Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám
-
DarkNation
Expert
Re: Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám
Sam som bol zvedavy, kam chodis na tie mudrosti, ale uz si nam to dostatocne objasnil. Tv, internet, radio, vsetko hodnoverne zdroje dokonale odzrkadlujuce realitu.
Ach ďalší
nikde chodiť nemusím... Stačí sa pozrieť na históriu o čo sa vždy bojovalo ? O lásku určite nie, každý vždy len bral to čo je hodnotné, chcel mať majetky. A vôbec to nie je len TV rádion etc. napr. u nás po meste sa preváža jedna mladá žabka buď na audine, alebo bavoráku a chodí s takou smrtkou, že až...
a dokonca s ním už má aj dieťa. Isto s čistej lásky... Ďalej dokonca aj z rodiny vidím ako mamča ošklbala otca o všetky peniaze, cez manželstvo a aj pri rozvode. Je to smutné, ale je to tak. (a tých príkladov mám koooopu z vlastného života) (Tv, internet ako si sa to snažil prezentovať len dej uzatvára...) Môžete pred tým všetci zatvárať oči, ak sa vám to nepáči. Načo by si mal byť múrdy, keď máš peniaze ? Prečo by si mal byť pekný, keď máš peniaze ? ... áno mám pokrivený charakter... Zbaľ prvú bezďačku a ožeň sa s ňou a poviem, že nie každému ide o peniaze a krásu, inak len mlatíš hubou prázdnu slámu. Som si na 100% istý, že keby zakladateľ témy boh bohatý, tak takýto problém nemá
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak by toto co pises bola pravda, tak neviem kto ma vztah so vsetkymi tymi muzmi co maju podpriemerny plat. A ak sa pozries do statistiky, tak zistis, ze ich je vacsina.
Lenže chlap(c)i, neviem, či si to uvedomujete, ale tu sa už dostávame do konfliktu medzi predstavami a realitou. Určite so mnou nikto nebude nesúhlasiť, keď poviem, že každý by chcel dokonalého partnera. O tom, čo je "dokonalé" sa baviť nejdem, požiadavky nechám na vás. To je sen, predstava, fantázia, utópia, dokonalý svet.... Lenže!... V realite nieje veľa krásnych, bohatých múdrych, verných a boh vie ešte čím všetkým obdarených. A tak si dievča nájde chlapca, ktorý síce nieje Johnny Depp, ktorý sa na ňu vyškiera z obrazovky počas dlhých, zimných večerov, ale vyhovuje jej viac ako ostatní. A preto sa vy dvaja nikdy nezhodnete- jeden opisuje realitu, druhý predstavu, síce podloženú logickými argumentmi, ale neuplatniteľnú v reálnom svete.
A k škatuľkovaniu. Individualita sa zaprieť nedá, na druhej strane škatuľkovanie veľmi často funguje. Treba vedieť odhadnúť kedy áno a kedy nie.
A k škatuľkovaniu. Individualita sa zaprieť nedá, na druhej strane škatuľkovanie veľmi často funguje. Treba vedieť odhadnúť kedy áno a kedy nie.
-
DarkNation
Expert
t0m4s3, no predsa chudery, ktore su natolko skarede, ze si nemozu narazit boháča a jedine na co sa zmozu je mat vztah s uplne obycajnym smrtelnikom.
Každá žena nie je zlatokopka, niektorej záleží na pocitoch = na láske, aby ju mal niekto rád, niektorej na materiálnych veciach, inej zase na iných výhodách, no ďalšej len, aby nezostala sama atď atď...
Ja som napr. zdravý priemer, nechcem bezdomovca, ale nechcem zase ani žiadneho boháča s audinou a s plnou peňaženkou. Prečo? Taký muž môže mať toľko žien, presne práve tie zlatokopky, načo mi taký bude? Aby ma podvádzal na každom rohu a balil pipky, ktoré letia na peniaze? Aby som skákala ako on píska, len preto, aby ma nevymenil za inú? Ďakujem, neprosím.
Naopak extrém = chodiť s bezdomovcom, s alkoholikom, ktorý len utráca peniaze, ktoré ani nemá, ďakujem neprosím.
Ja osobne sa snažím byť nezávislá, samostatná, ambiciozna, cieľavedomá žena. Nemať za zadkom muža, ktorý mi kúpi všetko na svete, len preto, aby mi zavrel ústa alebo zakryl svoje milenky atď atď.
