Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Alastor
Amateur
Amateur

Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám

Príspevok od používateľa Alastor »

Čaute,
píšem sem, pretože chcem vedieť vaše názory, pretože aj tak myslím, že mi už nikto (okrem psychológa) nepomôže :(

Ide o to, že sa cítim sám. Ani nie z pohľadu priateľov (kamošov mám dosť), ale z toho, že si nemôžem nájsť dievča. Mám kamarátky ale, ale nie veľa. Problém je aj v tom, že sú príliš náročné. Vždy keď sa s nejakou zoznámim (nestáva sa často) tak mi dá najavo, že u nej nemám šancu. Žiadna z nich ma nechce. Je síce pravda, že ak by som mal nejakej priamo povedať, že s ňou chcem chodiť, tak to neurobím - som v tom hanblivý. No asi 1000x som dal kamaratke najavo (nepriamo) že by som s ňou chcel chodiť a keď to pochopila, tak povedala, že chce byť sama a pritom viem, že si vždy niekoho nájde. A tak je to so všetkými. Z toho vyplýva, že som asi škaredý, no nemyslím si to až tak úplne. Pravda, nie som nejaký krásavec. Možno taký stred. Občas sa mi na tvári vyhodí akné, ale snažím sa to zakryť a vyliečiť. A aj v tom som zúfalý. A čo kamoši? oni namňa, že nemám nikajé dievča, neberú ohľad. Stále mi vravia - "poriešime ti nejakú holku" - a výsledok? ešte nikdy! Každý namňa kašle čo sa toho týka. Mám veľa kamošov, aj mi viacerí pomohli, len s týmto ešte nikto.

A ak sa pýtate, či chodím do spoločnosti na párty, diskotéky a pod?? Moja odpoveď - už nie! Pretože ma už nebaví, ak s kamošmi idem už len do baru, tak všetky sa maximálne pozrú nanich a namňa ani pohľad. Akoby som bol duch. Je mi z toho strašne doplaču, keď len sa snažím s nejakou babou čo i len poflirtovať alebo len prilákať pohľad, tak ma takmer každá ignoruje. Samozrejme sú výnimky - kamošky a pod. ale vždy mi dajú najavo, že nemám šancu na vzťah.
Takmer všetci kamoši maju priateľky a ja nič. Mne nejde o sex ani nič podobné, mne len je strašne doplaču, keď sa ráno zobudím, a nemám nikoho, komu by som mohol zavolať, napísať že ju ľúbim... Proste chcem mať dievča ktoré by som mal skutočne rád. Nechápem takých idiotov, ktorí si dievčatá nevážia a ku*via sa na každom rohu a striedajú ich každú hodinu. Ja si dievčatá strašne, strašne vážim, lenže žiadna to ešte neocenila, žiadna mi nedala šancu. Prisahám, že by som dievčaťu nikdy neublížil. Žiadnej! V súčasnosti ma skoro všetky kamarátky sklamali. Úplne ma začali ignorovať a ja nechápem prečo (aspoň mám taký pocit). Je pravda že majú priateľov, a na mňa kašlú. Ja to chápem, lenže strašne ma to zranilo, keďže sa s každou snažím vychádzať čonajlepšie.

A teraz pozor - mám 19 rokov a toto ma trápi už asi 6 rokov. Nabudúci rok končím strednú školu, a ja ani nemám šajnu, akú partnerku budem mať na stužkovej. Stužková v novembri.. ja viem mám čas ale už teraz viem, ako to dopadne. Čiže žiadnu. Už začínam oslovovať nejaké kamošky - samozrejme, každá odpovie - som zadaná. Trochu priveľa, však? Bohužiaľ, také mám "šťastie". No teraz to vomne strašne vrie. Cítim sa ako zaseknutá myš v bludisku, ktorá už nemá žiadne východisko, žiadne riešenie.

Som tak slabý, že z toho všetkého by som sa najradšej zabil, lenže nemám nato sily. Som asi taký citlivý, že to proste nedokážem. Aj napriek tomu, že sa nemám pre koho vrátiť. Nemám nijakú, ktorú by som zo srdca ľúbil.

