Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

BETA modifikácia Singleplayeroveho Dema.
Viac zbraní, viac munície, viac nepriateľov (pridané), viac výbušných barelov,
nové vozidlá (pridaný tank a helikoptéra) apod.
Inštalujte podla predvolenej cesty inštalátora.

Kód: Vybrať všetko

http://www.recenzeher.eu/patch/crysis-sp-demo-mod/
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mna stale udivuje kolko ludi sa rozplyva nad grafikou. Ked som pred 15-imi rokmi zacinal pracovat s PC, bol som rad za hru v dvoch farbach, vacsinou to bola siva a cierna (biela tahal prilis oci). Casom hry naberali na kvalite, staci si spomenut na Lion King, ktory bol pre mna dost revolucny v smere grafiky, ponukal rozmanite farby, no proste super. Dnes ked citam recenzie, diskusie, fora..., tak polovica prispevkov je zamerana na to, ci ta a ta hra mi pojde na takej a takej zostave, pritom tie zostavy su povacsinou daleky podpriemer pre hranie dnesnych hier, ale samozrejme tych hlupych prispevkov je tam stale viac a viac. V recenziach a diskusiach sa hodnoti grafika, predovsetkym porovnanie a co nove hra priniesla. Teraz je v oblube porovnavanie DX9 a DX10 grafiky, pricom v tom velky rozdiel nevidim. Ked som si kupil pred dvomi rokmi novy PC (A64 3000+, nVidia 6600, 1GB RAM), tak som si nainstaloval Call of Duty 2 s cielom, ze si ho z chuti zahram. Zacal som hrat na DX9, zvolil som si vacsie rozlisenie, pekne padal sneh, tiene, svetla, efekty, to vsetko bolo pekne, ale hra sla v niektorych okamihoch mozno 25 FPS. Tak som zvolil cestu starsej verzie DirectX, ale na oplatku som dostal podstatne viacej FPS a prave to zvysilo moj zazitok z hry - bola to plynulost, ktoru som si nemal moznost na starom PC vychutnat. Vobec som neuvazoval nad tym, ze by som si chcel vychutnat v hre snezenie a divat sa na hru, ktora sla 2x pomalsie, radsej som zvolil nizsiu kvalitu a vacsiu plynulost. Dnes je to to iste pri DX10, ludi zaujima najma grafika, ci im ta hra pojde na maximalnych detailoch a podobne. Co mate z tej grafiky, ze voda vyzera trosku realnejsie, ze efekty su trochu realnejsie, ze niektore budovy, tvare a ine veci su o nieco krajsie zobrazene, ked v hre dostanete 25 okienok za sekundu miesto mozno 40, ktore by ste dostali pri DX9??? Hrate hru kvoli hratelnosti, pribehu a deju alebo hrate kvoli tomu, aby ste sa kochali na sekajucej grafike??? Ja osobne radsej preferujem nizsie detaily, ktore mi poskytnu plynulejsiu hru, ako by som sa mal pozerat na nieco krasne, ktore vsak nebude plynule. Na co su mi maximalne tiene a svetla v hre, na co je mi krasna obloha, ved predsa akcna hra je o niecom inom ako o oblohe!!!
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hojko, pre lepsie vzitie sa do deja, keby mal HL 1 grafiku crysisa, bola by to hra desatrocia ak nie storocia...
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

mystique>to hrac ako ty nepochopi, myslim ze nehras hry viac 3-4 roky, ak si to naozaj myslis..
..dnesne hry su na grafiku az moc zamerane a velakrat na ukor hratelnosti, originalita uz sa z hier vytratila uplne, podla mojho nazoru to ide dolu vodou..
mam rad peknu grafiku, spominam jak som plestil oci na dooma, v quakeovi som sa 5 minut tocil okolo(tusim prvykrat pouzitych) polygonovych postav..a viem to ocenit aj teraz..
ale plynulost=>zvysenie hratelnosti je prvorade..radsej dam vsetko na minimum, ako by som si uzival v nejakej hre trhanie.....
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

