Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa axxis »

uplink napísal:Steel Steel - fantastický film, škoda toho prisladkého koncu a prílišného rozdelenia na "tých dobrých" a "tých zlých". Chcelo by to trochu lepšiu dramaturgiu a hlbší príbeh, možno nejaký podraz/dva vo filme, ináč fajná oddychovka. Odporúčam vidieť v kine. 7/10
nemala to nahodou byt Real steel?

//uplink: má, díky za opravu : D "trochu" nepozornosť : D
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

Faces in the Crowd - veľmi dobrý film, kde opäť Mila Jovovich nesklamala :)
Trust - hold realita, doporučujem..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Drive: nemal som co robit na intraku tak som sa rozhodl, ze zabijem chvilu pozeranim. Podla nazvu a popisku, ktory som kde tu zahliadol som ocakaval Stathamovske b-cko, film tak na 60-70% pri ktorom sa vela jazdi, kope do hlav a zachranuje. A co som dostal? Absolutne A-ckovy film s uzasnym hlavnym hrdinom, jednoduchou ale vyborne ponatou zapletkou, ktora sa pomalicky a uplne prirodzene tiahla celym filmom. Perfektna atmosfera aj muzika. Nie je co dodat, pre mna 95%. Kiez by take veci Aronofsky robil, takto ma vyzerat film so skvelou atmosferou, ktora sa nezabuda.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Prednedavnom som si znova pozrel film Disturbia a ten film ma svojim zvratom tak ohuril ze som sa zacal viac zaujimat ci existuju este podobne filmy...zatial som nic podobne nenasiel ale tak pridam aspon film ktory natocil ten isty reziser Maximalny limit kde Al Pacino znovu exceluje ...4/5 8)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Bold Native: Je v podstate jedna veľká agenda a propagácia. Ale bol som prekvapený, že aj samotný film ma zaujal a nebol len takým bočným produktom. Naopak, to spojenie propagácie nejakých myšlienok (za práva zvierat, proti ich zabíjaniu a podobne) tu bolo veľmi dobre a "nenásilne" prezentované (nenásilne v zmysle spojenia s filmom, niekomu tie samotné myšlienky samozrejme vadiť môžu). Celkom sympatickí herci, prvky road-movie a v neposlednom rade samotná myšlienka z tohto diela robia dobrý film. Trocha mi spočiatku vadila kamera, ale postupne som si zvykol.

Pozrite si to. Silných 8.

8/10
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

50 / 50 - CSFD
Podla obsahu by som nepovedal ze sa tolko zasmejem, kedze je to pribeh o mladom chlapovi, ktory zdravo zije a dostane rakovinu ale dalo sa zabavit, hlavne na tom jeho kamosovi :) 8/10

Kung Fu Panda 2 - CSFD
Dalo sa pozret ale bolo to horsie ako jednotka. 6/10

V Brugách - CSFD
Parádny film, takéto môžem. 9/10
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Soul Surfer Celkom vydarený film, plný emócií a myslím že AnnaSophia Robb to zahrala skvele ;) 8/10

Have Dreams, Will Travel film o detskej láske, miestami trocha divný ale ináč super a opäť AnnaSophia Robb skvele zarhala ;) 9/10

Keith 7/10

Trust "realita digitálního sveta" 7/10
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

13: hra smrti co vsetko ste ochotny spravit za peniaze??? Kazdy clovek nosi na sebe masku ,ktoru ked odokryje ani sam netusi coho je schopny...proste 5/5 inak to nejde
CoD Black Ops
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa CoD Black Ops »

Pred chvílou som si pozrel film Yes Man 10/10 http://www.csfd.cz/film/235032-yes-man/
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

Wrong Turn
http://www.csfd.cz/film/102503-pach-krve/
Nič moc, tento štýl hororov nemusím 5/10

Shutter
http://www.csfd.cz/film/197195-shutter/
Podarený horor, mrazivá atmosféra a neríjemné lakačky. Mne sa to páčilo, len mi to miestami pripomínalo The Grudge 8/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Real Steel

Blockbuster o ktorom prekvapivo veľa ľudí nevie. Na prvý pohľad sakra dobre zvládnutý filmík s robotmi a energickým soundtrackom. Po pozretí si uvedomujete, že film mal aj veľmi dobrý (aj keď predvídateľný a jednoduchý) dej, a celkovo to pôsobí viac ako dobre. Vyčítal by som, ako to už býva zvykom, že sa vo filme zložité situácie riešia až príliš jednoducho a skoro samé, ...pocit z úspechu vo filme je pre diváka potom skoro nulový. Ale celkovo paráda, jeden z najväčších prekvapení 2011, teda pre mňa.

9/10, a bez srandy. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Po dlhom čase dám niečo aj ja, hoci toto je zbierka asi tak za mesiac, alebo tak dajak, nemám čas na filmy žiaľ:

Real Steel - Meh. Nič som si od toho nesľuboval a tak to aj dopadlo. Škoda Jackmana, škoda Evangeline Lilly...7 z 10.

