Ten teaser vo mne vyvolava strasnu nostalgiu, dufam ze to nepokazia
Driver: San Francisco
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Driver: San Francisco
http://driver.uk.ubi.com/teaser/
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Novy Driver
hh...to si ešte pametam ked som hral naposledy toho prveho drivera...teaser vypada dobre 
-
DeJF
Addict
názov je Driver: San Francisco
-
Hotwire
Addict
DRIV3R bola desna sracka, takze do tohto moc nadeji nevkladam
-
lekoklatik
VIP
Mne stačí že sa k tomu priznáva Ubisoft, takže to podľa mňa bude minimálne pecka.
Mimochodom fakt si zmeň názov témy na názov hry, hlavne kvôli hľadaniu témy
Mimochodom fakt si zmeň názov témy na názov hry, hlavne kvôli hľadaniu témy
-
Nadeo
Guru wannabe
Re: Driver: San Francisco
DRIV3R bol prepadak, dufam ze to napravia tymto dielom. Ale ako vravi leko, aj je za tym ubisoft, tak sa bojim menej 
-
lekoklatik
VIP
Ja neviem čo Ubisoft do tých vývojárov trepe, ale Ubisoft hry mi prosto sedia. Toto bude nanjvýš zaujímavé
pozeral som demo gameplay z tej hry na ign a mam z toho zmiesane pocity - grafika je priemer, ta nova moznost teleportovat sa do hociktoreho vozidla moze zniet cool, ale je to totalne nerealne. 
Necakam ziadnu mega bombu.
Necakam ziadnu mega bombu.
-
Runes
Addict
omfg to premiestnovanie do aut to je co za .... :-/ grafiak je jak GTA SA
teda pokial sedi v aute 
-
Nadeo
Guru wannabe
No podla toho videa je to dalsi prepadak 
-
lekoklatik
VIP
pri ohlaseni hry som sa tesil... no po tychto novinkach atd. ani neviem ci budem mat chut to vobec stahovat(kúpa nehrozi...)lekoklatik napísal:Tak to teda s D:SF nevyzerá vôbec dobre
http://games.tiscali.cz/byznys/driver-s ... lavy-54326
Vyzera to zaujimavo,ale najviac sa mi pacila a dobre hrala prva cast Driveru...ostatne casti uz boli na houby.,...
Najlepšia bola aj tak jednotka na PSX, si pamätám na tie časy ked to vyšlo. Bol to na tú dobu aký hit. Nič podobné totiž neexistovalo (gta bolo len s pohladom zvrchu). Ako by to bolo včera, ked som prvyraz začal zdrhať fizlom po slnečnom Miami, alebo nahánať sa po kopcovitom San Franciscu. Dvojka bola síce dobrá a hoci ponúkla možnosť vystúpiť z auta, bola podla mna horšia a misie zasa o niečo tažšie. Trojka je síce zatial najhoršia no doslova prepadák to nebol, problém bol v tom, že všetci od toho čakali neviemčo a poto to tak dopadá.. Parallel Lines priniesol New York, solidný príbeh a celkom slušné stvárnenie reálneho mesta i ked misie boli viac menej cez kopirák GTA.
Na D:SA sa teším ako na nič iné, i ked to "prevtelovanie" mi príde na hlavu, neviem hodilo by sa to do nejakého online modu ale nie do samotnej hry. Neviem si predstaviť ako to bude nakoniec v hre zakomponované
Na D:SA sa teším ako na nič iné, i ked to "prevtelovanie" mi príde na hlavu, neviem hodilo by sa to do nejakého online modu ale nie do samotnej hry. Neviem si predstaviť ako to bude nakoniec v hre zakomponované
-
lekoklatik
VIP
Majitelia konzol môžu svoje pocity popísať 17.8.2011, pretože páni nám sprístupnia demo.
http://www.gamepur.com/news/4771-driver ... ailed.html
http://www.gamepur.com/news/4771-driver ... ailed.html
no zatial sa mi to celkom pozdáva, uvidime co z toho bude, kazdopadne dufam ze zmiznu z mesta tie ubisoft bilbordy
celé mi to pripadá také v retro štýle, to sa mi páči
-
lekoklatik
VIP
Mám za sebou demo a musím povedať že na môj vkus je to pekná sračka. Čistá arkáda, vôbec mi to nesedí. Sú tam nejaké svetlé momenty, ale na kúpu mi to rozhodne nestačí. Nenormálne som sa "bavil" na tom, že nemôžem nikoho zraziť. Aj keď chodec nemá kam ustúpiť, nejak ho to to auto predtlačí preč. Nehovorím že to má byť GTA alebo nejaký krvavý postal, ale toto je pre mňa na zaplakanie.
Mrzí ma to, pretože som Driver dosť obraňoval
Pre mňa prvý čierny bod u Ubisoft.
Mrzí ma to, pretože som Driver dosť obraňoval
Mohli by sme povedat ze je to trademark serie. Ani v jednotke si nemohol nikoho zrazit.
To ze hra bude sracka som aj tusil. Navyse pristup Ubisoftu k PC hracom je na zaplakanie. Demo nikde, blba online ochrana plus PC verzia vychadza o mesiac neskor. Dakujem neprosim, nech si tu svoju hru strcia do prdele.
To ze hra bude sracka som aj tusil. Navyse pristup Ubisoftu k PC hracom je na zaplakanie. Demo nikde, blba online ochrana plus PC verzia vychadza o mesiac neskor. Dakujem neprosim, nech si tu svoju hru strcia do prdele.
Hra je už pár dní vonku, dneska som ju skúšal a musím povedať že ma to nebavilo vôbec. Myslím, že už to nezapnem.
-
hojko
Site Admin
Sapo: Predchadzajuce verzie boli na tom podobne. Ak ma pamat neklame, tak len prvy a druhy diel zabodoval.