marcus-16 napísal:mystique>to hrac ako ty nepochopi, myslim ze nehras hry viac 3-4 roky, ak si to naozaj myslis..
..dnesne hry su na grafiku az moc zamerane a velakrat na ukor hratelnosti, originalita uz sa z hier vytratila uplne, podla mojho nazoru to ide dolu vodou..
mam rad peknu grafiku, spominam jak som plestil oci na dooma, v quakeovi som sa 5 minut tocil okolo(tusim prvykrat pouzitych) polygonovych postav..a viem to ocenit aj teraz..
ale plynulost=>zvysenie hratelnosti je prvorade..radsej dam vsetko na minimum, ako by som si uzival v nejakej hre trhanie.....
Napis , ze Crysis nema originalitu a padnem pod stol :D
Ja hram hry viac ako 5 rokov , a poviem vam radsej si uzijem realnost hry ... dam si tie efekty a vsetko na max pretoze sa mi to paci , aj na ukor toho ze hra sa mi obcas poseka.A ak mi PC nezvlada nejaku hru na max , je cas na upgrade.
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

to mas ako z CS 1.6, CSS alebo quejkom... snazis sa dostat co najvacsie FPS vtedy mas z takej hry najvacsi zazitok samozrejme to hras online ale ked pride nova hra z dobrou grafikou tak sa snazis co to da aspon na zaciatku a potom to daladujes kym niesi spokojny nie? :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

marcus-16 napísal:mystique>to hrac ako ty nepochopi, myslim ze nehras hry viac 3-4 roky, ak si to naozaj myslis..
no kedze neviem kolko mas rokov odpustim si poznamku typu - ja som sa hral na PC ked ty si sa este clnkoval, vsetci vieme kde , alebo - ja ti mozem byt fotrom atd atd.... Pozri neviem do akej tvojej dalekej minulosti patria skusenosti s PC hrami, ale jedno ti poviem kamarat, hraval som hry, ktore boli robene este nie na klasicke stolove PC ako teraz - neviem kolko ti toho povie nazov "ZX Spectrum" - 8Bit, magnetak, telka a klasicke magnetofonove pasky - kto pozna amigu tak vie o com tocim, taky 8 farebny BruceLee alebo Harier Attack, proste klasika naprogramovana v Basicu a nahrana na kazetu ... A az potom prisli monochromaticke PC 286, s 640Kb ram, 12Mhz CPU, a 4Mb diskom... A poviem ti prechod na 386 bol historicky krok, videl som totiz Prince of Persia vo farbe, nie ako predtym - ciernobielo a asi si nevies ani prestavit co sa stalo ked som naisloval HL1 na PC Cyrix 120 Mhz a 24 Mb ram s 2MB grafikou - hral som to v softwarovom rezime 320x200 v zmensenom okne (aby mi to slo aspon ako tak plynule a bolo mi jedno ci mi to sekalo alebo nie, tu hru som presiel asi 4x + vsetky datadisky)... Tak si nabuduce odpust tu poznamku co si napisal v uvode tvojho postu, - moj nazor na crysis - je to pecka, a to som ze som napisal ze som nehral nic lepsie od dob HL1 a D2 LOD tak za tym si stojim...
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

:new03: NEJAKO SA TATO TEMA UBERA INYM SMEROM !?! BAVME SA LEN O CRYSIS-E
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mystique: Pre lepsie vzitie do deja potrebujes hardcore grafiku (DX10) aby si si mohol hry skutocne vychutnat???
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

..ok, mozno neviem ako dlho hry hras(vlastne teraz uz viem), o to viac ma ale prekvapuje tvoj nazor..ja som tiez neni nejaky novacik a hry som drtil este na PMDcku(ale priznavam ze som bol vtedy maly chlapec :) )..obcas si aj teraz pustim nejaku staru vykopavku a poviem ti, ze sa velakrat bavim viac ako pri dnesnych hrach..neslo tam o grafiku, ale o hratelnost..
..nepovedal som na crysis jedine zle slovo..je to paradna hra, ale podla mna nie vynimocna, ale podla mna "iba" super strilacka..cim posuva latku vyssie?(okrem grafiky)..
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