Zase naopak mám kamarátku, ktorá pozerá len na peniaze, na výhody, ktoré z muža môže mať, načo by jej bol taký priemerný chlap so 600 eurami, keď môže mať nové značkové handry každý týždeň? Otázkou zostáva, ako dlho bude trvať, kým si narazí daný muž inú krajšiu ženu s lepším posteľným výkonom alebo ona bohatšieho..
Takže myslím si, že drvivá väčšina pozerá aj na finančnú stránku toho druhého, ale nie vždy je to pravidlom.
Ja som napr. zdravý priemer, nechcem bezdomovca, ale nechcem zase ani žiadneho boháča s audinou a s plnou peňaženkou. Prečo? Taký muž môže mať toľko žien, presne práve tie zlatokopky, načo mi taký bude? Aby ma podvádzal na každom rohu a balil pipky, ktoré letia na peniaze? Aby som skákala ako on píska, len preto, aby ma nevymenil za inú? Ďakujem, neprosím.
Naopak extrém = chodiť s bezdomovcom, s alkoholikom, ktorý len utráca peniaze, ktoré ani nemá, ďakujem neprosím.
Ja osobne sa snažím byť nezávislá, samostatná, ambiciozna, cieľavedomá žena. Nemať za zadkom muža, ktorý mi kúpi všetko na svete, len preto, aby mi zavrel ústa alebo zakryl svoje milenky atď atď.
Zase naopak mám kamarátku, ktorá pozerá len na peniaze, na výhody, ktoré z muža môže mať, načo by jej bol taký priemerný chlap so 600 eurami, keď môže mať nové značkové handry každý týždeň? Otázkou zostáva, ako dlho bude trvať, kým si narazí daný muž inú krajšiu ženu s lepším posteľným výkonom alebo ona bohatšieho..
Takže myslím si, že drvivá väčšina pozerá aj na finančnú stránku toho druhého, ale nie vždy je to pravidlom.
To nie je. Dievča ktoré funguje bez peňazí, je väčšinou priemerne vyzerajúce, nie príliš inteligentné, alebo z nadváhou či z dieťaťom. Kďež to dievča, ktoré je pekné zovňajškom, rozumné, rozhľadené bude stať peniaze vždy. Či menej alebo viac.
Česť výnimkám, ktoré nepoznám.
Česť výnimkám, ktoré nepoznám.
Lukáš, už sa fakt nečudujem, že si single. Toľko bulšitu, čo dokážeš napísať v jednej vete, to sa fakt nevidí často. Neskutočné, ako dokážu niektorí ľudia generalizovať iných. Podľa teba pekná a rozumná žena nemôže žiť vo vzťahu s niekym len kvôli tomu, že by ho naozaj lúbila? Samozrejme, netreba hovoriť o extrémoch typu bezdomovec na jednej strane a Bill Gates na strane druhej. Ale takto obmedzene hádzať ženy do jedného vreca, najmä už v tvojom veku, to je naozaj mimo, prepáč.
Celá táto sekcia fóra pre viaceré osoby pôsobí ako vybíjač komplexov - skrz vytváranie domnelých schém, ktoré vraj majú opisovať realitu a ospravedlňujú vlastný stav toho ktorého jedinca. Aspoň takto mi to navonok príde.
Takže ty takú poznáš? Môžeš ma s ňou zoznámiť? Lebo ja osobne nepoznám ani jedno dievča, ktoré by vyzeralo ako z obálky playboya a bola skromná, nechcela peniaze, ani majetky, jednoducho nechcela byť zabezpečená.hd_ napísal:Lukáš, už sa fakt nečudujem, že si single. Toľko bulšitu, čo dokážeš napísať v jednej vete, to sa fakt nevidí často. Neskutočné, ako dokážu niektorí ľudia generalizovať iných. Podľa teba pekná a rozumná žena nemôže žiť vo vzťahu s niekym len kvôli tomu, že by ho naozaj lúbila? Samozrejme, netreba hovoriť o extrémoch typu bezdomovec na jednej strane a Bill Gates na strane druhej. Ale takto obmedzene hádzať ženy do jedného vreca, najmä už v tvojom veku, to je naozaj mimo, prepáč.