Ak ste si môj problém prečítali a venovali tých 5-10 minút - ďakujem vám. Cením si to a prípadne názory mi napíšte v odpovediach. Diki moc :( Toľko odomňa :(

P.S.: (a hejterov pozdravujem :( ) - sbohom!
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám

Príspevok od používateľa audiotrack »

mať 19 a byť bez baby je trošku smiešny dôvod na samovraždu. Takých ako ty je kopec. Na mojej stužkovej som bol bez partnerky. Práve naopak, skoro nikto tam nemal partnera. Asi traja chalani a dve baby mali polovičky. V tvojom veku to vôbec nie je nič nezvyčajné. Možno to len tak vnímaš, lebo máš kamarátov čo sú zadaní.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Alastor: Pozri sa do zrkadla a zamysli sa nad sebou ako vyzeráš okej? Zatial nerozmýšlaj nadtým ako baliť ženy, ked sám so sebou máš problém. Máš 19 rokov, a celý život pred sebou. Totiž ženu si určite nájdeš, ak zmeníš na sebe nejaké veci
Pár tipov čím by si mohol zaujať ženu a čo ženy skutočne priťahuje na mužovi, sú tieto nasledovné:
1. Výzor- upravené oblečenie, voňavý, ostrihaj si vlasy, dbaj o svieži dych, športuj = vyplavuje hormony štastia
2. Charakterové vlastnosti- vtipný, zdravo sebavedomý, uprimny, milý (nie prehnane), tajomný, sexuálny,...atd
3. Oblečenie- to je jedno aké len aby bolo čisté, voňavé.
Tvoje akné by nebol až taký problém, ale problém je, že sa lutuješ pred ženami( kamoškami), už im to leze na nervy, tak ťa začali ignorovať.
Tak silno popremýšlaj o sebe o tom ako vyzeráš a ako sa chováš voči sebe a ženám a ver mi, že ked zvládneš seba, tak potom zvládneš zbaliť aj nejaku ženu.
A dúfam že si nejaké tipy od skusenejších, zoberieš vážne k srdcu a nebudeš tu trepať o tom, ako sa nedá toto a tamto.Lebo ty sa potrebuješ v niečom zmeniť aby si získal to, čo si nikdy nemal.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

mna to tiez serie, ze nemam holku a to mam 25 :mrgreen: presne ako ty chyba mi mat niekoho rad,ale akosi to uz neriesim, ked vidim tie nakazene dievcata.je mi z nich zle!bud hladaj skarede, alebo bud sam.ale pozor niekedy su skarede viac namyslene ako tie krasavice.popripade skus zoznamku
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Pozri, ja som si tú vhodnú a normálnu babu bez idiotských komplexov našiel nedávno (jediný problém, že je z druhého konca Slovenska), dovtedy to boli len známosti z ktorých nič nebolo a väčšinou namyslené pipiny.
Nehádž flintu do žita, príde VŠ a všetko sa rapídne zmení. To, že nemáš babu nič neznamená a ver mi je ti bez nej isto lepšie ako s nejakou pič*u na krku.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V prvom rade by si mal prestať riešiť, že nemáš žiadnu babu. Čím viac to budeš riešiť, tým budeš mať väčší problém si ju nájsť. Určite nie si sám, kto ako 19r ešte nemal babu.. ja tiež tú svoju prvú mal až po skončení VŠ. Nakoniec si tú svoju nájdeš ani nevieš ako - keď to budeš najmenej očakávať.

