Empire : Total War
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
btw ale to AI tych jednotiek stale neni boh vie co , dal som zautocit obycajnych pesiakov so sablami proti druhym , nepriatelov bolo uz len 5!! a cakal som snad minutu pokym ich moji zabili mal som dost , nie zeby sa na nich vrhla cela jednotka ale oni si to tam sli rozdavat 1vs1 cize stale ta ista blbost alebo bug? od zaciatku serie total war , ze proste vojaci na seba nacharguju 2/3 vojakov sa len pozeraju a 1/3 obcas machne okolo seba 
-
GheTTo
Medium Expert
nj toto aj mna sere ... mohli to viacej domyslet konecne..pride mi to tak,ze TW 2 mala lepsi AI inteligeniciu ako nato tak pozeramGrond napísal:btw ale to AI tych jednotiek stale neni boh vie co , dal som zautocit obycajnych pesiakov so sablami proti druhym , nepriatelov bolo uz len 5!! a cakal som snad minutu pokym ich moji zabili mal som dost , nie zeby sa na nich vrhla cela jednotka ale oni si to tam sli rozdavat 1vs1 cize stale ta ista blbost alebo bug? od zaciatku serie total war , ze proste vojaci na seba nacharguju 2/3 vojakov sa len pozeraju a 1/3 obcas machne okolo seba
jj na zaciatku som citil sklamanie ale potom uzas 
hudba je perfektna
zvuky pušiek taktika ( prva rada striela a jak dostriela čupne si a hned druha rada striela to sa mi paci to je PERFEKTNE ale funguje to az po vyskumani nejakej taktiky myslim
)
namorne bitky ma absolutne nezaujimaju nudne aj vo filme aj tu.
ale ked uz bude dalsi TW tak by som chcel ROME 2: Total war
hudba je perfektna
zvuky pušiek taktika ( prva rada striela a jak dostriela čupne si a hned druha rada striela to sa mi paci to je PERFEKTNE ale funguje to az po vyskumani nejakej taktiky myslim
-
GheTTo
Medium Expert
praveze nie namorne bitky tomu davaju lepsi smrncvengard napísal:jj na zaciatku som citil sklamanie ale potom uzas
hudba je perfektna
zvuky pušiek taktika ( prva rada striela a jak dostriela čupne si a hned druha rada striela to sa mi paci to je PERFEKTNE ale funguje to az po vyskumani nejakej taktiky myslim)
//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 19:43 )
no tak ludia, narazil som na vazny prolem, vzdy ked si dam namornu bitku tak to po par sekundach spadne, v deme mi to nerobilo (no iba raz ked zamrzol komp), uz som skusal aj znizit detaily ak by nahodou tam bol problem ale zial nepomohlo, padne po cca 30s co sa nacita namorna bitka
stretol sa s tym niekto? pozemne bitky nerobia ziadny problem, tam ide vsetko ako ma bez nejakych zavahani
Ghetto, rozohral som to za Rakusanov a VH obtiaznosti
EDIT// tak uz nejdu ani pozemne bitky, tiez to skonci s tou zabulkou (vid foto), skusim reinstal
//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 21:35 )
vie niekto kde su ulozene savy? nerad by som prisiel o zacatu hru
Ghetto, rozohral som to za Rakusanov a VH obtiaznosti
EDIT// tak uz nejdu ani pozemne bitky, tiez to skonci s tou zabulkou (vid foto), skusim reinstal
//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 21:35 )
vie niekto kde su ulozene savy? nerad by som prisiel o zacatu hru