v mojom hrani vacsiou preferujem realitu - vid toca3 vs gtr2, lock on, il2 sturmovik v bf 2 sa mi dokonca viac paci mod project reality lebo je skutocnejsi, ale hra to malo ludi, a ak ma byt grafika blizie k realite - tak je to pre mna urcite velke plus, samozrejme dolezita je aj hratelnost a to ostatne...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Demicko prejdene, dlzka tak akurat, ukoncene paradne - nalaka ludi na plnu verziu. Nie som vobec hracom FPS hier, ale napriek tomu sa mi to pozdalavalo. Na E4400, X1950Pro a 2GB RAM sa to na 1440x960 (tym druhym cislom som si nie isty) hybalo na medium detailoch vcelku obstojne. Nemozem si ale pomoct, originalita takmer ziadna, podobnost s Far Cry priam neuveritelna a z mojho pohladu trapna. Nieco som tu zachytil o originalite. Nieco na tom bude. Radsej si zahram napr. Death Rally ako niektoru z dnesnych hier, pretoze hratelnost je niekde uplne inde.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Chlapci, zbytocne budete natahovat vtaky nad tym aku mate skvelu grafiku v Crysise, nech to je aj DX10.1 s neviem akym tienovanim, nikdy, ale skutocne nikdy to nebude dostahovat urovne Transport Tycoon, resp. Transport Tycoon Deluxe ci OpenTTD. Taku hratelnost a originalitu neprekona uz ziadna hra.
Leninn
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Leninn »

no musim nesuhlasit porovnaj si grafiku na direx9c a direx 10 no kazdy slepi clovek musi vidiet rozdiel. Crysis to dokazuje (myslim ze este direx10 este nevisie) ale hovori sa otom ze to bude vyzerat este lepsie ako je to teraz vo vydeách.No podla mna sa dostavame pomaly ku realnej grafike je to len moj osobny nazor :?
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

čo z toho,že hra na HIGH a Very HIGH vipadá premakane,ked ju nemôžem rozchodiť v DX9 na 1024x768 all high(X2 5600+ a 8800GTS),ide mi to tak 25-35fps.To crytek prestrelil trocha s tou náročnosťou na hardware,aby sa na 8800GTSke hra takto plazila a o DX10 ani nehovorím a myslím si že hra v plnej verzii pôjde takto isto ak nie horšie.Netajím,že som nasratý na cely mrkvosoft a nvidiu a crytek,ktorý sa spojili a zadalli si heslo:vymačkajme s hráčou všetky peniaze a na nvidiu som nahnevaný 2x viac,lebo čo spravila s 8800GT,tak to je pekný podraz pre všetkých majitelov 8800GTS a GTX a GTX Ultra.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

xJEDIKNIGHTx napísal:čo z toho,že hra na HIGH a Very HIGH vipadá premakane,ked ju nemôžem rozchodiť v DX9 na 1024x768 all high(X2 5600+ a 8800GTS),ide mi to tak 25-35fps.To crytek prestrelil trocha s tou náročnosťou na hardware,aby sa na 8800GTSke hra takto plazila a o DX10 ani nehovorím a myslím si že hra v plnej verzii pôjde takto isto ak nie horšie.Netajím,že som nasratý na cely mrkvosoft a nvidiu a crytek,ktorý sa spojili a zadalli si heslo:vymačkajme s hráčou všetky peniaze a na nvidiu som nahnevaný 2x viac,lebo čo spravila s 8800GT,tak to je pekný podraz pre všetkých majitelov 8800GTS a GTX a GTX Ultra.
To je pokrok, pred 3ma rokmi tiez vsetci vycitali krvave naroky Far Cry a po urcitom case su uz vsetci spokojni. To iste plati pre vela inych hier, bohuzial PC na hry je vzdy draha zalezitost, ked chces hrat hry a pocitat iba s jednorazovou investiciou, tak si kup konzolu :) Inak sa musime uskromnit s nizsimi detailami. Ked si o 2 roky kupis novy komp, tak si mozes Crysis znova nahrat a uzivat si grafiku :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Akoze mrzi ma len to ze MGS4 na PC nebude lebo taku grafiku nedosiahne ani Crysis. Grafika hry je autenticka s grafikou film. sekvencie. To boli casi ked som o tom snival a teraz to vsetko mozem mat za nejakych 20tis :wink: . Kazdopadne Crysis by mi teraz urcite nesiel :oops: .
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

xJEDIKNIGHTx napísal:tak to je pekný podraz pre všetkých majitelov 8800GTS a GTX a GTX Ultra.
Sorry za OT , ale co spravila z GF8800GT ?
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

H@wk napísal:Sorry za OT , ale co spravila z GF8800GT ?
Ma vyssi vykon za nizsiu cenu :) cize prerobili ty co kupili GTS a GTX vraj GT dosahuje rovnaky vykon.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

xJEDIKNIGHTx napísal:...
sak to robia a budu robit furt. aj ati zachvilu vyda HD38.. a fsetci co maju 2900 budu plakat :). to je proste biznis zvykajme si.
Napísať odpoveď