Ak sa cítiš osamelý, nájdi si nejaký koníček a stretávaj sa s ľuďmi s podobným záujmom. Ja napr. celú SŠ a podstatnú časť VŠ prebicykloval a keď som prišiel večer domov unavený, nemal som chuť riešiť nejakú babu.. hehe!
Alastor
Amateur
Amateur

Blastbit: s oblečením, úpravou vlasov, vtipnosťou, byť sebavedomý, či byť tajomný nemám problém, no myslím, že k dievčatám som až priveľmi milý. Dávam kompliment takmer za všetko (nie veľmi často) a lichotím im na každom kroku. To im možno vadí asi najviac. S tým športom by som mal pridať, no nie som vôbec tučný, ale mal by som viac zapracovať. A s tou zmenou úplne súhlasím. Chcem sa zmeniť, a čo najlepšie ako sa bude dať. No mám trochu zlosť na súčasnosť a rád by som nato zabudol, ak sa mi podarí zmeniť sa a preto nijakej kamarátke (čo som doteraz poznal) už nedám šancu. Ja viem, nikto nebude somnou s týmto názorom súhlasiť, ale riadim sa takto: ak mne nikto (žiadna) nedala šancu, tak ja jej nedám tiež - nikdy. Je to odomňa hlúpe, ale potrebujem sa zmeniť, a zabudnúť na tento "problém", inač to nepôjde. A potom naviazať nové kontakty... Začať odznovu... ale bude to trvať

typek61: Najradšej by som to nechal tak. Najradšej by som nechal tomu voľny priebeh, lenže teraz mám také obdobie, v ktorom ma to serie najviac. Snáď to prejde
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Alastor: tak vidíš, poznáš svoje kvality aj nekvality to je dobré a možno to neni ani taký velký problém u teba, ako si si sám myslel. Tak nebud príliš milý k ženám a aj im oponuj ked snimi nebudes v niečom súhlasiť, si vybuduješ rešpekt. Ale neboj až tak dlho to trvať nebude tá zmena.U teba to počítam tak na 3 mesiace. Este podotýkam ze v bare nekupuj zene drinky ani sa jej nenukaj ju viesť niekam domov, takto jo nezbalíš. Co sa týka komplimentov uplne stačí 1-2 komplimenty...napr pristanú ti tie naušnice alebo že v tých šatách vyzeráš skvele a to uplne stačí...nič prehnané z tvojej strany žena by to brala ako podlizovanie. Inak je dobré mať širokú základňu žien ako kamarátiek, a ked ťa uvidia zmeneneho z teba vycítia tvoju mužnejšiu stránku a nie tú zakomplexovanú lutovaciu časť. Dalšia vec je že nehanbi sa ženu chytiť za ruku, alebo objať ju, skusit jej dat pusu aspon na líce, zato ťa isto nezabije.
Dalšia vec je ze: NEPOROVNAVAJ SA S INYMI CHALANMI....ty si chod vlastno cestou. To že oni maju frajerky a ty nemáš to znamená že urobili to co si ty este neurobil. Je XY chalanov c prvú babu mali v 18 ke alebo niektorý ju nemali ani v 25 ke...a tým nemyslím len že nemali frajerky, oni v zivote babu ani nedrzali v náručí. Tak nedívaj sa na iných a ich uspechy dívaj sa na svoje....ja mám 22 a prvú vážnejšiu som mal v 21 aj ked prednou som mal zopár fakt chvílkových žien ale nestáli zato tak ako tá vážnejša známosť.Tak vidíš? ty más predomnou ešte 2-3 roky k dobru.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kurnajz vyhovorky na vyzor su velka kravina. Bud sa pohybujes v zlej spolocnosti, alebo sa pozeras furt do zeme a davas najavo, ze si nesebavedomy clovek, co samozrejme dievcata vycitia raz dva, pripadne robis ine "chyby", ktore su na tebe pozorovatelne.
Vyzor je sice jeden z faktorov, ale ked sa pozeram po ulici, ci medzi kamosmi (aj starsimi ako ja), ze ake zenusky si dokazali najst, tak fakt to nieje len o tom. Takze nevesaj flintu do zita a ked je nieco inak ako chces, tak sa veru zamysli nad sebou, nastartuj a zacni zit zivot :) A hlavne nasilu zenu nehladaj a nevnucuj sa (to nema rada asi ziadna). Zufalost na cloveku vidno, tak prec s nou. A ked sa nevies nijak nastartovat, tak ja neviem, chod na net a tam ziskaj dake sebavedomie na pokeci, alebo co teraz fici neviem.

