teraz je tu otazka prečo ta rodinka išla po strede cesty ?
a či je fakt navine on uprimne mi je luto aj tej rodinky aj toho vodiča audiny .
jedna vec je, že 180 určite nešiel !!!->slavo<- napísal:ty kokos prave kukam fotky tej nehody no konec . ta audina je na šrot
teraz je tu otazka prečo ta rodinka išla po strede cesty ?
a či je fakt navine on uprimne mi je luto aj tej rodinky aj toho vodiča audiny .
Mňa zasa zarážajú príspevky tohoto typu. Vykonštruoval si tu niečo nad čím sa mi rozum zastáva. Vieš čo je podstatné? Zabil človeka. Ak by išiel normálne ako normálny človek nestalo by sa to. Išiel ako dement, stalo sa mu to. Preto mu prajem, aby ho 5 rokov teplometi naháňali po base. Nič viac.mystique napísal: Trochu ma zaraza ze prave Erytrocyt - dospely clovek, tu hlasa do vetra - vykolat oci atd atd. Velmi rad by som sa pozrel ako by si sa spraval keby sa tvoja frajerka ocitla v podobnej situaci - napriklad, ponahlala by sa z prace za mamou do nemocnice (rychlost bude jasna az po ukonceni vysetrovania ale zo 130 sme sa dostali na 180 - kktina vzhladom na to ako som videl tu zatacku z videa by tam siel 180 tak clovek ktory je zadlzeny, ma problems a chce to rychlo skoncit, max tych 110..) ale v tej zakrute by sa v jej pruhu ocitol necakane ozraty typek, cim by reflexne strhla volant do protismeru aby sa vyhla priamej zrazke a tym ze sa chcela uhnut ozranovy na jej strane cesty, by nechtiac zrazila otca a syna... Verim ze by si prisiel na forum a zalozil prispevok - Moja polovicka zabila dieta, prekrocila rychlost, vykolme jej oci... Dufam ze si uvedomujes, ze si toto iste napisal o zitnom. Toto co sa stalo jemu sa moze stat hocikomu z vas, a v ovela mensej rychlosti,... To bol len priklad
predpokladám, že máš vodičák a jazdíš 60 v dedine, 90 mimo dediny a 130 na dialnicierytrocyt napísal:Mňa zasa zarážajú príspevky tohoto typu. Vykonštruoval si tu niečo nad čím sa mi rozum zastáva. Vieš čo je podstatné? Zabil človeka. Ak by išiel normálne ako normálny človek nestalo by sa to. Išiel ako dement, stalo sa mu to. Preto mu prajem, aby ho 5 rokov teplometi naháňali po base. Nič viac.
ked za neumyselne zrazenie by si dal doživotie, tak potom za umyselnu vraždu by si dal čo? alebo masovému vrahovi by si čo povedal na jeho činy??? a tym teroristom čo si to namierili na dvojičky by si čo spravil??? rozmýšlaj trochu chlape čo hovoríš....to sa nedá takto riešiť, oko za oko zub za zub....to si mohol robiť v stredoveku ale nie teraz !!!erytrocyt napísal:Keby to bolo na mne, dostane doživotie. Toto je moja odpoveď.
nezrazil som nikoho. ale vidím, že ma chytáš za slovíčka... tam išlo o to, že by si bol v situácii "žítný" a inak by si potom hovoril...keby sa to stalo tebe, aj sebe by si chcel dať doživotie???erytrocyt napísal:Koľkých si ty už zrazil v 90 tke keď tak už so mnou ideš dávať rozumnú reč?
prosim ťa čítaj si všetky príspevky...o dva príspevky vyššie som napísal presne toto isté...sorry za OTNadeo napísal:No ok , mozno bol na vine, tak nech dostane trest... ale dozivotie ? Co by dostal potom nejaky vrah ktory obete znasilni , zabije a znasilni este raz... ?
Je mi luto toho chlapceka , predstavte si ako sa musi citit jeho otec ... Ale moze sa to stat kazdemu znas , treba byt opatrny, hlavne ked ste na strane toho sofera .
No tak teraz ti niečo napíšem. Raz, keď som ešte bol na vodičáku mi kolega povedal. "Erik, naučiť šoférovať? Otázka hodiny. Ale 99 % šoférovania je predvídavosť. A učiť sa predvídať sa budeš celý život." Neskôr mi tento jeho poznatok niekoľko krát zachránil kožu. Šiel som z Popradu do KE cez Veľký Folkmar. Miestny budú poznať cestu keď od Margecan idete do Folkmaru, je tiahly rovný kopec, kde kľudne môžeš ísť aj sto. Bol som v obci, a z nejakého dôvodu som šiel 50. Z ničoho nič, mi do cesty vletelo malé cigánske dieťa z príľahlého dvorku. Len tak tak, že som zabrzdil. Ak by som šiel o desať kmh za hodinu viac, zrazím ho. Vieš aký je rozdiel medzi mnou a tým debilom z markízy? Ja som predvídal. On nie.ProfionQQ napísal:nezrazil som nikoho. ale vidím, že ma chytáš za slovíčka... tam išlo o to, že by si bol v situácii "žítný" a inak by si potom hovoril...keby sa to stalo tebe, aj sebe by si chcel dať doživotie???
odpovedaj mi prosím ťa na tie otazky vyššie ... zaujíma ma aký trest by si dal TY masovému vrahovy
Ano, preto o tom nerozhuduju ludia v afekte alebo zaujati ludia. Teda aspon tak sa nas pravny system snazi byt. Uz navrhnuty styl oko za oko znie teda vynikajuco, ale treba uvazovat nad este lepsiou alternativou a to prejst do anarchie, kde by si kazdy riesil problemy za seba.peterkozel napísal:preco stale riesite tu rychlost, ved aj keby isiel 30 tak moze sa stat ze niekoho dorazi, jednoducho bol nepozorny a skor ho zamestnaval telefonat ako cesta pred sebou a hojko chcel by som vidiet keby si bol otcom toho chalana ci by si bol taky spravodlivy,tiez by si chcel zitnemu co najhorsie