Driver: San Francisco
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Driver: San Francisco
prvy diel bol kedysi pecka, o druhom neviem lebo na PC nebol, treti bol podpriemer hlavne vdaka totalne kretenskemu ovladaniu mimo auta ktore to totalne zabijalo
Presne tak. Vždy očakávam od Driveru (Driv3r, Driver Parallel Lines ) neviem čo a vždy ma to maximálne sklamehojko napísal:Sapo: Predchadzajuce verzie boli na tom podobne. Ak ma pamat neklame, tak len prvy a druhy diel zabodoval.
Čo už, ešte že tu máme GTA ktoré ma nesklamalo ešte nikdy.
-
frankocean11
Medium Star
Presne ako hovori Sapo ale ja sa tiez tesim na GTA V, Call Of Duty MW3 a Battlefield. Ak cas pusti tak si urcite zahrajem a aj zakupim
Teda hlavne kvoli MP 
Mna Driver SF velmi milo prekvapil ... hral som legendarnu 1-ku, zaroven aj slabsiu dvojku na PS One a trochu som skusil aj z katastrofalnej trojky, ale musim povedat, ze SF ma vela co do seba. Dnes som to presiel, takze zacnem pribehom:
-velmi zaujimavo spracovany, system "vysetrovania" ako detektiv v kome ma drzal a nepustil, kym som sa nepohol opät blizsie k rieseniu a dolepil si dalsiu informaciu na tabulu (aj ked mi to stale nedavalo zmysel). Niektore "nightmare-y" mi pripomenuli Maxa Payne-a, cierne vrany, ktore sluzili ako voditko (aj ked vyuzite boli len v jednej nightmare) boli zase prevzate s Assassina Creeda (leap of faith). Ale zakomponovanie do Drivera urcite nebola chyba.
hratelnost:
-hned ako som zacal hrat, som sa vybodol na hranie s kamerou za autom a vychutnaval som si originalny interier licencovanych aut (povazujem za najväcsi plus hry). Z prveho pohladu jazda v Audi R8 skrz stvorprudovku v SF a pohlad na Tannerove ruky ako ruckuju, ked letim smykom do zakruty ma drzi aj po prejdeni hry. Zda sa mi system mesta, garazi, trochu inspirovany TDU, ale obohateny o prvok GTA (volny vyber auta pomocou funkcie "Shift"). Musim povedat, ze ako zaryty autickar mam v plane vychutnat si este hodiny jazdy na rôznych dalsich, zatial nepristupnych autach.
grafika:
-zacnem tym lepsim, prestrihove sceny rozhovoru Tannera s partakom Jonesom a konfrontacia s Jerichom su spracovane trochu rozpravkovo, no aj napriek tomu sa na to dobre pozera, kedze sa da takmer citat z pier, co posavy hovoria. Samotny gameplay je tiez v poriadku, najmä spracovanie aut a destrukcny model. Trochu mi vadil pohlad na jazdu Tannera v malych scenkach, ked som mal pocit, ze pozeram na Drivera 3 alebo nieco podobne. Ako na velke papierove auto vystrihnute z ABC. Ale az tak to nekazi dojem z hry.
Viac rozoberat nema zmysel ... ale urcite ta hra stoji za vyskusanie. Odo mna ma Driver SF
(ale viackrat uz asi pribeh prechadzat nebudem
)
-velmi zaujimavo spracovany, system "vysetrovania" ako detektiv v kome ma drzal a nepustil, kym som sa nepohol opät blizsie k rieseniu a dolepil si dalsiu informaciu na tabulu (aj ked mi to stale nedavalo zmysel). Niektore "nightmare-y" mi pripomenuli Maxa Payne-a, cierne vrany, ktore sluzili ako voditko (aj ked vyuzite boli len v jednej nightmare) boli zase prevzate s Assassina Creeda (leap of faith). Ale zakomponovanie do Drivera urcite nebola chyba.
