no myslim ze nie kazdy sa tu vyjadruje na zaklade toho co si niekde precital... zoparkrat ma zitny na tom svojom audi len tak ofukol takze podla predpisov to nebolo... takze to co ja som napisal bolo z vlastnych skusenosti... zrejme tu cestu pozna uz dobre takze si proste dovolil viac ako mal a zrazu prislo nieco co necakal... jeho smola, ale ako som uz vravel, koledoval si o to uz dlhsiu dobu. nabuduce nepis slovo KAZDY lebo niekedy sa proste seknes. a ked nazves moje osobne skusenosti nepodlozenymi recami... radsej si nabuduce premysli ako budes smerovat svoju "obhajobu"mystique napísal:K celej kuaze asi tolko,...
Kazdy z vas co sa tu vyjadril sa vyjadruje na zaklade toho co si precital na nete, pripadne videl v telke alebo cital v novinach. Samozrejme je jedno ci dotycny je vinny alebo nevinny, dav - v tomto pripade vy, odsuduzuje cloveka iba na zaklade nepodlozenych reci, info, a toho ze usmrtil 5 rocneho chlapca....
Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mathev
Star
hehe ked som este s cakym a domcou jazdil do rohoznika na chatu tak mi domca krici heeen to je zitny zas ide jak dabel !!Indigo napísal:Ale prd, ty si len zaujaty pre nase pseudocelebrity!
Btw podla mna mu to praveze medialne pomohlo. Je v novinach, v telke, pred tym som ani poriadne netusil, kery xty supermoderator to je, ale TERAZ? Uz si ho len tak nikto nepopletie, mal by to chlapec vyuzit.
ale inak by som fakt nevedel kto to je
a tyco robis tak skoro rano hore?
No tak asi to bola osobnost, ja sa este tak dobre nepohybujem v nasom showbiznise, tak uplne neviem, ale pustam si pravidelne smotanky aby som to napravil.
Mohol by ale Zitny zacat rozdavat fotky z nemocnice, nasledne zo sudu a tak, imho treba este predat kym to ide.
Inac dost ma pobavil taky ten Ficonazor tu, ze bodaj by ho poje***li gayi v base. Presne tak treba uvazovat, nech je justicny system na hovno, hlavne ze mame buze**** a spravnych chlapcov, ktori vedia, aky zlocin je ten zly a aky ten spravny, aby mu to ukazali !!!
Mohol by ale Zitny zacat rozdavat fotky z nemocnice, nasledne zo sudu a tak, imho treba este predat kym to ide.
Inac dost ma pobavil taky ten Ficonazor tu, ze bodaj by ho poje***li gayi v base. Presne tak treba uvazovat, nech je justicny system na hovno, hlavne ze mame buze**** a spravnych chlapcov, ktori vedia, aky zlocin je ten zly a aky ten spravny, aby mu to ukazali !!!
neviem zrejme ujo kryja necital cely prispevok a uz ma oznacuje za typka, pre ktoreho nema cenu zivot chlapca, hamba ti... ten prispevok je o niecom inom, zamysli sa nad sebou...krija napísal:mystiqueuviedol starosta blízkej obce Rohožník Peter Švaral.
a k tomu, co nam evidentne nestaci: to je z tvojej strany pokus o co? to len taku malu hodnotu ma v tvojich ociach zivot maleho chlapca? aj tych avizovanych 5 rokov je malo!
v jednom mas ale pravdu. naozaj sa to moze stat kazdemu. kazdy z nas moze byt kedykolvek a kdekolvek zrazeny takymto libovym frajerom.
