne uneseny ... ale to hlvane prislo o chvilu...naraz uz vychadzame z lesa a predo mnou naherna plaz s nadhernymi apartmany na okraji plaze, kopy turistov, nadherne pocasie ... uplne mi ziarily oci a nechapal som ako je to mozne (pre priklad, pokial ste byli na dovolenke u mora, tak aj ked ste tam mali sebelepsie pocasie, tak sa isto v tomto sne nemohlo srovnavat, lebo bolo proste nadprirodzene) s ocom som sa tam uz nevidel, iba som behal po plazi a rozpraval sa s kopou znamych ludi a pritom ma ani nenapadlo rozmyslat nad tym, kde sa tam zobrali...hovoril som im o tej ceste kadial sme prisli ale neviem co mi na to odpovedali. Bol som tam strasne dlho a aj som sa este potkal s ocom a isiel tu cestu zpat ... bola ale kratsia a kusok pred nasim domom som sa zobudil ... bol to asi nejemotivnejsi sen co sa mi snival ...
...
a v tomto lese sa mi raz este snivalo o tom ako bojujem s dajakymi monstrami ... mal som teke giganticke zbrane, nieco vo style MiB a okolo seba spustu tych naj kamosov ... proste takych co mate najradsej a vzdy ked ich potkate v real svete, tak nemusite nic hrat a jednoducho ich radi potkavate ... no a v tom lese, sme s nimi davali taku brutalnu bitku ale mali sme taku super prevahu, ze saa mi zdalo ze som nesmrtelny a z toho vychadzal taky neuveritelne pekny pocit vitaztvia a ty kamosi z toho robili perfektny zazitok ...aj ked iba vo sne ... :)

v takychto momentoch nechapem, ze je dokazane, ze sny trvaju iba 1-5 sekund ... !
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Kamarat sa zobudza s postavenym juniorom a mne sa obcas nieco prisni ale teraz uz dlho nie naposledy nejaky erotak.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Snival sa vam niekedy sen,kde ste museli utekat ?? mne sa zoparkrat take nieco snivalo a v tom sne sa mi vobec nedalo utekat normlne som chcel rychlo zdrhut ale neslo to ako keby v spomalenom filme :shock:
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

raz som videl ako z auta vystupuju policajti a chcel som pred nimi utekat, len ze som utekal tak ze som skor stal na mieste ... nieco ako bezat proti velmi silnemu vetru a ked na mna pustili psa co ma dobiehal tak som sa zobudil ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jj, to poznam, ja som mal z toho utekania taky pocit, ako keby som mal magneticke nohy a nemal som dost sily na odlepenie noh alebo potom ked som utekal po chodniku, tak som isiel, ako keby som utekal do kppca - total slowmotion
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

mne sa nic nesníva ..ak tak raz za rok cha co uz :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

to s tym behanim... no humus... minule ma kopa nackov nahanala s bejsbalkami.. a ja som sa snazil utekat.. ale vobec som nevladal.. neslo to... behal som na mieste... a potom som sa zobudil.... uff
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

napiste sem dakdo dajaky sen ! bavi ma to citat ... su to sice len take fiktivne historky ale je neuveritelne zabavne zistit co vsetko sa nam nepremieta v hlavach ... :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ludia neuverite ale stalo sa mi nieco britalne nahodne a neviem si to furt vysvetlit :idea: :idea:

Dnes mi poslala autorizaciu jedna baba kukam profil ze hmm asi daka ceska tipujem opak bol prvadou bola to slovenka z BA po par vetach zistujem ze chodi na tu situ skolu kam moj byvaly spoluziak a dokonca chodia do jednej triedy :shock: hovorite si brutus nahoda? Este daco divnejsie ked si tamd ala fotku resp avatar a poslala mi foktu mojho byvaleho spoluziaka tak som si daco uvedomil :shock: ze toto som uz raz zazil....snivalo sa mi to....spomenul som si nato ulomkovo ked som videl jej avatar a tu fotku.....Co si o tom myslite :?:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Dead_Warrior napísal:Ludia neuverite ale stalo sa mi nieco britalne nahodne a neviem si to furt vysvetlit :idea: :idea:

Dnes mi poslala autorizaciu jedna baba kukam profil ze hmm asi daka ceska tipujem opak bol prvadou bola to slovenka z BA po par vetach zistujem ze chodi na tu situ skolu kam moj byvaly spoluziak a dokonca chodia do jednej triedy :shock: hovorite si brutus nahoda? Este daco divnejsie ked si tamd ala fotku resp avatar a poslala mi foktu mojho byvaleho spoluziaka tak som si daco uvedomil :shock: ze toto som uz raz zazil....snivalo sa mi to....spomenul som si nato ulomkovo ked som videl jej avatar a tu fotku.....Co si o tom myslite :?:
Chyba v "Matrixe" 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Najkrajsi...raz sa mi snivalo, ze mi vysli moje priania z realneho zivota, taka vylepsena realita :D to bolo super...
Najhorsi...najhorsie je padanie niekam dolu, ale uz 2krat sa mi snivalo, ze mi vypadali vsetky zuby (nejak divne som mal hlavu na ruke a ta tlacila na chrup, co zrejme vyvolalo ten pocit), najhorsie bolo, ze ten sen bol velmi realny a uz som uvazoval ako kua budem zit s protezou v 19tich rokoch :lol:
btw parkrat sa mi stalo, ze sen urcitou castou nadvazoval na blizku buducnost... raz sa mi snivalo, ze pozeram v noci na iduce auto a ked sa zacinalo otacat svetlami na mna, tak vo chvili ked ma malo oslepit mi mama zapla svetlo :D A raz ked som zaspal v buse, som sa v sne blizil k ulu, vyleteli vcely a v tej chvili sa ozval vzduchovy mechanizmus otvarania dveri...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

GothaR napísal:Najkrajsi...raz sa mi snivalo, ze mi vysli moje priania z realneho zivota, taka vylepsena realita :D to bolo super...
Najhorsi...najhorsie je padanie niekam dolu, ale uz 2krat sa mi snivalo, ze mi vypadali vsetky zuby (nejak divne som mal hlavu na ruke a ta tlacila na chrup, co zrejme vyvolalo ten pocit), najhorsie bolo, ze ten sen bol velmi realny a uz som uvazoval ako kua budem zit s protezou v 19tich rokoch :lol:
v starovekom egypte verili, ze ked sa ti sniva, ze ti vypadali vsetky zuby, znamena to, ze zomrie nejaky tvoj blizky.
no aj mne sa to uz parkrat snivalo a nic, takze mozes mat srdce na pokoji ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mastermind napísal:v starovekom egypte verili, ze ked sa ti sniva, ze ti vypadali vsetky zuby, znamena to, ze zomrie nejaky tvoj blizky.
no aj mne sa to uz parkrat snivalo a nic, takze mozes mat srdce na pokoji ;)
kua, prvou vetou si ma nastrasil...aj mne sa to snivalo uz davnejsie a zatial su vsetci blizki OK.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

kinjeril : njn ale takuto chybu v "Matrixe" sa mi uz prihodila teraz 4.krat....fakt si to nevioem vysvetlit :shock: A nevies o aku chybu ide? pokusil by som sa ju "zaplatat" :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne sa na zaciatku tyzdna snival nieco divne.. Snivalo sa mi o tom, ze sa mi snival sen. Toto som zazil snad prvy krat. Niekto nieco podobne?
Napísať odpoveď