Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám

Príspevok od používateľa bindo011 »

Alastor napísal:Aj tak nič premýšľaním nevyriešim a ani nasilu.
No veď práve, premýšľaním dosiahneš leda tak hovno! :roll: Moc to rozoberáš, riešiš do detailov, moc kalkuluješ, hľadíš príliš za obzor, do budúcnosti, vidíš sa ako trosku, ktorá si bude sama doma sedieť pred telkou s fľašou v ruke a ľutovať sa, ako ťa život celý čas bil. Kámo, vzchop sa preboha, chce to zmenu. Prestaň baliť kamarátky, čo čakáš, že z kamarátky bude frajerka? Tak to nefunguje, buď bude tvoja partnerka alebo kamarátka, a to určíš už na začiatku tým, ako s ňou jednáš. Takže ak si sa rok správal ku kamoške ako ku kamoške, tak nečakaj, že s tebou bude chodiť, koniec koncov je to celkom logické, však :) . No ideš na to dobre, snažíš sa s tým bojovať a balíš aspoň kamošky, čo sa mi z princípu celkom páči, pretože snaha o to dostať kocúra do trúby tam je :lol: . Zmeň typ koristi na iné ženy ako kamarátky a takisto im "neplač" na ramenách, to sa lepšie rozrieši s chalanmi na pive. Navyše reality show funguje, takže čo vie jedna, vedia všetky, obzvlášť keď ide o nejaký špeciálny problém, tomu môžeš veriť :wink: . Inak čo ja viem, v 19 má muž hovno skúseností v živote, takže nejaký čas to chce, aby si sa naučil v tom chodiť.
Luci_JA
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Luci_JA »

Alastor napísal:Luci_JA: ja na to asi nemam šťastie. A ani "skills" pre vzťahy a nie to ešte zbaliť dievča. Ja skôr nemám problém pritiahnuť kamaratku možno ako sestru a udržať si ju len ako kamošku. Pričom kamošky, takpovediac rozmaznavam - že im občas zalichotim, pomôžem, poraadím a pod. To mi nevadí, dievčata si vážim, no ak by som chcel vážnejší vzťah, tak to už nedokážem, a ked, tak mi nedajú šancu. Nechám to tak, tak ako vravíš :) :) Aj tak nič premýšľaním nevyriešim a ani nasilu.
no tak to je blbosť čo píšeš že by si nevedel zbaliť dievča :) a čo keď zbalí ona teba? ;)... a to nie je dobré keď ťa dievčatá berú ako kamaráta alebo brata, ktorého dá sa povedať na niečo využívajú, dávaj si nato pozor lebo budeš vo friendzone... a ako píšeš že premýšľaním nič nevyriešiš, máš pravdu, vo svojich myšlienkach sa možeš akurát tak utopiť, ale to asi každý pozná :)
Alastor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Alastor »

a čo keď zbalí ona teba?
už sa pokúšala, hneď keď sme sa spoznali. Ja som mal dosť blbé obdobie v škole a pod. no potom som sa k tomu vrátil, že jej ten pokus o "balenie" oplatím, ale bolo už neskoro :/ len ja môžem byť taky k**** :/ 2,5 roka sa ju snažím dobiť naspäť, no už je neskoro, nech sa snažím akokoľvek. Ale nie je to isté či ma naozaj balila, len sa domnievam. Písala mi často ako prvá, komunikácia s ňou bola perfektná a snažila sa, teraz to robím ja, a už nereaguje namňa tak ako kedysi, možno som ju vtedy ja sklamal. Ale neviem to naisto. Trebalo by sa porozpravať z oči do oči, ale ak sa mýlim, bol by to z mojej strany extremny trapas.
Luci_JA
Light Expert
Light Expert

ááá :/ no tak to je škoda, asi to je už strata času toľko ju dobýjať takže ak sa ti naskytne nejaká iná šanca, tak by si sa mal posunúť ďalej a ostať s ňou už len kamarát (ak to budete obidvaja chcieť)... a keď sa rozhodneš porozprávať sa s ňou otvorene tak to je buď alebo, buď získaš alebo stratíš...
Alastor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Alastor »

od nej už nič nezískam, ale v tedy ked ma možno aj chcela, aj keby.. aj tak by som ju nezbalil, si myslim, lebo som bol asi hlupak, ked som mal sancu a som to nevnimal poriadne. To je jedno už. Uvidím do budúcnosti čo príde, pri ktorej šanci sa konečne spamätám. Ale je pravda, že čím dlhšie ju poznám, tým horšie sa mi s ňou komunikuje. Už mi odpisuje len jednym slovom a citim, že nechce už somnou pisať a som sa jej stal takym "stereotypom". A.... nechám ju tak, od teraz je premňa minulosťou. Samozrejme ju teraz neodstránim z priateľov :D ale doberať si ju nebudem, ani tak často písať si s ňou, lebo ma to nebaví a tak aspoň naňu zabudnem, že som ju chcel. Mrzí ma, že už nikdy nebude tak ako bolo doteraz. Ved.. 3 roky som s ňou pravidelne v kontakte je dlhá doba a bola tiež jediná, ktorej som mohol veriť.
Luci_JA
Light Expert
Light Expert