Každý ma iný vkus. Žena, ktorá je pre mňa stelesnenie krásy, sa tebe páčiť nemusí a o tom to je. Medzi moje priority nepatrí mať ženu, ktorá môže byť na titulke playboya. Za seba môžem povedať, že mám pri sebe ženu, ktorá je pre mňa 10/10 (podla môjho vkusu, čisto subjektívne), ktorú by som nemenil, ktorá ma tiež lúbi, ktorá neočakáva, že na ňu týždenne miniem viac, ako pár drobných za obed, ktorý na ďalší krát zaplatí ona. Či nám to vydrží do konca života alebo nie, tak si budem môcť povedať, že som stretol ženu, ktorej neišlo o prachy. A zamýšlať sa nad tým, čo bude, je úplne zbytočné, aj tak sa to vždy vyvŕbi nejak, ako to človek nečaká. Ja ti osobne držím palce, aby si stretol aj ty ženu, pri ktorej pochopíš, že nie všetko je iba čierne alebo iba biele.
-
theBliZZard
Star
Polozil by som otazku. Poznate zabezpeceneho (resp. viac ako zabezpeceneho, narp. uspesneho podnikatela, proste cloveka, ktory ma trosku viac peniazkou), ktory je slobobny? Ja nie. (ale budem tuho rozmyslat a mozno si na niekoho spomeniem) ...
-
Fabo
Hardcore addict
poznam, resp. teraz uz nie je, ale dlhe dlhe roky bol, velmi uspesny pravnik.
Aj uspesny chlap uz dostal kopacky predtym ako sa stal uspesnym... Dotiahnut to niekam vacsinou obnasa velke mnozstvo casu a trpezlivosti. A maloktora zena je to ochotna znasat, preto idu radsej do hotoveho, teda s chlapom, ktory je ako sa povie "za vodou". No ked na nu kvoli praci nemate cas, tak vam to zacne ajtak casom vycitat takmer kazda... teda pokial si samozrejme z vasich financii nevyplni primerane cas, napr. planovanim interieru vasho spolocneho byvania, alebo chodenim po nakupoch, planovanim dovoleniek... Ale maloktora zena je dnes ochotna stat pri chlapovi aj v "tazkych casoch".
K autorovi temy...
Myslim si, ze kazdy uspesny clovek ti povie asi tolko, ze podstatne je nevzdavat sa a to samozrejme neznamena skusit raz a ked nevyjde, tak to nechat, ale naozaj nevzdavat sa znamena skusat, kym sa nezadari... Zeny nemaju rady chlapov, ktori su odbytny po prvej vete, alebo tych, co to ani neskusia a skor podlahnu neodbytnym, odvaznym, sebavedomim, pretoze zeny chcu byt dobyvane a balene a len tie lacnejsie a najivnejsie sa nechaju zbalit na prvy pokus. Mam za sebou tiez rozne skusenosti, kedy ma jedna zenska stiahla so sebou na babske toalety, ale na dalsi krat som balil dalsiu, sedel s nou 2 hodiny pri bare a nakoniec odisla s inym... treba sa naucit zit s prehrou, to je podstatne, ked ta to nerozhadze...
K autorovi temy...
Myslim si, ze kazdy uspesny clovek ti povie asi tolko, ze podstatne je nevzdavat sa a to samozrejme neznamena skusit raz a ked nevyjde, tak to nechat, ale naozaj nevzdavat sa znamena skusat, kym sa nezadari... Zeny nemaju rady chlapov, ktori su odbytny po prvej vete, alebo tych, co to ani neskusia a skor podlahnu neodbytnym, odvaznym, sebavedomim, pretoze zeny chcu byt dobyvane a balene a len tie lacnejsie a najivnejsie sa nechaju zbalit na prvy pokus. Mam za sebou tiez rozne skusenosti, kedy ma jedna zenska stiahla so sebou na babske toalety, ale na dalsi krat som balil dalsiu, sedel s nou 2 hodiny pri bare a nakoniec odisla s inym... treba sa naucit zit s prehrou, to je podstatne, ked ta to nerozhadze...
Poctatné je, aby mal muž prácu, auto(nie je nutné ak ho žena to auto má),aby mal byt. Napr taká zlatokopka je žena ktorá berie to čo sa jej núka zo strany finančne velmi dobre zabezpečeného muža. Preto sa im hovorí zlatokopky,ale su naozaj ženy, ktoré by sa nenechali rozmaznávať po finančnej stránke. To sú také ktorým az tak na peniazoch nezalezi alebo chcú si samé zarobiť na seba, bez pomoci chlapa.
