Driver: San Francisco
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Driver: San Francisco
tvoj nazor 
-
lekoklatik
VIP
Mam za sebou tiez par kratkych chvil a k tomu ze je to sracka ako hrom mozem dopisat uz len, ze ja s mojimi kamaratmi z dediny by sme to nadabovali lepsie, na kolene by som pozliepal krajsie textury. Akoze garaz a kupa auta je uplne, ale uplne odveci, vedlajsie misie vedla hlavneho pribehu su tiez uplne odveci a system, ze nutit hraca hrat vedlajsie misie, pretoze inak sa nespristupni misia s hlavnym dejom je skutocne unikatne je***.
Vsetko, ale naozaj vsetko na co sa clovek z drivera pamata tam je, ale to museli chalani vypustit betu, pretoze toto je grc.
Na hre mi uprimne na dobru strunu hraju 2 veci.
Jedna je zabavne ovladanie auta (neposeriem sa z toho ze to nie je realne a ze bez volantu by som nemal sancu)
a ta moznost hupnut do hocijakeho auta je tiez oka.
Inak ma pri tejto hre mrzi vsetko. Esteze som ju "dostal darom"...
2/10 pre mna
Vsetko, ale naozaj vsetko na co sa clovek z drivera pamata tam je, ale to museli chalani vypustit betu, pretoze toto je grc.
Na hre mi uprimne na dobru strunu hraju 2 veci.
Jedna je zabavne ovladanie auta (neposeriem sa z toho ze to nie je realne a ze bez volantu by som nemal sancu)
a ta moznost hupnut do hocijakeho auta je tiez oka.
Inak ma pri tejto hre mrzi vsetko. Esteze som ju "dostal darom"...
2/10 pre mna
Dajú sa niekde zmeniť km/h za mp/h? ďakujem.
Zdravím,mám taký problém: mám hru prejdenú už zo 62%,a náhodou pri načítaní hry v x-boxe 360 som stlačil tlačidlo "nová hra". To ma poslalo späť na začiatok a za nič sa neviem dostať na pôvodnú úroveň. Mohli by ste mi s tým pomôcť? Za odpovede ďakujem.