//autoeditácia príspevku ( 01 Jul 2008, 7:21 )
aha sorry zabol som ze si bol pritom a videl si to na vlastne oci, preto mozes povedat ze to mas podlozene, koho si ty zabil ked tu kricis o osobnych skusenostiach ?? prosimta nebut trapny...mathev napísal:no myslim ze nie kazdy sa tu vyjadruje na zaklade toho co si niekde precital... zoparkrat ma zitny na tom svojom audi len tak ofukol takze podla predpisov to nebolo... takze to co ja som napisal bolo z vlastnych skusenosti... zrejme tu cestu pozna uz dobre takze si proste dovolil viac ako mal a zrazu prislo nieco co necakal... jeho smola, ale ako som uz vravel, koledoval si o to uz dlhsiu dobu. nabuduce nepis slovo KAZDY lebo niekedy sa proste seknes. a ked nazves moje osobne skusenosti nepodlozenymi recami... radsej si nabuduce premysli ako budes smerovat svoju "obhajobu"
-
mathev
Star
lol to skutocne sa pytas na to koho som ja zabil ked hovorim o svojich skusenostiach so soferovanim rasta zitneho?mystique napísal:koho si ty zabil ked tu kricis o osobnych skusenostiach ?? prosimta nebut trapny...
myslim si ze si ma vobec nepochopil a trosku si sa sekol.
skus si este raz a poriadne precitat moje prispevky kazde slovo rad za radom tak ako nasleduju po sebe a nevynechavaj.
-
Kibo
Hardcore addict
dnes na bleskovkach. uz zacinaju jeho osobu odpisovat uplne, bez hanby nanho kydaju a pritom nema sancu sa branit. hod kamenom kto je nevinny, pan Janacek urcite jazdi ako baranok 
nesnazim sa Zitneho branit, ale z tohoto clanku mam pocit, ze autorove IQ je nizsie ako cislo mojich topanok (a to mam detske rakvicky
)...
nesnazim sa Zitneho branit, ale z tohoto clanku mam pocit, ze autorove IQ je nizsie ako cislo mojich topanok (a to mam detske rakvicky
Žitného blízki: Rasťo si o tragédiu koledoval!
Často sa zahrával so smrťou! Moderátor Rasťo Žitný sa nikdy netajil tým, že miluje rýchlu jazdu. Jeho auto sa pri takmer každej jazde menilo na zbraň. Nezodpovedný prístup k šoférovaniu sa mu vypomstil krutou daňou.
Bolo len otázkou času, kedy sa naplní katastrofický scenár takých tragických rozmerov, aký sa odohral túto nedeľu v Rohožníku pri Malackách. Moderátor Rasťo Žitný tam vpálil vo vysokej rýchlosti do dvoch cyklistov. Rozbil auto, dochrámal seba, ale čo je horšie, zabil päťročného chlapca Tomáška Ž. a jeho otca Milana (34) vážne zranil.
V čase nehody vraj telefonoval. Mal ísť dokonca rýchlosťou 150 či až 180 km/h. Z okolia jeho blízkych sme sa dozvedeli, že takto šialene jazdil často. „Netajil sa tým, že trasu Bratislava – Trnava zvládne za pätnásť či dvadsať minút,“ prezradil jeden Žitného známy. Vzdialenosť je pritom približne päťdesiat kilometrov. „Rýchla jazda je pre mňa relax,“ vyjadril sa predčasom pre média Žitný.
Ľudia v jeho okolí sa zhodujú na tom, že aj keď Rasťo nebol zlý človek, to, čo urobil, odsudzujú. „Stratil pôdu pod nohami,“ znejú slová ďalšieho moderátorovho známeho. Poukazoval pritom na úspechy, ktorých sa mu v poslednej dobe dostávalo v súkromnom aj pracovnom živote. Ako zarytý kresťan konečne predčasom predýchal rozvod s manželkou Katarínou a získal sošku OTO 2007 v kategórii moderátor/moderátorka spravodajskej relácie.
To však nie je všetko. Rozbiehal aj vlastný perspektívny biznis, k dispozícii mal luxusné auto od sponzora a konečne našiel lásku – Luciu Hablovičovú. Bol to obrovský kariérny skok pre človeka, ktorý ešte pred pár rokmi chodil do televízie Markíza autobusom.
Autor: Martin Janáček
-
Flinstone
Light Professional
A ty to odkial mozes vediet ? nepoznas ho .. .myslim si ze kym sa to nestalo ani si nevedel kto to je ....lukkAas napísal:je to obycajny ulizany debilko co si mylsi neviem co o sebe
A preto ze isiel rychlo ? ludia ruku na srdce kto tu ma vodicak ..... nejazdili ste nikdy rychlo ? to je proste nestastna nahoda ... ale tak zas letiet nemusel ... to je pravda ... ale neodcudzujem ho .. a uz vobec nie takto myslim si ze on bude mat trapenia do konca zivota dost .... ako to bude znasat ja mu pridavat nebudem !!!
