Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám

Príspevok od používateľa Blastbit »

Chalan sa musí pohybovať v ženskej spoločnosti aby si našiel dievča,či ju zámerne alebo nezámerne hladá. Nemusí žiadnu vyslovene baliť alebo flirtovať sňou. Zeny aj tak vycítia z jeho chovania,vystupovania,z reči tela v akej nálade sa nachádza.
Už nieje nic výnimočné že sa už aj žena chce trošku viac snažiť aby si jeho pozornosť získala. Len doležité je, aby bol chlap v ženskej spoločnosti.
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa melonSVK »

Teórie o tom, ako majú bohatí ľudia každú ženu ma bavia. Áno, sčasti pravda, ale on the other hand sa tieto žienky poväčšine ku*via kade-tade, kým ich vysnívaný zarába love a tým zabezpečuje nielen seba, ale aj ju. Takže prichádza otázka či to fakt stojí za to mať priateľku len preto, aby si ju mal. Vykašli sa na to, ak ideš na VŠ, tak v novom prostredí môžeš byť kýmkoľvek. :wink: Môžeš zmeniť to, čo je napísané na predchádzajúcich stranách a hlavne nabrať sebavedomie. Nemusíš byť hneď nejaký čávo a alfasamec, ale ženy si prirodzene vyberajú silnejších jedincov, stále sme len súčasť prírody a niektoré inštinkty máme rovnaké ako zvieratá.
near383
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa near383 »

Precitaj si to po sebe este raz a zistis prečo.nemáš babu ... Čo vyzarujes to.pritahujes .. Ked budeš negatívny budeš priťahovať samé negatíva a nič tí nepôjde .. Začni sa pozitívne ladiť zamestnaj si hlavu niečím iným .. Baby majú rady svaly tak trebarz začni makať ;) mne to vyslo
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak s tými svalmi neviem či je to také jednoznačné, že by baby vo veľkej miere túžili po svalnatých vymakaných jedincov. Stretol som sa už s tým, že to baby proste nemusia, resp. len do určitej miery. Jedna baba čo po mne išla mi to aj povedala: že jej sa to páči iba vtedy, keď to nie je "moc." Samozrejme to "moc" je dosť subjektívne a keď mi potom poslala foto nejakého vychrnutnutého 60 kg "bíč boja," tak mi došlo, ktorá bije. Ale zase sú aj baby, ktorým to imponuje - možno ani nie vyslovene svalnatosť, ale taká veľkosť, mužskosť, podľa toho známeho: chlap musí byť ´chlap.´

Čiže tým smerujem opäť k tomu, že v tomto smere je všetko relatívne, nikdy nevieš na koho natrafíš, aké bude mať daná osoba preferencie, takže sa nedá na nič spoliehať (+ postava je len jeden z x faktorov). Aj keď štatistiky by zrejme vyšlo to, že jedinec so športovou postavou zoženie potenciálne viac úspechu ako nejaký rozkvasený tučný jedinec.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

súhlasím s hughitom + ešte doplním k tým svalom, že baby, u ktorých je priorita dobrá postava a svaly u mňa nemajú miesto, lebo len čisto vzhľad je jedná vec a charakter je druhá vec. Čo z toho, ak nejaký vymakaný svalnač má "dobrú" postavu, keď v živote je totálny ťulpas, čo sa celý život učil na štvorky a ledva dokončil nejakú učňovku...ale pozor! má svaly! takže už majú baby naňho letieť? Netvrdím, že sa nemajú ženy pozerať na postavu, ale určite to nemá byť na prvom mieste. Rozumné ženy pozerajú na povahové vlastnosti, charakter, vzdelanie a vystupovanie, nielen na "vynikajúcu" postavu.
Proste stačí si vytvoriť svoj dobrý imidž, starať sa o seba aby som vyzeral dobre, čisto a netreba byť afektovaný či už pred dievčatami alebo inými ľuďmi, ale prirodzený taký aký som a svojim vystupovaním, charakterom a schopnosťami nejaké dievčatá zaujmeš a budú ťa chcieť a nepotrebuješ mať ani nejakú "super" hruď a svaly.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Ono ako sa to vezme, co ja poznám tak 80% svalnacov z posilky má vysokú školu, ale aj ostatní sú v pohode, zase sa usudzuje že nabuchaný chalan = sprostý chalan..blbosť.. neboj sa Emppu, ženy nie su sprosté a tiež doma nechcú mať rozkvasnutého muža, je to u nich rovnaké ako u nas, len sa o tom tak nehovorí
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak to je jasné, že tieto trápne predsudky typu "svaly=prázdna hlava" sú mimo reality.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

Kazda zena a kazdy muz je do urcitej miery jedinecny a ma ine preferencie. Jedna hlada nabuchaneho macha s vyholenou hlavou,druhej imponuju vyhudnuti okuliarnati It-ckari. Je jasne ze milionar s tvarou modela bude asi velmi ziadany,ale to neznamena ze obycajny chlap si nemoze najst tiez partnerku-ved vecsina muzov su iba nejaky ten priemer a zeny maju.. :) /apropo co som sa pytal tak vecsine zien sa nepacia vyslovene ze velky svalovci,skor im imponuju vysekanejsie sportove typy a hlavne aby mali pekny "pekáč"/
Napísať odpoveď