A radsej si daj veci dokopy pred tym, ako budes riesit stuzkovu. Ja sa napriklad priznam, ze som dal byvalej zbohom tyzden pred stuzkovou, kde som bol srdecne pozvany a 100% slubeny, tak sla nakoniec so sestrou a prezila no a svet sa jej nezrutil :)
Alastor
Amateur
Amateur

Stužkova mi je ukradnuta už teraz. (ja sa zabavím aj bez partnerky) Toto ma až tak netrápi. Lebo určite sa nájdu aj takí ktorí mať partnerku nebudú (aspoň myslím), ale serie ma tá smola. Je pravda, že čím sa viac snažím, tým viac to padá. No štve ma aj to: každá žena tvrdí, že sa neriadi vzhľadom chalana ale jeho povahou a aký je dobrý. Áno to tvrdí takmer každá. Ale je to somarina, aspoň zo skúseností viem, že každá to tak síce tvrdí ale reálne sa riadi presne opačne. "Vodu káže, ale víno pije" asi takto :/ Pretože napríklad na facebook si napíše status že "treba milovať srdcom a nie pohľadom", lenže v spoločnosti ked som s nou (v bare a pod.) tak sníva že aký je krásny tamten, aký je krásny tretí, štvrtý ale žeby poznala aký ma charakter... tak to nie.

A take že zoznamky, Pokec a pod.?? Tak to nie, s týmto som ja skončil! pretože som si raz našiel jednu kamošku a ani sme sa poriadne nepoznali, už ma stihla poriadne "osrať". Poohovárať pred kamošmi. Chybu som urobil, že som sa s ňou pochválil kamošom a oni sa mi ju pokúšali prebrať. Čiže PONAUČENIE do budúcnosti. :D A vlastne, ja tekéto zoznamky neuznávam, no momentálne ma okrem barov nenapadá nič, ako by som sa mohol s nejakou zoznámiť.

a s kupovaním pitia a odprevádzaním, toto som ešte neskúšal a ani neplánujem, aj na základe vašich rád.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Alastor: No vieš na výzore záleží niekomu viac niekomu menej a jedno ci sa jedná o ženu ci muža.Niekomu sa budeš páčiť taký aký si a niekomu nie, no bohužial. Ale viac záleží na povahe a vlastnostiach chalana ako na výzore. Proste ide o to aby si mal upravený výzor...dívaj sa ženám do očí a uvidíš ako budu sklanať zrak a hanbiť sa lebo uz mužský pohlad ženu vzrušuje. Inak dolezitá je aj reč tela, ci chodíš vzpriamený, alebo akou chôdzou chodíš, ci chodíš pomalšie a uvolnene alebo rýchlo v strese...určite si videl alebo počul že ženu zaujme celkové vyžarovanie toho chlapa...a vyžaruješ to tým svojím telom...ked si sebavedomý chodíš vzpriamene a sebavedomo, ked si dominantný pozerás sa na ženu dominantne..takže aj na tomto zapracuj ak si myslíš že máš v RECI TELA medzere.
Co sa týka zoznamiek- ja osobne som si takto nasiel moje vztahy ako aj tento co mám teraz. Na soc.sieti si nevypisuj pol roka s babou a potom ju zavoláš von, skus to stihnut do 2-3 týzdnov ju vytiahnut von a potom všetko tam sa ukáže. Je jedno ci si babu najdes v obchode alebo na zastávke...dolezitá bude vaša vzájomná kompatibilita, ci máte cosi spoločné, ci sa viete chápať, komunikovat,...mozno ta ani tá baba neosrala, lenže na soc. sieti lahko prichádza k nedorozumeniam. Ako vravím pís s babou ale tahaj to do stretka lebo tam vonku sa všetko poctatné má riešiť.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Osloviť dievča svojou fyzickou atraktivitou je základ. Nech si hovorí každý čo chce, 99 % ľudí sa do seba zahladí najprv vďaka fyzickej kráse, až potom prichádza na rad riešenie charakterových čŕt, preto aj veľa vzťahov do 1-2 rokov skončí. Keď sa o seba začneš viac starať a zapracuješ na svojom výzore, tak ti to markantne zvýši šance osloviť nejakú ženu, či niekto súhlasí alebo nie. Môže to znieť povrchne, ale jednoducho je to fakt (nielen dnešnej doby), takto to funguje už dlho. Držím palce.
Alastor
Amateur
Amateur