No to je teda argument jak pome na jahody. Mozes jazdit rychlo a zodpovedne a rozumne, ale v momente ked mas nehodu tak pochopis, ze si to moze aj protirecit.
Inac utvarat si nazov na zaklade bleskoviek, co nase inteligentne (nielen) Slovensko rado robi, je asi to najlepsie co moze clovek pre seba urobit. Vobec by som sa nad tym clankom nepozastavoval. Je napisany tak ako je, aby bud rozzuril ludi co s nim nesuhlasia a hovorili o nom, alebo aby tym spravnym sposobom oslovil menej inteligentnych alebo zaujatych ludi.
Podla mna by mali uz konecne situaciu vyuzit, zacat Big Brother hospital, ktory by zfleku mohol Rasto moderovat, nasledne Big Brother Prison Break !! s Rastom Zitnym ako moderatorom a pripadne aj sutaziacim v jednej osobe. Tolko ruchu okolo neho a stale nic
Inac utvarat si nazov na zaklade bleskoviek, co nase inteligentne (nielen) Slovensko rado robi, je asi to najlepsie co moze clovek pre seba urobit. Vobec by som sa nad tym clankom nepozastavoval. Je napisany tak ako je, aby bud rozzuril ludi co s nim nesuhlasia a hovorili o nom, alebo aby tym spravnym sposobom oslovil menej inteligentnych alebo zaujatych ludi.
Podla mna by mali uz konecne situaciu vyuzit, zacat Big Brother hospital, ktory by zfleku mohol Rasto moderovat, nasledne Big Brother Prison Break !! s Rastom Zitnym ako moderatorom a pripadne aj sutaziacim v jednej osobe. Tolko ruchu okolo neho a stale nic
-
krija
VIP
mystique, ak toto ma byt trest za usmrtenie 5-rocneho chlapca, tak dakujem pekne: "ten clovek uz skoncil medialne, ale vam to evidentne nestaci..." tak neviem kto z nas dvoch by sa mal hanbit
to tvoju matku zrazil na prechode taky frajer ako je zitny, to tvojmu bratrancovi amputovali nohu kvoli frajerovi ako je zitny
. ja myslim, ze asi nie! lebo v takom pripade by si asi nepisal take chobotiny.
to tvoju matku zrazil na prechode taky frajer ako je zitny, to tvojmu bratrancovi amputovali nohu kvoli frajerovi ako je zitny
-
peterkozel
Medium Professional
-
Stenky
Professional
ja si z toho beriem tolko ze nebudem moc blbnut na cestach. rad som si sem tam zasantil iked nemam auto na velke rychlosti a tak. musim si davat velky pozor.
hovorim si ze sa to moze stat kazdemu. ked Zitnemu tak aj mne.... hrdost kazdeho vodica hovori "viem co robim" a citi sa pri tom bezpecne. nuz prehodnotim ci naozaj vzdy viem co robim a najhorsie je zistit ze neviem co robim ked uz je zle. v tomto pripade to najhorsie
hovorim si ze sa to moze stat kazdemu. ked Zitnemu tak aj mne.... hrdost kazdeho vodica hovori "viem co robim" a citi sa pri tom bezpecne. nuz prehodnotim ci naozaj vzdy viem co robim a najhorsie je zistit ze neviem co robim ked uz je zle. v tomto pripade to najhorsie
jediny kto ma pravo domahat sa nahrady a volat po treste su pozostaly ale ty a vacsina z vas to pravo nema...krija napísal:mystique, ak toto ma byt trest za usmrtenie 5-rocneho chlapca, tak dakujem pekne: "ten clovek uz skoncil medialne, ale vam to evidentne nestaci..." tak neviem kto z nas dvoch by sa mal hanbit![]()
to tvoju matku zrazil na prechode taky frajer ako je zitny, to tvojmu bratrancovi amputovali nohu kvoli frajerovi ako je zitny. ja myslim, ze asi nie! lebo v takom pripade by si asi nepisal take chobotiny.