tak to vo vzťahoch chodí ;) už možeš len spomínať na staré dobré časy, ale určite prídu ešte lepšie časy :) tak len sa drž toho čo si napísal a bude fajn :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

hd_ napísal:Osloviť dievča svojou fyzickou atraktivitou je základ. Nech si hovorí každý čo chce, 99 % ľudí sa do seba zahladí najprv vďaka fyzickej kráse, až potom prichádza na rad riešenie charakterových čŕt, preto aj veľa vzťahov do 1-2 rokov skončí. Keď sa o seba začneš viac starať a zapracuješ na svojom výzore, tak ti to markantne zvýši šance osloviť nejakú ženu, či niekto súhlasí alebo nie. Môže to znieť povrchne, ale jednoducho je to fakt (nielen dnešnej doby), takto to funguje už dlho. Držím palce.
S týmto úplne súhlasím, nech to znie ako to znie. Sám sa divím ako som vyzeral na strednej, a ani sa nečudujem že o mňa nejak extrémne dievčatá nestáli. Teraz sa o výzor starám viac ako pred tým. Nechodím samozrejme v Armani oblekoch. No už si dávam pozor na vlasy, nemám na nich kilo gélu ako kedysi. Zvýšil som starostlivosť o pleť, zuby. Jednoducho veci, na ktorých mi v 17-18 rokoch veľmi nezáležalo. A teraz sa až čudujem akú "silu" má prvý dojem, teda to ako vyzeráte. Za posledný pol rok sa mi prihovorilo viac dievčat alebo teda prejavilo záujem nejakým sexy pohľadom, ako za celú strednú. A včera sa mi to opäť potvrdilo, keď ma pozvala veľmi sexy 24 ročná blonďava fyzioterapeutka na drink. Skončil som ale za idiota, keďže som nejavil záujem a po dvoch hodinách odišla aj z kamarátkami od našej partie niekde preč. Takže sme všetci vyšli na prázdno :D

Každopádne ma včerajší deň v tomto len presvedčil. Možno nemá každý zvyšné peniaze na kopu nových handier, drogérie a neviem čoho, no nejaké drobné sa vždy nájdu. A toto je prvý krok ako nadviazať kontakt z dievčaťom, a prípadne následné vhupnutie do vzťahu.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ja byt tebou kamaratky vyhodim preč z FB,uz len za to ako sa ku tebe spravali.v zivote im neodpisat a hladat nove dievcata ktore ta nepoznaju.skusit zbalit dievca do 3 tyzdnov na rande :wink:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Skus vymyslieť niečo čo tu ešte nebolo ale ludia by to chceli, alebo niečo čo by ludom ulahčilo život a začni to predávať = staň sa milionárom!!! Potom sa tie baby o teba porvú a tie čo ta odmietli si budu búchať hlavu o stenu a vyčítať si že ti dali košom,.. No ak milionár nie si budeš sa o tie baby porvať ty sám a nečakať že ti kamaráti pomôžu, lebo aj keď ste kamaráti aj tak ste si konkurenti
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Letri - Síce si naivná, ale musím uznať, že si veľmi múdra... :)

Alastor - nebudem ti klamať ako ostatní: Sú len 4ri možnosti, ktoré môžu nastať. človek seba vníma 10x "krajšie" ako naozaj je, takže tu zverejni foto a dozvieš sa pravdu, ľudia čo ťa poznajú ti pravdu nepovedia a tvoj názor je diskutabilný... No a k tým 4rom možnostiam:

1. Buď si pekný a si bohatý = máš každú
2. Buď si pekný a finančne rovnako ako väčšina ľudí = máš pár vzťahov, väčšinou sa ti pokurvia, nakoniec si nájdeš ženu, ktorá ťa oserie...
3. Si škaredý ako pitbulová osratá riť, ale si bohatý = máš každú
4. Si škaredý a nie si bohatý = máš smolu, ak si nájdeš niekoho tak zúfalky..

