hornblower napísal:Sorry chlapi ale mam pocit, ze sa tu uz len muti voda a nic viac. Myslim, ze tu uz chyba jedna vec a to aby konecne do toho slapol chlapec.
Vies ale ide o to ze som daleko za Uralom , a tu toho moc nenarobim . Ale ked sa vratim domov idem do toho hned ked ju prvy krat uvidim , slubujem . A este k tej cene utechy . Kludne by mi stacilo keby sme dobry kamarati
Dnes by bola taka prilezitost zeby som mohol ist na faru ( ona tam bude nacvicovat ) akurat nemam dovod preco by som tam isiel , a ani neviem co by som tam robil, ale bolo mi povedane ze mozem . Mam ist ?
Tak som tam isiel ale prisiel som neskoro uz . Uz stala pred farou na chodniku aj sa kamoskou , uz boli na odchode ale jak som ja tam isiel tak ona ostala stat a ale 10 sekund sa na mna pozerala (bol to taky priamy pohlad ) . A oni sa potom rychlo pobrali a ja som tam ostal stat . Tak ale zajtra ju asi uvidim a skamratil som sa s jej spoluziakom .
BabySHAQ napísal:Tak som tam isiel ale prisiel som neskoro uz . Uz stala pred farou na chodniku aj sa kamoskou , uz boli na odchode ale jak som ja tam isiel tak ona ostala stat a ale 10 sekund sa na mna pozerala (bol to taky priamy pohlad ) . A oni sa potom rychlo pobrali a ja som tam ostal stat . Tak ale zajtra ju asi uvidim a skamratil som sa s jej spoluziakom .
nechem ti nicit iluzie a sweet dreams,ale existuje skupina bab, ktore sa prijemne a s usmevom pozeraju na "vsetkych a vsetko" a je to ich najbeznejsi typ neverbalnej komunikacie... sam som sa na tom par krat popalil
jackb napísal:nechem ti nicit iluzie a sweet dreams,ale existuje skupina bab, ktore sa prijemne a s usmevom pozeraju na "vsetkych a vsetko" a je to ich najbeznejsi typ neverbalnej komunikacie... sam som sa na tom par krat popalil
Z tych neni , ale vies to bolo skor taky prekvapeny pohlad . necakala ze ja pojdem na faru asi tak . A co som pocul ona je chytre dievca .
BabySHAQ napísal:Z tych neni , ale vies to bolo skor taky prekvapeny pohlad . necakala ze ja pojdem na faru asi tak . A co som pocul ona je chytre dievca .
ta uvidis zajtra... velmi by ti pomohol daky vas spolocny znamy... ten by vas zoznamil a potom by slo par stretnuti vyriesit "nahodami"-da jej podrzat napr. ciapku a zabudens na nu a budes mat prilezitost stretnut sa s nou,alebo nieco na tento styl...
jackb napísal:ta uvidis zajtra... velmi by ti pomohol daky vas spolocny znamy... ten by vas zoznamil a potom by slo par stretnuti vyriesit "nahodami"-da jej podrzat napr. ciapku a zabudens na nu a budes mat prilezitost stretnut sa s nou,alebo nieco na tento styl...
No jeden spolocny znami by tu bol , jej spoluziak a moj taky no kamarat . Lenze problem je v tom ze jak som pocul tak aj prave jemu sa paci , cize on by nebol asi moc ochotny pomoct mi v tomto
BabySHAQ napísal:No jeden spolocny znami by tu bol , jej spoluziak a moj taky no kamarat . Lenze problem je v tom ze jak som pocul tak aj prave jemu sa paci , cize on by nebol asi moc ochotny pomoct mi v tomto
nechaj sa len zoznamit, s tym by nemal mat problem...
a pouzivaj uprav
BabySHAQ napísal:Ako mozem citovat dvoch naraz ? K veci : a co mu poviem naco ju chcem spoznat ? nemyslim ze mi zhltne ze ma az tak zaujala jej hra na gitaru .... ???
das citaciu jedneho - CTRL+C - dozadu - citovat druheho, nakopirujes prveho a dopieses stanovisko
BabySHAQ napísal:Ako mozem citovat dvoch naraz ? K veci : a co mu poviem naco ju chcem spoznat ? nemyslim ze mi zhltne ze ma az tak zaujala jej hra na gitaru .... ???
Normalne mu povec ze by si sa s nou chcel zoznamit. Povies mu, ze posobi na teba ako fajn baba. Keby nechcel tak sa na neho vykasli a pockaj na spravny moment a "vrhni" sa na nu. Ver sam sebe na druhych sa vykasli aj tak ten typek nema sancu baby chcu zvacsa starsich /typujem, ze on ked je tiez siestak tak vyzera ako holobriadok/
Tak dnes som bol v kostole . Bola aj ona cez omsu som si vsimol ze sa na mna par krat pozrela ( ja som sa nanu kukal celu omsu ) . No a jak sa ministranty prezliakali tak ona si prisla po gitaru ale mala ju navrchu na skrini tak ja rychlo som k nej dobehol a ze : Mam ti zvesit tu gitaru ? A ona ze mozes , tak som ju zvesil podal jej ju a ona ze diki moc a ja ze nemas zac chcel som ju dobehnut este ale jaksi som ju nenasiel . Potom este jeden kamarat mi isiel ukazat v ktorom presne panelaku byva . Takze nic moc som nedocielil . Co radite ako dalej ?