Faktura za pouzivanie stranky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Renovacio napísal:bohužiaľ som jeden s tých čo tento mailik dostal ale na tej stránke som nikdy nebol ... zaplatiť sa to nechystám ale chcem sa opýtať nemôžem podať trestné oznámenie alebo niečo? na základe zneužitia mojích údajov, falošnej registrácie ... alebo čo vlastne robiť ? :)
Ďakujem :oops:
Akej falošnej registrácie? Registroval si sa predsa vedome a dobrovoľne, nik ťa k tomu nenútil. Keďže si pri registrácii zadal svoje detaily sám, tým pádom ich oni nezneužili, pokiaľ ich neposkytli na iné účely, čo im však dokázať nemôžeš. Proste to ignoruj, neplať nič (prečo, sa tu už rozoberalo vyššie) a basta. Obuli sa do toho médiá a tie maju istotne väčšiu silu ako jednotlivec, polícia sa o to začne zaujímať, až bude chcieť...
Renovacio
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Renovacio »

seth82 napísal:Akej falošnej registrácie? Registroval si sa predsa vedome a dobrovoľne, nik ťa k tomu nenútil. Keďže si pri registrácii zadal svoje detaily sám, tým pádom ich oni nezneužili, pokiaľ ich neposkytli na iné účely, čo im však dokázať nemôžeš. Proste to ignoruj, neplať nič (prečo, sa tu už rozoberalo vyššie) a basta. Obuli sa do toho médiá a tie maju istotne väčšiu silu ako jednotlivec, polícia sa o to začne zaujímať, až bude chcieť...
no v podstaťe sme sa nepochopili alebo som sa zle vyjadril, ja som sa tam neregistroval, nič som nevyplnal, proste odnekiaľ majú moje údaje ale nie odomňa. ... ja viem ťažko sa tomu verí ale je to tak ... mám lamky ... :D takže registrácia na niečo také by bolo zbytočná 8)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

rados915 napísal:Práve o tomto bola reportáž na Markíze.
Videl som to, neskutočne diletantsky spracovaná mimochodom. Až som sa štípal, či som neprespal a videl ju celú. Iba zhodnotili, že je taký web, žiada peniaze a ľudia nevedia čo s tým. Koniec reportáže. Žiadne vyjadrenie právnika, ani rada či majú zaplatiť alebo nie. JOJ teda podľa ohlasov očividne aspoň niečo prínosné ale už sme to tu preberali...
Renovacio napísal:bohužiaľ som jeden s tých čo tento mailik dostal ale na tej stránke som nikdy nebol ... zaplatiť sa to nechystám ale chcem sa opýtať nemôžem podať trestné oznámenie alebo niečo? na základe zneužitia mojích údajov, falošnej registrácie ... alebo čo vlastne robiť ? :)
Ďakujem :oops:
Ak si sa skutočne neregistroval sám, tak by sme sa mohli baviť o zneužití osobných údajov. Je dosť možné, že sa registroval niekto s tvojím menom, spolužiak alebo neviem. Každopádne to je jedno, či to niekto vpísal alebo "vykradli" nejakú databázu, to tresné oznámenie by pomohlo aj tak. Dá sa vravieť aj o vydieraní možno, tak to skombinuj. Za podanie TO nič nedáš.

Podstatné totiž je, aby dal niekto podnet a polícia to začala riešila. Inak totiž môžu všetci vypisovať po televiziách ale kým nedá podnet konkrétna osoba, budú sa obohacovať naďalej. :(
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Marklar »

Renovacio na registrovanie je treba aktivovat ucet este v emailovej schranke takze jedine ak by niekto vedel heslo an tvoj email ;)
Renovacio
Light Expert
Light Expert

lenže to som pisal aj firme a bohužiaľ reakcie žiadne ... firma nekomunikuje a asi o to ani nemá záujem ... na porade sa o tom už rozvinula veľká debata ... tak uvidíme ako to celé dopadne ... :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Marklar napísal:Renovacio na registrovanie je treba aktivovat ucet este v emailovej schranke takze jedine ak by niekto vedel heslo an tvoj email ;)
Ináč toto je dosť dobrá poznámka, Renovacio ty tvrdíš, že si sa neregistroval, ale pritom je potrebné registráciu potvrdiť kliknitím na link v maili. Takže buď má niekto heslo aj do tvojho emailu, alebo... :?:
Renovacio
Light Expert
Light Expert

