Dragon Age: Origins

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

ono je to asi aj jedno - nakolko tu si vyskusas hru za kazdu profesiu nehladiac na to, za co zacnes hrat. Odlisny tak bude iba zaciatok. Ja napriklad preferujem povolanie maga, kedze ma to bavi viacej ako nudne sekanie, ale v tejto hre sa bez sekania nezaobides (aj ked slusne vypracovany mag vie zvladnut velku cast roboty sam)
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Tak dnes som to prešiel za človeka-chlapa-mága a má to docela zaujímavý koniec -nepovieeem- :P Zajtra spravim dalsiu postavu elf-žena-znova mage :P Teraz uz neurobim take chyby ako ked som este nepoznal spelly a tato elfka bude imba mage :twisted:

Inak taká rada pre všetkých čo hrajú Dragon age, ked sa dostanete do bodu hry, kde je na vas, kam sa skôr vyberiete, ci denerim, breciliansky les, rudoskalie, orzammar alebo vež kruhu, radím vám vež kruhu, nepoviem vám čo sa v nej odohrá ale hned pri začiatku po vstupe sa vám do partie pridá healerka Wynne a je to sakra dobré hranie ked viete ze vás niekto v partii nenechá zdechnút. Hlavne hromadný heal "skupinová terapie" je super vec :wink:
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mám problém z češtinou. Nakopíroval som súbory a pôvodné prepísal no nič sa nestalo.

Nejde zmeniť ani cez launcher. Verzia hry 1.00

Nejaké rady?
Prílohy
DAO launcher.PNG
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Tak som to vcera presiel, bolo to fakt dobre, len na mna trocha prilis bojovo orientovane. Kazdopadne som mal len 25 percent z hry, takze si to este raz urcite dam :)
jarinko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jarinko »

lukas1991 napísal:je to addon je jich 19 neboli DCL ale pulka asi nejde ale koukej jak to brneni vypada , http://dragonage.bioware.com/addon/ , nejvic nádherný xD
hej majstri....

tiez som to zacal dusit a nemam originalku.... Kde si mozem sosnut tiedo ADDONiky ???

vdaka za kazdu radu...

Jarin
lukas1991
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukas1991 »

na warezu :lol: :lol:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

na tiscali vysla recenzia, http://games.tiscali.cz/reviews/dragon- ... a-recenze/
co na to hovorite? ja musim suhlasit s "druhou stranou mince"... ale hra je to vyborna
jarinko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jarinko »

lukas1991 napísal:na warezu :lol: :lol:
vyborne, a mozes hodit nejake linky ???
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

jarinko napísal:vyborne, a mozes hodit nejake linky ???
:aasmile9: :pravidla:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

piton - presne, aj ked zo zaciatku som celkom bral recenziu tak ako bola pisana, tak to skutocne nadsenie z recenzie prislo prave s precitanim druhej strany mince - ktora +/- zhrnula vsetko to, co mne, silne naviazaneho na BG/PT, u DA:O chybalo/vadilo. Na spominanej recenzii mi este vadili spoilery, ked aj neboli nejako zasadne, ale boli.

Stale vsak plati, ze na poli RPG tu davno nebolo nic podobneho, preto si DA:O cenim. Velmi ospevovany je nemecky Drakensang, o ktorom som sa dopocul len prednedavnom. Ked sa postasti, mozno zahram.
BihoA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BihoA »

som zklamany :( presiel som od hry s magom na hru s lotrom a tie iste questy, ten isty dej. viac menej som dufal ze sa to aspon trochu bude rozchadzat
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

v časti, kde mám zachrániť trpaslíka Branku je taký veľký otačajúci sa stĺp, ktorý vypúšťa dva druhy duchov. ale vôbec neviem, čo mám robiť, lebo po zabití sa objavujú ďalší, a tak to ide stále dokola. čo s tým?
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

-SPOILER-

Musíš ich zabíjať dovtedy dokial všetkým tváram na stĺpe neprestanú žiariť oči krvou, elektrikou, a možno ešte niečím, nepamätám si už koľko vĺn tam bolo, ale vždy sa ti po určitom čase/zabitých trpaslíkoch rozžiari jedna zo štyroch kovadlín naokolo toho stĺpu, treba na ňu kliknúť. Z nej vystrelí prúd do tváre na stĺpe a tým zničíš tie žiarivé oči. Potom keď zabiješ všetkých trpaslíkov čo sú nažive, stĺp sa otočí a takto musíš zničiť všetky tváre.

:wink:
buxo888
Amateur
Amateur

lotr

Príspevok od používateľa buxo888 »

neviete kde sa da vycvicit specializacia na Lotra (to vrah...)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

SPOILER
assasin sa naucis od Zevrana ktoreho stretnes po zaciatku niekde v random encounteri, ako ta prepadne, na konci bitky ho musis nechat zit a prijat ho do party, ked budes mat dost velku oblubenost tak ta to nauci
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

potrebujem pomoc.. v 13% v hre ked pomaham zabijat chodiace mrtvoly tak ich tam chodi strasne vela... niekolko krat som to opakoval a nedarilo sa. mam to na lahkej obtiaznosti. neviete co s tim? ako to spravit
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

nauc sa to hrat... so zombiami problem nikdy nebol... podla classy... skus si zlozit partu aby si mal Morigan (dotek zimy, aspon zakladny heal nutnost) Nejakeho tanka najlepsie Alistair, seba (neviem co si, podla mna je mag najsilnejsi :D) a jedno random dps vyber si ci na blizko alebo nadialku podla toho ako si na tom ty... a tahaj tie zombie ku templarom/ku dedincanom, pockaj kym oni pridu ku tebe a spolu s ostatnymi ich strasne date... ani na harde to nebol problem... a ked nepomaha tak si nakup elf koren a flasky od obchodnika - to tiez neni moc drahe a sprav si 100 bandazi a vyhral si :D
chameleon
Novice
Novice

Dragon age origines- problem pri spustení

Príspevok od používateľa chameleon »

Nazdar, potreboval by som poradiť. Po úspešnej inštalácií hry mi zakaždým vypýše Dragon Age: Origins has encountered a problem and needs to close.
Čo mám s tým robiť? please : :x
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Dragon age origines- problem pri spustení

Príspevok od používateľa vendo »

chameleon napísal:Nazdar, potreboval by som poradiť. Po úspešnej inštalácií hry mi zakaždým vypýše Dragon Age: Origins has encountered a problem and needs to close.
Čo mám s tým robiť? please : :x
nemas nahodou ATi kartu a nepouzivas zaroven Ati tray tools?
pretoze prave tie ati tray tools robili takyto problem, ze zhadzovali hru, treba v nich vypnut alebo zapnut OSD :wink:
chameleon
Novice
Novice

Po prvej misii hra padá

Príspevok od používateľa chameleon »

Zdravím,
Mohol by mi niekto poradiť, čo urobsť, ked pri bitke s demonom na začiatku hry pri utoku na mesto mi padá hra. inač celý čas ide bez problémov.
Dík moc
Napísať odpoveď