ked ju tam nemas tak ju najskor nepodporuje grafaŠu-Do napísal:a ja som tam tu moznost nemal..
Half-Life 2 Episode 2
nazdar, kedze v dobe tohto threadu som nemal dostatocne vykonnu masinu na HL2, zacal som postupne dohanat dobu.
presiel som vsetky diely half life a aj episody HL2 a musim povedat, ze boli celkom srandovne a parkrat sa tam muselo rozmyslat, co chlapci u valve maju u mna dalsi bod hore.
HL2: EP2 ma tiez celkom pobavila, len skoda ze tam nebolo viac misii a vojakov... presiel som to na medium asi za 5 hodin. ten koniec ma dost zarazil a som teda zvedavy co bude v episode 3
dufam ze tam bude viac prestrelok s combine vojakmi, viac misii a nejaky "posledny sef" 
btw najviac sa mi zisla brokovnica, granaty a .357 magnum revolver
ine som moc ani nepouzil, len proti robotom tie vrhacie miny ci co to bolo a RPG proti tym mensim. samopaly vylucne len proti jednoduchsim vojakom v mensom pocte
HL2: EP2 ma tiez celkom pobavila, len skoda ze tam nebolo viac misii a vojakov... presiel som to na medium asi za 5 hodin. ten koniec ma dost zarazil a som teda zvedavy co bude v episode 3
btw najviac sa mi zisla brokovnica, granaty a .357 magnum revolver
No ale stale lepsie rok cakat a potom 5 rokov spominat ake to bolo super. Ja to uprednostnujem pred produkovanim noveho dielu kazdy rok (need for speed, nhl,...) Mozno som naivny, ale mne to pripada tak, ze Valve maju radi hracov a preto im radsej poskytnu kvalitny titul aj za cenu dlheho cakania. Nie ako EA, ktore posobi dojmom, ze z hracov chcu iba vytrieskat co najviac penazi.KoCi napísal:sudo - nj len smutne je, ze kvalitny titul od valve (teda vsetky), necha na seba poriadne dlho cakat.. Od oznamenia hry, tipujem tak rok a pol cakanua do vydania
este stale je moznost, kedze Episode Three stale nebolo ohlasene oficialne, ze spravia rovno pokracovanie HL3 - dovody by boli - Source Engine sice este podava slusne vysledky, avsak treba uznat ze uz nejde s dobou a za rok/dva uz z neho nevymackaju potrebny priemer. Tento krok zo strany Valve by ma ani moc neprekvapil, uz sa nechali pocut ze epizodicke vydavanie nie je to prave orechove. Nuz, ako povedal slepy - uvidime, v kazdom pripade verim ze to bude narez ktory za to cakanie stoji.
K tomu source enginu: mam radsej hry ktore pobavia aj ked maju slabsiu grafiku, aj taky Wolfenstein 3D si z casu na cas zahram, ale nepacia sa mi hry kde je grafika a fyzika vymackana na plne gule a misie nestoja o nicom (napriklad taky Crysis) a proti Half Life nemam skoro ziadne vycitky, len skoda ze je v jednej epizode malo kapitol. Tot vse, inac je to perfektna trilogia.