hratelnost:
-hned ako som zacal hrat, som sa vybodol na hranie s kamerou za autom a vychutnaval som si originalny interier licencovanych aut (povazujem za najväcsi plus hry). Z prveho pohladu jazda v Audi R8 skrz stvorprudovku v SF a pohlad na Tannerove ruky ako ruckuju, ked letim smykom do zakruty ma drzi aj po prejdeni hry. Zda sa mi system mesta, garazi, trochu inspirovany TDU, ale obohateny o prvok GTA (volny vyber auta pomocou funkcie "Shift"). Musim povedat, ze ako zaryty autickar mam v plane vychutnat si este hodiny jazdy na rôznych dalsich, zatial nepristupnych autach.
grafika:
-zacnem tym lepsim, prestrihove sceny rozhovoru Tannera s partakom Jonesom a konfrontacia s Jerichom su spracovane trochu rozpravkovo, no aj napriek tomu sa na to dobre pozera, kedze sa da takmer citat z pier, co posavy hovoria. Samotny gameplay je tiez v poriadku, najmä spracovanie aut a destrukcny model. Trochu mi vadil pohlad na jazdu Tannera v malych scenkach, ked som mal pocit, ze pozeram na Drivera 3 alebo nieco podobne. Ako na velke papierove auto vystrihnute z ABC. Ale az tak to nekazi dojem z hry.
Viac rozoberat nema zmysel ... ale urcite ta hra stoji za vyskusanie. Odo mna ma Driver SF
-
frankocean11
Medium Star
Withy, ako som si to precital musim to aj ja skusit
Dufam ze ma to nesklame ale podla Screenov nic moc 
Ja nechápem prečo ale keď to mám na fullscreen tak mám okolo obrazovky čierny rámik, no keď znížim rozlíšenie tak to mám normálne.
Inak tá hra je celkom zábavná a určite sa ju pokásim dohrať, ale nieje to to čo som očakával (čakal som lepšiu grafiku
)
Inak tá hra je celkom zábavná a určite sa ju pokásim dohrať, ale nieje to to čo som očakával (čakal som lepšiu grafiku
nechápem to hra ma veľmi baví, čo je dobré ale grafika je jedným slovom OTRAS nedá sa nato pozerať, ale mám pocit že to bude v niečom inom ako kukám gameplaye tak je to úplne niečo iné, a čo je fakt zaražujuce je to, že keď nastavim na LOW a na HIGH tak tam žiadne rozdiel medzitým nie je, prikladám aj screenshot ako to odpudivo umňa doma na PC vyzerá
http://steamcommunity.com/id/M3kO/scree ... tab=public
http://steamcommunity.com/id/M3kO/scree ... tab=public
Takisto to vyzerá aj umňa,možno máš ešte vypnuté vyhladzovanie? kde si prišiel nato že by to malo byť lepšie? Len sa pýtam, nechcem rýpať
A nerobí ti pri 1920x1080 čierne okraje? Lebo už som našiel pár ludí čo im to robí rovnako ako mne ale žiadne riešenie...
-
Eru
Light Professional
ludia mam taky problem, driver mi normalne ide (mne sa velmi paci btw) ale op nejakych 20 minutach alebo v misiach kde je vela aut (chase a pod.) zacnu velmi padat fps. priklad, ked je to na cas tak 1 sekunda trva asi 3 sekundy. pocitac by na to slaby byt nemal lebo kamarat ma slabsi a ide mu to plynulo. neviete cim by to mohlo byt?
ja tej hre nerozumiem.to co je za pribeh ako o co tam ide???
dalsia vec je ze som asi presiel druhu kapitolu alebo co a uz s anedaju robit misie len mi pise daku kktinu ze mam stalcit a drzat alt..vtedy ide maximalnou rychlostou ako vie..ale co dalej co s tym???
dalsia vec je ze som asi presiel druhu kapitolu alebo co a uz s anedaju robit misie len mi pise daku kktinu ze mam stalcit a drzat alt..vtedy ide maximalnou rychlostou ako vie..ale co dalej co s tym???