Renovacio napísal:lenže to som pisal aj firme a bohužiaľ reakcie žiadne ... firma nekomunikuje a asi o to ani nemá záujem ... na porade sa o tom už rozvinula veľká debata ... tak uvidíme ako to celé dopadne ... :)
obidva maily mam uložene ... ale nepotvrdzoval som nič ... aj mail ktorí slúži na potvrdenie a aj FA... abosultne ich netrápi či som niečo potvrdil alebo nie ... zatial neodpisali ani na jeden mail čo som im písal ... :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz sa do toho zapaja aj SOIka a zrejme nebude musiet nikto z poskodenych nic platit: http://pocitace.sme.sk/c/5097017/faktur ... licia.html
Renovacio
Light Expert
Light Expert

GothaR napísal:Uz sa do toho zapaja aj SOIka a zrejme nebude musiet nikto z poskodenych nic platit: http://pocitace.sme.sk/c/5097017/faktur ... licia.html
no snaĎ máš pravdu, aj keď v správach na markíze sa dnes právnik vyjadril tak, že tie zmluvy môžu byť platné ... na JOJ ke práve presný opak ... ak by to niekoho ešte zaujímalo tak tu je to rozvinuté :
http://www.porada.sk/t123235-problem-s- ... talom.html
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

baz elektronikckeho podpisu si tak moze dotycny generalny riaditel tejto prospesnej organizacie labu lizat :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Renovacio
Light Expert
Light Expert

GothaR napísal:Ta firma je teda riadne drza: http://www.zive.sk/spravy/kauza-registr ... fault.aspx
nieoč mi o tom hovor, poslal som im email, že chcem odstúpiť od zmluvy neodpovedali, poslal som druhý mail že podávam trestné oznámenie a potom sa už ozvali. Že moju požiadavku skontrolovali ale musia mi spoľutovaním oznámiť že musím zaplatiť. A keď som sa pridal k tej skupine na FB, tak krásne na tom je to že všetkým nám došla od slova do slova tá istá odpoveď. Len sa bola tam taká malá odlišnosť a to v človeku, kt. sa pod mail podpísal. Zatial sme napočítali na Facebooku asi 12 rôznych mien. Na to že tá firma má len schránku namiesto kancelárie ma veľa zamestnancov ...
uvidíme čo bude 15.tého, vtedy končí splatnosť FA ...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

stale ma udivuje, ze niekto este stale moze mat pochybnosti. je to jasna hovadina ako hrom. ja by som nic neplatil, ziadne maily neposielal a absolutne by som sa tym nezatazoval. ziadna zmluva nebola nikdy medzi nikym uzatvorena a tym to konci. velmi by ma zaujimalo kolko ludi to zaplatilo a ake zisky im to dalo (myslim predaj free sotwaru pod GPL licenciou, co je vlastne v rozpore s licenciou samotnou).
obuk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obuk »

kurnik ja som sa tam zaregistroval v auguste 3,11 mi pprisla faktura mam par dotazov zaregistraval som sa pod menom frdbývam na ulici asi mmmtz 459 jediné čo je pravdivé je email dokonca mám aj vo faktúre napísané meno jakubhhh mmmf145... mozu mi nieco? a este ked som k tomu neplnoletý ?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

obuk napísal:kurnik ja som sa tam zaregistroval v auguste 3,11 mi pprisla faktura mam par dotazov zaregistraval som sa pod menom Jakubhhh bývam na ulici asi mmmtz 459 jediné čo je pravdivé je email dokonca mám aj vo faktúre napísané meno jakubhhh mmmf145... mozu mi nieco? a este ked som k tomu neplnoletý ?
nevies citat o com sa tu pise ci co? :roll:
nivarto
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nivarto »

Reportáž z novín TV JOJ zo dňa 13.11.2009. Radia tu jednoznačne neplatiť.

Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

uz mi poslali aj upomienku :D:D:D ze mam posledny tyzden :D
obuk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obuk »

aj mne :) stále sa neviem rozhodnúť poslať -neposlať :?: :idea: :?:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

OMG si normalny? Ved jasne ze neposielaj.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Akože ľudia, vy si aj prečítate tie príspevky pred vami než sem takéto hovadiny vovalíte ?
Utekajte to rýchlo zaplatiť, lebo vám vyrežú dvere aj zo zárubňami motorovou pílou a všetko vám zoberú. :!:
Napísať odpoveď