-
ProfionQQ
Medium Star
nemáte nikto absolutne žiadne právo vyjadrovať sa k tej nehode ked ste to nevideli !!! držat sa "faktov" že telefonoval a že išiel 180 je uplna ko***** !!!!
1. ked idem 120 uz si nedovolim robiť nič ine, len šoferujem!!!! a nie v 180ke !!!
2. tá zákruta sa v 180ke vytočit nedá!!! spytajte sa skusenych jazdcov a povedia vám to isté
podla čoho páni mudrlanti určili že išiel 180?? podla toho že ho tak pár krát videli ísť po dialnici???
už konečne prestante kydať na jeho hlavu...je to trápne, nevideli ste to iba o tom čítate od nejakych zakomplexovanych novinárov alebo od amaterskych blogerov ktorí iba prepisuju članky z noveho času.
Počkajte chvílu, nech sa k tomu vyjadrí aj pán Žitný.
Nechcem ho obhajovať, trest si zaslúži, to určite áno, ale nerobte unáhlené závery. Niekto tu napísal že keby sa toto isté stalo vašej drahej manzelke alebo priatelke, inak by ste hovorili.
a ešte sa mi velmi páči ako celá dedina drží spolu a ako sa spykli proti žitnému. /závisť??/
1. ked idem 120 uz si nedovolim robiť nič ine, len šoferujem!!!! a nie v 180ke !!!
2. tá zákruta sa v 180ke vytočit nedá!!! spytajte sa skusenych jazdcov a povedia vám to isté
podla čoho páni mudrlanti určili že išiel 180?? podla toho že ho tak pár krát videli ísť po dialnici???
už konečne prestante kydať na jeho hlavu...je to trápne, nevideli ste to iba o tom čítate od nejakych zakomplexovanych novinárov alebo od amaterskych blogerov ktorí iba prepisuju članky z noveho času.
Počkajte chvílu, nech sa k tomu vyjadrí aj pán Žitný.
Nechcem ho obhajovať, trest si zaslúži, to určite áno, ale nerobte unáhlené závery. Niekto tu napísal že keby sa toto isté stalo vašej drahej manzelke alebo priatelke, inak by ste hovorili.
a ešte sa mi velmi páči ako celá dedina drží spolu a ako sa spykli proti žitnému. /závisť??/
-
Shark NX
Addict
Jednoznacne. + k tomu demencia ludi. Ale tu na fore to je este v pohode. Ale ked citam tych bloggerov tak mi je zle z toho v jakej diere to zijem. Pinda na to ze Markiza ku nehodu spomenula len okrajovo. Sak a tym naznacili ze je to ich zamestnanec. Vramci slusneho vychovania Stabu a Vedenia markizy tymto spravili to najlepsie co mohli. Sak by som si nieco pomyslel keby Markiza teraz zacala prudko kydat na Žitneho. Pripecena JOJ si na nom este zgustla. Ale ked im priharalo pod ritou tak tiez drzali huby.ProfionQQ napísal:a ešte sa mi velmi páči ako celá dedina drží spolu a ako sa spykli proti žitnému. /závisť??/
-
ProfionQQ
Medium Star
Shark už len čakam ako sa do nas zase pustia aj tu na foreShark NX napísal:Jednoznacne. + k tomu demencia ludi. Ale tu na fore to je este v pohode. Ale ked citam tych bloggerov tak mi je zle z toho v jakej diere to zijem. Pinda na to ze Markiza ku nehodu spomenula len okrajovo. Sak a tym naznacili ze je to ich zamestnanec. Vramci slusneho vychovania Stabu a Vedenia markizy tymto spravili to najlepsie co mohli. Sak by som si nieco pomyslel keby Markiza teraz zacala prudko kydat na Žitneho. Pripecena JOJ si na nom este zgustla. Ale ked im priharalo pod ritou tak tiez drzali huby.
k téme: asi nikto by nechcel zarobiť peniaze na nešťastí vlastného zamestnanca a ešte viac mu tým ublížiť. Ak takýto človek existuje tak je to vyslovene chrapúň