Blastbit: niekedy mám pocit, že chodím až príliš sebavedomo a mám niekedy aj pocit, že si o mne myslia že až som namyslený. No najväčším mojím problémom môže byť, že nedokážem cudzej žene pozerať do očí dlhšie. Proste ak sa namňa pozrie, ja naňu, tak vždy odkláňam zrak. Aj keď sa snažím byť sám sebou ale to s pohľadom do očí sa mi nejako nedarí. :D Niekedy áno, niekedy nie. Ale... aj keby.. aj keby som sa naňu pozrel.. aj tak ju nezbalím. Jedine tak v bare, v meste a podobne, ale možno ani tam. Čo z toho, ked sa naňu aj usmejem, prejdeme okolo seba, a to je všetko.. potom sa už nikdy neuvidíme. A chyba v takýchto situáciách je moja hanblivoť. Ja dokážem so ženou komunikovať dlho, očomkoľvek, ja len mám problém "ako začať", na začiatku komunikácie (najmä pri nových známostiach) som tichý a možno príliš nedostupný. S tým bojujem už dlho, no nezmenil som sa v tom stále. Som si vedomý, že veľa chýb je vomne, no poznám veľa prípadov, niektorí kamoši, ktorí si dievča ani vôbec nezaslúžia, správajú sa k nim ako k handre a nemusia pohnuť ani prstom, aby sa nanich namotala. Viem, nie som ako ostatní, štve ma tá nespravodlivosť a to ako sa niekto snaží a je to zbytočné.

//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 14:03)
hd_: je to pravda, aj keď tvrdia viacerí opak, každý sa riadi podľa výzoru, či muži, alebo ženy. Len toto mi nedá, že sa klamú sami seba. Tvrdia inak, a ainak konajú.. Dnešná doba :/
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Alastor: no namyslenost a prehnané sebavedomie je odpudzujuce pre ženy. Hanblivosť je jedna z vlastností ktoré ťa na totálku zabrzdí :wink: Zena dáva signály svojim pohladom, rečou tela,..ked vidís ze sa usmieva usmej sa aj ty a pokecajte ale tak aby ste ziskali na seba kontakt...napr FB a potom tam si dohodnete dalsie stretko...takže hanblivosť je to čo ťa brzdí...mozno by nebolo odveci si udržať tie kamarátky a kecávat snimi a dívať sa im to očí, tak by ťa aj hanblivost prešla, aj pri cudzích ženách :)
Inak tí ludia co hovoria ze na výzore nezalezi to hovoria len takým co maju problemy s výzorom a aby ich neranili touto tvrdou pravdou že na výzore záleží vždy a aj bude. Keby si ja mam vybrať ženskú ktorá je čiernovláska a červenovláska tak si vyberiem čiernovlásku,..jednoducho ma viac priťahuje :)
Alastor
Amateur
Amateur

Blastbit: problémom je, že posledné obdobie, mi už nedajú šancu ani kamarátky. Všetky ma sklamali (...a možno ja ich), nepohádal som sa s nijakou, ale ak im napíšem, cítim sa ako votrelec - odpíše mi jedným slovom, a ďalej sa nezaujíma. Nechápem čo sa to stalo. Preto som spomínal, že sa cítim byť ignorovaný. Poznám všetky veľmi dlho, niektore pár rokov, 2-3, niektoré aj dlhšie, nikdy také neboli, je síce pravda že s niektorými často nepíšem ale toto je zvláštne, že už takmer každá namňa kašle. Aspoň mám taký pocit. A možno si to namýšľam, no jedno isté je, že dievčatá sa rýchlo menia. Ale väčšina z nich majú frajerov, tak sa asi zbytočne čudujem. Jasne, prečo by sa otravovala dlhoročným kamošom, ked cely svet sa točí okolo jej frajera? Ak ked je free tak mi napíše, že chce byť sama a pod... Ani tak, ani tak.. Proste, mám chuť resetnúť, zabudnúť na všetkých, odísť preč, a začať odznova.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Alastor, ak balíš kamošky rad radom, tak sa nečuduj, že sa ti začali vyhýbať.

