Re: Facebook
shadow15-> nemal si dávať kktiny na FB a spamovať tam (prípadne like-ovať všetko možné a nemožné)....teraz ti ostáva len čakať kým dostaneš unban
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
facebook upozorňuje? To mi nepríde na ich štýl. Nemáš to niečo blokované len v nejakej jednej skupine alebo čo? A ak hej, tak je to tvoj problém, ak ťa vopred upozornili ako píšu a neprestal si.
Omg, normalne som pridaval link na moju stránku na iné stránky.. A daval som otazku "vzájomne?".. Takže nechápem prečo je niekto taká sviňa a nahlásil to..

Najprv si sa mal spýtať či s tým súhlasí.Teraz už je to tvoj bordel.
Ale nikdy s tým nebol problem.. Dlho predtým som to tak robil a nič v poho.. A teraz...
-
audiotrack
VIP
ale je to tvoj problém, čo tu riešiš? To nie je nič s facebookom. Proste si spamoval tak ťa niekto nahlásil. Keby spamuješ na pokeci je to problém pokecu? Keď dostaneš tu ban za spam je to problém nášho fora? Facebook s tým nič nemá, sám si za to môžeš. To že to nikomu dlho nevadilo je iba náhoda. Ja by som ťa tiež v momente nahlásil za také konanie ako si popísal. Je to čistý spam. Ak chceš reklamu, treba kontaktovať admina súkromnou správou a nie hneď im na nástenku hodiť link na svoju stránku aby si mal reklamu
Ten "virus"... wanna laugh? Yes. <<LINK>> ...
To je fakt jak pasca na pocitacovo nezdatnych
Ono vam to posle link na youtube video, kde vypise fake notifikaciu o starej verzii flashu a fake link na download. Ak to stiahnete, tak sa nedivte ze to pise
To je fakt jak pasca na pocitacovo nezdatnych
Ono vam to posle link na youtube video, kde vypise fake notifikaciu o starej verzii flashu a fake link na download. Ak to stiahnete, tak sa nedivte ze to pise
problem ktory som tu predtym opisovala mi stale pretrvava, bez toho aby som na urcitu stranku klikala tak sa mi vzdy objavi na nastenke ze som si ju dala ako paci sa mi to hoci som to nikdy nedala ale ona aj ked si ju zrusim dam nepaci sa mi to za par minut ju mam zas na nastenke ze sa mi paci a takto to ide dookola a neivme ako to zrusit prosim poradte dost ma to obtazuje
Zrus si v Privacy vsetky aplikacie, ktore mas povolene a zmen heslo.
ja mam nastavenu slovencinu na facebooku kde to je presne prosim? a zmenit heslo myslis to heslo ktorym sa na FB prihlasujem to treba zmenit? diky
odporucam nastavit si zabezpecenie prihlasenia pomocou SMS kodu. Ak sa pokusi niekto prihlasit z nerozpoznaneho umiestnenia alebo zariadenia, na mobil ti pride smska s kodom, ktory tam po prihlaseni zadas. to je snad jedina ako tak schopna ochrana na fb spolu so zabezpecenym pripojenim cez https (ktore pouzivas)Rad8) napísal:Kokoos, čo sa mi dnes stalo
Hojte ludkovia
Posledne 2 dni sa mi nedaju na fb hrat hry, nejde to cez mozillu a chrome, cez IE to ide normalne . . . Mam nainstalovane vsetky aktualizacie na mozille a napriek tomu to nejde, hra sa nacitava, ale nikdy sa nenacita. Vam to ide?
Kde sa tato SMS notifikacia prosim ta nastavuje?callop napísal:
odporucam nastavit si zabezpecenie prihlasenia pomocou SMS kodu. Ak sa pokusi niekto prihlasit z nerozpoznaneho umiestnenia alebo zariadenia, na mobil ti pride smska s kodom, ktory tam po prihlaseni zadas. to je snad jedina ako tak schopna ochrana na fb spolu so zabezpecenym pripojenim cez https (ktore pouzivas)
myslim, ze je to: ucet->nastavenie uctu->bezpecnost->schvalovanie prihlasenia
ano, je to tam. (eng: account settings - security - login approvals) daju sa tam potom aj manazovat rozpoznane zariadenia, hodi sa to ak sa napriklad potrebujes prihlasit na verejnom pocitaci - doma ho potom mozes vymazat.
vdaka pani
-
Soviet
Darca
No neviem ci by som dva krat poskytoval cislo moje sukromne FB. Ak ovsem clovek nepouziva ziadne aplikacie a hry, tak este ako tak by to slo, ale inak kvoli dakym notifikaciam neviem neviem.
-
Chesterka
Light Star
Čaute ľudia. Neviete prečo mi vôbec nechce nájsť stránku facebooku, v chrome ani firefoxe. Totiž napadol ma ten vírus s FB chatu a prebehla som systém s Malwarebytes a všetky infikované súbory vymazala. No teraz mi ten FB ani nenájde. Ešte predtým ma aspoň hodilo na FB stránku s oznamom ""Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later." No teraz ani ťuk. Neviete v čom by mohla byť chyba, že ho vôbec nechce nájsť?
-
HiddenUser
Medium Star
Ten virus ti tam mozno aj zostal, skus to este s F-Secure prebehnut. Ak uz virus mas prec tak asi je Facebook nedostupny.Chesterka napísal:Čaute ľudia. Neviete prečo mi vôbec nechce nájsť stránku facebooku, v chrome ani firefoxe. Totiž napadol ma ten vírus s FB chatu a prebehla som systém s Malwarebytes a všetky infikované súbory vymazala. No teraz mi ten FB ani nenájde. Ešte predtým ma aspoň hodilo na FB stránku s oznamom ""Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later." No teraz ani ťuk. Neviete v čom by mohla byť chyba, že ho vôbec nechce nájsť?