Scorpion King 3 - Neviem, prečo som si to pozrel, asi som chcel nejakú totálnu hlúposť na odreagovanie, nakoniec to bola ale iba hlúposť, ktorá s predchádzajúcimi filmami veľa spoločného nemala. Béčková pakáž, netuším, že čo tam hľadal Ron Perlman. 2 z 10.

War Horse - No. Toto je prvý film od Stevena Spielberga, na ktorý som sa už po zhliadnutí traileru vôbec nechystal do kina. A dobre som spravil. Nemám rád kone a nechápem to bláznovstvo okolo nich, tento film ma okrem dnes už priemerných technických aspektov a (sorry, ale toto už musím napísať) obohranej hudby Johna Williamsa (score som počul asi 10x a ničím ma neupútalo, žiadna originalita) ničím neprekvapil a hlavne neohúril. Chápem, že Spielberg si vďaka svojej povesti môže robiť, čo chce a že toto bol proste jeho vysnívaný projekt, ale pre mňa to bol priemerný film s priemerným dejom a v niektorých momentoch s veľmi prehnanými emočnými výlevmi hlavného hrdinu. Holt, aj majster tesár sa utne. 6 z 10.

//uplink: I :smt049 seth82, môj človek!
Nemám rád kone a nechápem to bláznovstvo okolo nich
keď na to dojde, tak máš u mňa hlas na V.i.P. za tento výrok : D
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

http://www.csfd.cz/film/296152-art-of-getting-by-the/
Hlavný hrdina : Jedného dna aj tak zomriem tak prečo by som sa mal učiť ? venovať pozornosť rodine ? či priateľom ? Ja chcem len žiť svoj život a sem tam si niečo nakresliť do knihy, ktorá je práve po ruke. Potom spozná dievča a zrazu objavuje, že možno by tu bol nejaký ten dôvod žiť. Ako to už pri takýchto filmoch býva, zrazu sa všetko skomplikuje a už len čakáme na Happy End.
Pekná myšlienka filmu ale tak na jedno pozretie, pár vtipných scén. + maľby 3,5/5
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hustle: Absolútne top špička je britský seriál Hustle. Už mám za sebou 6 sérií a stále ma to baví (sérií je osem). Ide o partičku - pozor, nie zlodejov - ale podvodníkov, ktorí oberajú o peniaze chamtivcov a nenažrancov. Je to perfektný seriál, super herci, v podstate to isté dookola, ale vždycky spravené originálne a "novo", častokrát napäto čakáte na koniec, aké bude "vysvetlenie." Časom sa zžijete s hercami a hreje vás istota, že sa svojím umom a inteligenciou dokážu vysporiadať s akoukoľvek situáciou. :) Suverénni herci a veľmi pekné ženy. :wink: Proste si to zamilujete.

10/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Real Steel (2011) - dobry film ale male sklamanie tak cakal som viac akcie koly blurayku 7/10
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

50/50 - Podla mna vydareny film, o tom, ako sa chlapik dozvedel, ze ma rakovinu, nasledne o postojoch ostatnych k nemu. Film ma nenudil ani chvilu, tiez sa mi pacila hudba. Cas od casu podobny film jednoducho treba :) 9/10

Akurat mam pocit, ze vo filmoch, ktore pozeram v poslednom case sa stale striedaju rovnaki herci :) A to ich vyberam nahodne
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Johnny English sa vracia [Johnny English Reborn]
Podarená komédia, nečakal som, že by Rowan mohol byť miestami taký šikovný :D
3/5

---

50/50
Výborný film. Tak akurát vtipné, celý film som sa nepostavil zo stoličky.
4/5
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Real Steel
Tak na tento film som sa celkom tešil, ale pri každej scéne v ktorej bol ten chalan som sa chytal za hlavu a nadával som. Chudák Jackman, tie "herecké" výkony bola jedna veľká sračka a mal som pocit že pozerám rodiný film tak 10 rokov dozadu. Zo začiatku to vyzeralo fakt dobre, len tým malým chalanom to všetko doje***. Fuj, hnus, humus. Jediné čo mi sedelo boli roboti. 3/10

chvala bohu to dnes zachránil
50/50
Jeden skvely, uzasny, vtipny a zaroven vazny film. Skvele som sa bavil, na konci som si skoro poplakal. Nemam mu co vytknut, snad len aby bol o nieco dlhsi. 9/10

Vampire Hunter D
Veľmi pekná rozprávka na ktorú som sa tešil už dosť dlhú dobu. Pre mňa to bola pohoda, zásabava a radosť pozerať. Čakal som ale o niečo viac akcie. 8/10
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ja legenda - Vynikajúci film 10/10
CoD Black Ops
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa CoD Black Ops »

Princ z Perzie: Piesky času 7/10 http://www.csfd.cz/film/227771-princ-z- ... isky-casu/
Smrtonosná zbraň 10/10 úžasní film http://www.csfd.cz/film/2438-smrtonosna-zbran/
Shoot 'Em Up 6/10 http://www.csfd.cz/film/223965-sejmi-je-vsechny/
Ja legenda - Vynikajúci film 10/10
Nezvratný osud 5 8/10 http://www.csfd.cz/film/277807-nezvratny-osud-5/
Napísať odpoveď