musis stlacit alt,zamerat sa na nejake auto a narazit donho, zopakovat asi 3x....
mne sa ta hra celkom paci, aj ked je pravda ze je to 1. hra kt. hram po dost dlahom case a hram ju prakticky iba ked sa nudim.....a uz teraz viem ze ju nedohram pretoze v urcitom momente ma prestane bavit, no zatial ako odreagovacka celkom fajn zajazdit si po meste
mne sa ta hra celkom paci, aj ked je pravda ze je to 1. hra kt. hram po dost dlahom case a hram ju prakticky iba ked sa nudim.....a uz teraz viem ze ju nedohram pretoze v urcitom momente ma prestane bavit, no zatial ako odreagovacka celkom fajn zajazdit si po meste
-
Eru
Light Professional
Ono ta hra sa stane fakt zabavnou ked poznate vsetky suvislosti. je tam neskutocne vela nahanaciek ktore sa snazia podobad na slavne getaway filmy ako prvych 60 sekund zo 70. rokov s mustang mach 1, Bullit s mustang fastback a dodge charger a podobne. to je na tom ta najväcsia zabava. a mimochodom ak si kupite delorean a dosiahnete s nim 88 mil za hodinu (hadajte z ktoreho filmu to je) tak sa vam spristupni chalenge ako bol v driver 1 na zaciatku ked ste museli robit rozne ulohy s autom v garazi za nejaky cas. podla mna je ta hra proste epic. kaslat na vsetky chyby, proste si uzivajte stare auta, driftovanie a odkazy.
btw neviete niekto ako tam vypnut V-sync? lebo ho vzdy vypnem a ked sa tam vratim tak je znova zapnute. stale mam problem s fps a nemozem si hru poriadne uzit.
btw neviete niekto ako tam vypnut V-sync? lebo ho vzdy vypnem a ked sa tam vratim tak je znova zapnute. stale mam problem s fps a nemozem si hru poriadne uzit.
Aj mne ten v-sync nechá zapnúté, alebo vypnuté ale Ke´D to zmením hneď potom druhý krát už sa to nastaví. A ešte takto, dám vám radu tu corvettu drift si nekupujte strašne sa natom jazdí
zatial najlepšie sa mi jazdilo na lamborghini diable.
mne sa najlepsie zatial jazdi na klasickej alfe romeo 159 ci co to je 5 dverak:D jazdi ich mestom habadej:))
inak dnes idem spustit a nejde to pise mi ubisoft game launcher error code 2..to robilo este rano..doteraz som si nezahral:Dkks..mam to hrat s vypnutym netom alebo co ? pred tym som behom jedneho dna zapol hhur 4 razy zo zapnutym netom a nic..a dnes to nejde
inak dnes idem spustit a nejde to pise mi ubisoft game launcher error code 2..to robilo este rano..doteraz som si nezahral:Dkks..mam to hrat s vypnutym netom alebo co ? pred tym som behom jedneho dna zapol hhur 4 razy zo zapnutym netom a nic..a dnes to nejde
Tie upravené Porsche sú skvelé, vôbec nejdu do šmyku.
Ahojte mam taky problem pri jedenj misii mi ta hra spadne a vypise mi ze PROGRAM PRESTAL PRACOVAT ale normalne hra mi ide v poriadku len ta jedna misia neviete nahodou v com to moze byt to iste sa mi stalo aj u assassins creed brotherhood....
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2011, 9:14)
Konkrentne je to tato misia pretocte si to na 48:02 este pred tym vybuchom vzdy mi to spadne
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2011, 9:14)
Konkrentne je to tato misia pretocte si to na 48:02 este pred tym vybuchom vzdy mi to spadne
kup original 
Hmm a ine navrhy 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
prestaň to hrať 
aha no to je tiez moznost ale ocenil by som taku odpoved ktora mi umozni tu hru hrat bez chyb a zadarmo