Po dlhom čase dám niečo aj ja, hoci toto je zbierka asi tak za mesiac, alebo tak dajak, nemám čas na filmy žiaľ:
Real Steel - Meh. Nič som si od toho nesľuboval a tak to aj dopadlo. Škoda Jackmana, škoda Evangeline Lilly...7 z 10.
Scorpion King 3 - Neviem, prečo som si to pozrel, asi som chcel nejakú totálnu hlúposť na odreagovanie, nakoniec to bola ale iba hlúposť, ktorá s predchádzajúcimi filmami veľa spoločného nemala. Béčková pakáž, netuším, že čo tam hľadal Ron Perlman. 2 z 10.
War Horse - No. Toto je prvý film od Stevena Spielberga, na ktorý som sa už po zhliadnutí traileru vôbec nechystal do kina. A dobre som spravil. Nemám rád kone a nechápem to bláznovstvo okolo nich, tento film ma okrem dnes už priemerných technických aspektov a (sorry, ale toto už musím napísať) obohranej hudby Johna Williamsa (score som počul asi 10x a ničím ma neupútalo, žiadna originalita) ničím neprekvapil a hlavne neohúril. Chápem, že Spielberg si vďaka svojej povesti môže robiť, čo chce a že toto bol proste jeho vysnívaný projekt, ale pre mňa to bol priemerný film s priemerným dejom a v niektorých momentoch s veľmi prehnanými emočnými výlevmi hlavného hrdinu. Holt, aj majster tesár sa utne. 6 z 10.
//uplink: I
seth82, môj človek! Nemám rád kone a nechápem to bláznovstvo okolo nich
keď na to dojde, tak máš u mňa hlas na V.i.P. za tento výrok : D