Ano kajko má v druhom odstavci pravdu..je to tak, ženy nemaju radi mužov co to hned vzdavaju, oni si mužov testuju. Chlap ako cielavedomý dobyvatel má za ulohu dobíjať zenskú obrannu, žena rada podlahne len mužovi ktorý ju prekoná.
Ano kajko má v druhom odstavci pravdu..je to tak, ženy nemaju radi mužov co to hned vzdavaju, oni si mužov testuju. Chlap ako cielavedomý dobyvatel má za ulohu dobíjať zenskú obrannu, žena rada podlahne len mužovi ktorý ju prekoná.
Dnes už je aj doba iná keď baby aktívne balia chalanov a berú to do svojích rúk,.. Asi je to taká obranna reakcia tých báb keď vytrastla generácia ťuťmákov ktorý nevedia sa rozhodnúť keďze realny život nieje tak pc hry save/load
-
axxis
Addict
Takych zien je relativne dost akurat Ty v tom mas trosku gulas. Primarny problem totiz spociva v tom, ze zena, ktora je atraktivna a inteligentna si hlada rovnocenneho partnera takze o takeho paka ako si Ty automaticky nebude mat zaujem. (to, ze Ty ziadnu nepoznas je podmienene rovnakym efektom ako, ze nepoznas ziadneho masoveho vraha. proste je to spolocnost, v ktorej sa na svoje psychicke kvality nevyskytujes)lukas9206 napísal: Takže ty takú poznáš? Môžeš ma s ňou zoznámiť? Lebo ja osobne nepoznám ani jedno dievča, ktoré by vyzeralo ako z obálky playboya a bola skromná, nechcela peniaze, ani majetky, jednoducho nechcela byť zabezpečená.
A tu nastava problem cislo dva - to, ze Ta ziadna taka nechce si si odvovodnil tym, ze take idu iba na peniaze, je to pohodlnejsie ako sebareflexia. Ale to je uplne normalne, ospravedlnovat svoju vlastnu neschopnost niecim je celkom bezny psychologicky fakt takze sa nemas za co hanbit
-
Bushido
Medium Professional
axxis, takýto ostrý si aj na živo, či len na nete
? Ale inak všetko sedí... Tému som nečítal, iba ten posledný príspevok a v podstate celkom dobre vystihuje tvoj problém... Niektoré veci v živote naozaj prichádzajú s vekom, Keď sa pozrem späť, tak isto som nemal v tvojom veku u báb žiadne šance... Dnes mám 25 a myslíš, že som neviem aký krajší, chytrejší, alebo bohatší ? Trochu určite, ale hlavne som sa naučil s niektorými vecami nebojovať a nechať ich také aké sú. Nadobudol som sebavedomie a som hrdý, že nie som ako nejaká socka čo žobre na ulici, alebo ako nejaký feťák, ktorého zaujíma len to, kde zoženie fet. Začni sa na svet pozerať pozitívne, urči si nejaké ciele, sny a choď za nimi. V tvojom veku som nemal žiadnu babu, dnes ich odmietam, lebo mi žiadna z nich nevyhovuje. Každý má taký život, aký si ho sám spraví... Dúfam, že tie vety dávajú nejaký zmysel a niečo si z nich odnesieš...
Poradím ti, skús toto: nehľadaj žiadnu. U mňa platí také "paradoxné pravidlo": Čím viac hľadám, tým mám menšiu šancu že si niekoho nájdem. A keď to najmenej čakám, vtedy to príde.
Ak by ťa to zaujímalo, tak...
/btw nečítal som celú tému.
Ak by ťa to zaujímalo, tak...
Spoiler
...momentálne som cca pol roka sám a nikoho si nehľadám. Mám síce nejaké "ponuky" od dievčat, ale tie patria medzi tie "dievčatá dnešnej skazenej doby" čo by dali aj za úsmev. Nájsť si v dnešnom svete normálne dievča je naozaj ťažké...
-
Fabo
Hardcore addict
tak to je pekne, ale co s tymi co nemaju ponuky ani ked hladaju, ani ked nehladaju?
(pripadne nevedia ponuku precitat. Takisto ako je vela ludi co si kazdy usmev precitaju ako flirt, su ludia co aj silne signaly pripisu tomu, ze je to proste baba co sa sprava milo k ostatnym)