Nechcem ti brať sebavedomie, ale toto je skutočný svet. treba sa vrátiť do reality. Veci typu zmeň účet, image, začni cvičiť nepomôžu. Proste buď si pekný, alebo nie... Môžeš byť na bruchu vysekaný ako lego v minecrafte, keď pred babami bez trička nechodíš :D Ženy chcú poriadných kurevníkov, stretneš babu daj jej pár cez držku a ptm. bude takým ako ty sa vyplakávať a k tebe sa pôjde vyspať :)
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Pozri, zabit sa mozes vzdy, takze predtym nez tak ucinis skus na sebe zapracovat, dobre sa obliekaj, staraj sa o svoju vyzaz, snaz sa co najviac socializovat (urcite sa neuzatvaraj sam do seba a nepreflakaj cely den doma), chodievaj na party, do barov, oslovuj zeny a ked sa nic nezmeni, tak potom si hod maslu.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

DarkNation, k :plus: za konštruktívny príspevok! :lol:
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Ešťe ťa trocha motivujem, tá šanca je síce malá, ale je. Vo svojom okolí poznám niekoľko párov, kde si na babu poviem že wau, zato chalana by som tipoval na doživotného člena klubu lepkavých ponožiek. Nedalo mi to, a tak som sa s dievčatami zoznámil a trocha som vyzvedal. Tak za prvé, vždy to boli dosť rozumné a na svoj vek veľmi citovo vyspelé baby, ktoré mali tak akurát dosť všetkých násťročných vzťahov. Tiež chceli mať vo vzťahu trocha navrch, chceli byť rozmaznávané, obskakované a všetko čo k tomu patrí. Aby ich chalan nebral ako samozrejmosť, aby bol pre neho každý deň takým malým bojom o jej udržanie.

Ja viem, je väčšia šanca, že ťa trafí blesk, než že sa ti podarí niečo takéto, ale stať sa to môže a ty budeš mať babu o akej mnohí môžu len snívať.
NHISPVM
Star
Star

unkown a bol bohatý ? A po ´dalšie podľa mňa muž nemôže vedieť povedať o ďalšom mužovi, či je pekný, alebo nie... a takisto aj žena na ženu... 100x overené :) Takže, to, že sa ti zdal škaredý, ešte neznamená, že bol :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

NHISPVM napísal:Letri - Síce si naivná, ale musím uznať, že si veľmi múdra... :)

Alastor - nebudem ti klamať ako ostatní: Sú len 4ri možnosti, ktoré môžu nastať. človek seba vníma 10x "krajšie" ako naozaj je, takže tu zverejni foto a dozvieš sa pravdu, ľudia čo ťa poznajú ti pravdu nepovedia a tvoj názor je diskutabilný... No a k tým 4rom možnostiam:

1. Buď si pekný a si bohatý = máš každú
2. Buď si pekný a finančne rovnako ako väčšina ľudí = máš pár vzťahov, väčšinou sa ti pokurvia, nakoniec si nájdeš ženu, ktorá ťa oserie...
3. Si škaredý ako pitbulová osratá riť, ale si bohatý = máš každú
4. Si škaredý a nie si bohatý = máš smolu, ak si nájdeš niekoho tak zúfalky..
Ak si myslis, ze vsetky zeny na svete su zlatokopky, tak naivny si hlavne ty.

a dalsia perla ... uz prosim ta mlc
NHISPVM napísal:unkown a bol bohatý ? A po ´dalšie podľa mňa muž nemôže vedieť povedať o ďalšom mužovi, či je pekný, alebo nie... a takisto aj žena na ženu... 100x overené :) Takže, to, že sa ti zdal škaredý, ešte neznamená, že bol :D
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

nečítal som celú tému, tak dúfam že nebudem veľmi opakovať...

Alastor - presne akoby som videl seba niekoľko rokov dozadu. Tiež mi samota liezla na nervy, tiež som nemal s kým ísť na stužkovú, tiež mi spolužiačka (a vtedy kamarátka) povedala že OK pojdeme spolu, a potom mi len po ďalšej spolužiačke odkázala že ide s niekým iným - 3 dni pred stužkovou. (fakt "potešilo" :x )
Nemal som ani takých kamarátov, s ktorými by som sa o tom mohol porozprávať. Takže som v tom ostal odkázaný sám na seba.
Snažil som sa nájsť si milion iných vecí aby som na to nemyslel - zohnal som si psa, chodil na bike, venoval som sa úpravám auta...

Raz v nedeľu popoludní som len tak z nudy zašiel mrknúť na zoznamku, a len tak som skúsil jednej babe odpísať na jej inzerát....nebola ani z môjho mesta, nič som od toho neočakával, prinajlepšom len že popíšeme pár mailov.....vyvinulo sa to tak, že včera to bol rok a pol čo sme spolu :)
Prvé stretko sme si dali presne po mesiaci písania a volania si, takže sme to nejako dlho nenaťahovali.

