Kam na výšku?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

2 bizzy: mozes skusit FRI ZU, st. program Manazment, je to IT fakulta a tito manazeri to maju dost pomiesane s informatikou. Mozno ze to by bola volba pre teba. Ja chodim na FRI, ale na st. program Informatika. Na nasej skole sa vyucuje aj predmet Psychologia.
https://www.fri.uniza.sk a potom sa mozes este skusit opytat na studentskom portali www.univerzitka.com (dufam, ze to nebude brane ako reklama)
HTH :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

siv

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Keby som chcel skusit psychologiu na UK, pomozu tie pripravne kurzy vela? napr. na www.siv.sk? Lebo byvam aj dost daleko a nie je to ani lacne, ale ak to pomoze...
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Je na nejakej slovenskej vyske odbor geologia alebo podobny?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Rammer napísal:Je na nejakej slovenskej vyske odbor geologia alebo podobny?
myslim ze na BERGu na TUKE urcite.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: siv

Príspevok od používateľa Robbie42 »

fizz napísal:Podla mna su tieto pripravne kurzy zbytocne vyhodene peniaze, niektori si zarabaju na vystresovanych studentoch. Ak sa chces dostat na vysku staci ak sa budes doma ucit a davat pozor na seminaroch. Ak si myslis, ze na pripravnych kurzoch ti natlacia do hlavy vsetko na co si cele 4 roky kaslal tak je to omyl. Ja som bola na nejakom pripravnom kurze pred prijimackami na strednu, stalo to par litrov a bolo to velke fiasko.
/btw. chcem si dat o.i. prihlasku aj na farmaciu a mikrobiologiu...kam?
Ale kedze ja nemam seminar ani z matiky, ani zo psychologie (z coho su na UK prijimacky) tak neviem... Vazne neviem ci mam do toho ist
Lenka-El
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lenka-El »

ahojte
študuje niekto na univerzite Śafarika v Košiciach Medziodborové štúdium: kombináciu prírodovedný predmet -psychológia Bakalárske?????????????
potrebovala by som s niečim poradiť súrne
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Rammer napísal:Je na nejakej slovenskej vyske odbor geologia alebo podobny?
pod do Ostravy,tam si vyberies :)
Lenka-El
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ahojte

Príspevok od používateľa Lenka-El »

Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To myslis vazne ze mas 8 prispevkov s rovnakym textom este v tej hnusnej cervenej farbe? :?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

spanoo napísal:IT sa da aj bez matiky... Taky IT manager to je nieco skvele..Skoncis ako Master of sience a nastupny plat je 5000-7000 Eur 8) mesacne
no to si trošku prepotil ten plat na slovensku určite nie možno v zahraničí ale nie na slovensku
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ahojte

Príspevok od používateľa taurus666 »

Lenka-El napísal:Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem :)
myslim,ze ucitelsky smer chemia-biologia mozes studovat bud na prirodovedeckej alebo pedagogickej.
rozdiel tam bude asi zrejmy,od nas z gympla isiel na pedagogicku studovat anglictinu-chemiu jeden chalan,a ten mal z tychto predmetov stvorky :P
potom mozes na prirodovedeckej studovat aj vedecky smer,ale vyber si,co Ta viac z tej chemia bavi(organika,alebo anorganika)
a este mas v Blave aj SVST,ale to je technicka skola,takze sa tam chemia uci z toho asi z tohto hladiska.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ad chémia ako učiteľ a čistý odbor: neviem kto sa ma to pýtal cez ss. Napíšem to aj sem - študujem na UK v Ba na prírodovedeckej učiteľstvo Biológie a Chémie. Chémia je do 3.ročníka totožná s čistým odborom, jediná výnimka: nemáme matiku a fyziku. Všetky prednášky, skúšky i cviká máme spolu s chemikmi. V treťom ročníku je troška rozdiel kvôli bakalárke a chemici už majú také lahôdky ako spektrálne metódy a podobne, no to je len pár predmetov. Čiže zosumarizované - je to viac menej také isté, len pokiaľ budeš študovať učiteľský smer, tak sa priprav, že zatiaľ čo čistí chemici sa učia len chémiu, ty budeš mať naviac aj predmety z druhého oboru (napr. z biológie, ktoré sú opäť takmer totožné rozsahom s obyčajnou biológiou... plus naviac ešte psychológiu a pedagogiku).
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Mimochodom podobná téma tu už je a je trochu obšírnejšia - tu
Napísať odpoveď