K tomu vzhľadu- nejde ani tak o to, ako človek vyzerá, než to, čo z neho vyžaruje. Či zúfalstvo alebo arogancia, obe sú extrémy.
Ak ma človek niečím odpudzuje, resp. mám z neho "zlý pocit" (áno, 6. zmysel, intuícia, nech si to nazveš hocijako), tak s ním tráviť čas nebudem chcieť, nech vyzerá hoc jak Adonis.

Možno by nebolo zlé spýtať sa sestry, kamošky.. nejakej ženy, ako na ňu pôsobíš.

Prehnané lichotenie (za každú blbosť) znie falošne. Na to pozor.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Alastor- Moze to byť aj tebou ze ked si sa lutoval tak už si im prišiel ako záťaž. Mozno si im až príliš často vypisoval.Možno blbol chat na FB a neprišli tvoje správy...je tak X mozností prečo sa tie veci dejú. Ako vravíme urob so sebou nejaku zmenu a začni odznova snimi. Ked má baba frajera chce prevazne jemu svoju pozornost presmerovať. Ignorácia nie je dobré riešenie, no možno tie kamošky nechceli byť uprimne voci tebe a povedať ti ze im lezies na nervy stým ako im hádžeš prehnane vela komplimentov a že si zakomplexovaný a lútostivý.
Alastor
Amateur
Amateur

zuzanuska: trochu som sa možno zle vyjadril, ale ja praveže nebalím, ale snažím sa - možno je to aj tá chyba. V živote som žiadnu nezbalil, nie som vôbec taký, že na každom kroku nejakú balím. A cudzie už vôbec nie, iba kamošky, ktoré dlho poznám aspoň som sa o to pokúšal, a samozrejme nie každú, iba tú ktorú som sa možno do nej aj zaľúbil. Ale nebolo ich veľa. možno tak 3 za celý život, no žiadna mi nedala šancu

a tej otázky ako pôsobím na kamošku.. to som síce ešte neskúšal, nepýtal som sa, ale už teraz viem jednoznačnú odpoveď - že príjemne. Aspoň keď si píšem s kamoškami, tak mi aj same napísali, že som píjemný, milý a pod. Ale to mi nikto neprezradí pravdu čo si omne myslí. Totiž, ja som strašný realista, až pesimista. Takže asi takto :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

"A cudzie už vôbec nie, iba kamošky, ktoré dlho poznám."

Aj toto by som trochu bral ako chybu. Darmo budes balit kamosky, ktore ta poznaju dlho a nikdy nerataju s tym, ze medzi vami nieco bude. Jednoduchsie to mas vzdycky s cudzimi dievcatami, ktore stretnes ci uz prvy krat niekde von a tak. Lebo sa na teba pozeraju ako na noveho cloveka a mozu ta spoznavat, spravit si vlastny nazor a hlavne nemaju k tebe zozbierane info od vsetkych znamych atd. Sam si neviem predstavit, ze by som riesil kamosku, ktoru dlho poznam.
Alastor
Amateur
Amateur

Blastbit: je to dosť pravdepodobné. Všetko. Dobre, kašlem nato.. ale jednu zásadu si dám, ak sa mi podarí zmeniť sa, žiadna doterajšia už nebude mať u mňa šancu (ak by niektorá mala o mňa záujem). Možno detský názor, no mám ohromnú zlosť. Riešim to príliš do hĺbky.

//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 14:34)
Soviet: mne by nevadilo chodiť s kamoškou, ktorú dlho poznám. Jej možno ano, no ja v tom problém nevidím. Takých prípadov je možno 50 na 50. Každý ma iný názor.
Napísať odpoveď