ja by som vas chcel poprosit o jednu radu...som na moste kde mam zobrat to zlte auto...lenze most je zrucany a neviem sa dostat na druhu stranu...vopred dakujem
mamutv napísal:ja by som vas chcel poprosit o jednu radu...som na moste kde mam zobrat to zlte auto...lenze most je zrucany a neviem sa dostat na druhu stranu...vopred dakujem
Precitaj si predchadzajuce strany tohoto topicu -.-
Soviet napísal:hmm rozfachším túto hru na:
Sempron 2.6ghz
768mb ram
64 graf MX440?
Half-Life 2 klasická mi šla..
Dík za info..
no ja som to rozbehal u kamosa na Procaku: Intel Celeron 2Ghz, ramke 324MB, a grafa bola ta ista ako mas ty sice to bolo vsetko na low a rozlisenie bolo 800x600 ale hlavne je, ze sa to dalo hrat
Soviet napísal:hmm rozfachším túto hru na:
Sempron 2.6ghz
768mb ram
64 graf MX440?
Half-Life 2 klasická mi šla..
Dík za info..
Ano mala by ti ist ... sice necakaj zazraky ale spustit ju spustis ...
A milujem Seriu Half Life ... HL1 HL2 HL2E1 HL2E2
Fakt lepsiej hry na svete nebolo
Shark NX napísal:Ano mala by ti ist ... sice necakaj zazraky ale spustit ju spustis ...
A milujem Seriu Half Life ... HL1 HL2 HL2E1 HL2E2
Fakt lepsiej hry na svete nebolo
No spustí mi úvodné intro dá mi loading a hodí ma do winu Menu mi nestihne spustiť ..Neviete čo s tým?
No az teraz som hral tuto hru ... a neviem ako Vam ale mne to trvalo prejst 4hod. a 30min. co je veeeeelmi malo (z toho som sklamany) ale aj tak je to VELMI DOBRA HRA!
Prílohy
Viac screenov nebudem davat ... ved naco aj tak to uz kazdy hral ...
romerot napísal:No az teraz som hral tuto hru ... a neviem ako Vam ale mne to trvalo prejst 4hod. a 30min. co je veeeeelmi malo (z toho som sklamany) ale aj tak je to VELMI DOBRA HRA!
no to mas pravdu je to dost kratko ale myslim ze to stalo za to!
Inak neviete prečo hrám Half-Life 2 v rozlíšení 1280x1024 na plné detaily bez jediného seknutia, zatiaľ čo Episode Two na tom istom engine musím hrať v 800x600, textúry atď musím mať na minime, HDR vypnuté aby to išlo ako-tak plynulo? Divné...
alfonz napísal:Inak neviete prečo hrám Half-Life 2 v rozlíšení 1280x1024 na plné detaily bez jediného seknutia, zatiaľ čo Episode Two na tom istom engine musím hrať v 800x600, textúry atď musím mať na minime, HDR vypnuté aby to išlo ako-tak plynulo? Divné...