Mal som šťastie že to je jedno normálne, rozumné, milé dievča, ktorému som to všetko mohol povedať, ktoré pochopilo že na prvom stretku som bol vystresovaný ako pes, pochopilo že nie, nemám odvahu ju chytiť za ruku a objať, že nemám odvahu dať jen prvý prvú pusu, že neviem dávať komplimenty...

Keď sa teraz pozriem, ako som vtedy vyzeral, tak fakt trapas - to oblečenie by som dnes na seba nedal, nepoužíval som žiadne voňavky, nechal som si bradu...niesom nijaký krásavec, možno niekoho vzhľadom až odpudzujem, nemám ideálnu postavu či správanie pána dokonalého.

Neviem akú radu Ti mám dať, možno Tvoj príbeh bude celkom iný, ale hlavne sa tým netráp (veľmi dobre viem, že sa to ľahko píše a ťažko robí), ale ver mi že možno keď prestaneš hľadať dievča za každú cenu - tak práve vtedy ju nájdeš. Viem, znie to divne, ale v našom prípade do zafungovalo. Aj ja, aj ona - nehľadali sme vzťah sa každú cenu, a podarilo sa - napriek mnohým povinnostiam a vzdialenosti medzi nami.

Fakt, nikdy nevieš či práve zajtra niekoho nestretneš, kto ti zmení život. Len sa o to nesnaž za každú cenu.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

NHISPVM napísal:unkown a bol bohatý ? A po ´dalšie podľa mňa muž nemôže vedieť povedať o ďalšom mužovi, či je pekný, alebo nie... a takisto aj žena na ženu... 100x overené :) Takže, to, že sa ti zdal škaredý, ešte neznamená, že bol :D
Bohatý nebol ani jeden z nich. Na niektoré z tých párov som sa pýtal mojich kamarátok (resp. gay kamaráta) a potvrdili mi, že radšej jedovatého hada než náradie niektorého z tých fešákov.

/e A vlastne v tom najsamrozdielnejšom prípade mi to potvrdila aj samá priateľka. Že ju najskôr absolútne vôbec nevzruśoval, ale dala mu šancu, lebo "bol milý a sympaticky hanblivý"... Nuž, ako sa vraví, De gustibus non disputandum est, ale pravdou ostáva, že jej gusto nechápe väčšina spoločnosti. Ale na druhej strane sa aktívne venuje nejakým kondičným športom, čo znamená, že po tme a s trochou fantázie u dievčaťa to nakoniec stále môže byť dosť dobré :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Že vás to baví furt škatuľkovať a (hlavne ženy) zaradovať do nejakých schematických kategórií. Všetko je to našťastie zložitejšie a komplexnejšie ako tieto prízemné úvahy, ktoré sa tvária, ako keby požrali všetku pravdu sveta.

Autorovi: proste kašli na to, ži si svoj život. Ak chceš zvyšovať šancu potenciálneho zoznámenia sa s niekým (vzťah), tak tomu prispôsob svoj harmonogram (teda od počítača to pôjde asi ťažšie - síce, aj tu šanca cez rôzne zoznamky a pod.).

Ešte jedne vtípek. :D
Prílohy
poor.jpg
NHISPVM
Star
Star

t0m4s3 prosím nevyjadruj sa ku mne... Nereagoval som na teba, neporušil som pravidla, tak sa do toho nestaraj... Je to diskúsné fórum, kde diskutujeme, tak diskutujem. Bohužiaľ, ja osobne nepoznám ženu, ktorá by na financie nepozerala a to nemám 15 rokov... Za svoj život som stretol 100ky žien a všade sa mi to potvrdilo a zapnem TV, internet a potvrdilo sa mi to 100000x Vravieť, že to tak nie je - je rovnaké ako keď povieš, že na vzhľade nezáleží... :roll: Komu na ňom nezáleží ? Možno 35 ročnej žene, ktorá chce rýchlo decko kým nebude neskoro... Žiaľ, ženy to majú v svojej gebuľke takto naprogramované od nepamäti ako veľa živočíchov na zemi. Vybrať si partnera, ktorý je silný, pekný - aby deti mali dobré gény a aby mal mejetok a mohol sa o nich postarať. Tak neviem o čom točíš. Bohatý byť nemusí, ak je pekný v dnešnej teen dobe určite, ak nesúhlasíš, tak mi zníž karmu, nie ? Veď nato ste ju tu zaviedli... A drž sa témy, mňa aj tak nepresvedčíš
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ano, zabezpecit... to neznamena ze musi byt bohaty.

Maloktora zena tuzi po nezamestnanom Adonisovi, ale to neznamena ze musi byt bohaty. V drvivej vacsine staci, ze zaraba primerane, tzn. primerane svojim moznostiam, schopnostiam pripadne regionu.
Napísať odpoveď