na osmej strane nieco take je len ked aplikujem ten fix tak mi nejde spustit hra..prave to skusam vyriesit
//autoeditácia príspevku ( 07 Feb 2009, 13:24 )
Neviem to ani za boha spraviť..našiel som aj návod na internete..skusam to s bratom urobit ale jak tam nahodim tie lan fixi tak mi hra vobec nejde..teraz som ju spustil ale nemam tam tie veci potrebne na lan
Narychlo som prebehol tych 10 stran ale nic som nenasiel. Pocas instalacie mi vyhodi chybu 1309 ze nemoze citat z programu files na dvdimage-i a ignore mi nepomoze, lebo tych suborov je sakra vela a vyskakuje to stale. Niekde som vygooglil, ze mam zaskrtnut kompatibilitu s XP SP2 ale ani to mi nepomohlo...
mozes sem dat screen? s tymto som sa este nestretol....ma napada ked to mas image ze to je niaky vadny co si sosol....mohol by som ti tie subory poslat a by si to prepisal
caute....mam probelm s hrou,hra mi neustale pada do winu,nahodil som aj patch a stale to pada,skusal som cracky ale nepomohlo....zostava splna poziadavky...neviete tento problem vyriesit?
Prosim vas,ako mam zmenit instalaciu gears of war na inu jednotku ako na C-cko? lebo vzdy ked tam nastavim D-cko,tak mi to aj tak automaticky hadze tu hru vzdy do program files..poradte mi
a este ked ju chcem pustit tak mi vyhadzuje nejaku chybu s Microsoft Visucal C++,co stym mam robit?
cafte ja mam problem mam origos ale ta hra mi pravidelne zacne sekat do 5 minut a pak jedine restart bo pc neodpoveda a moja konfiguracia je amd 64 2*2,5 3gb ramky nvidia 8600 GTS 512..nemali ste niekto nieco podobne ? bo ja neviem v com to moze byt ale nieco poodbne mi robilo aj kane and lynch a aj james bond...uz som s toho mimo...
uz viem kde bola chyba mam so nieco na doske odpalene..ked som nemal zataz vse v poho ale ako bola nejaka graficka zataz tak to sekalo mrzlo skrz dosky
gangsta_boyz napísal:uz viem kde bola chyba mam so nieco na doske odpalene..ked som nemal zataz vse v poho ale ako bola nejaka graficka zataz tak to sekalo mrzlo skrz dosky
keby si nebol taky dement tak by si nato prisiel hned