https://www.fri.uniza.sk a potom sa mozes este skusit opytat na studentskom portali www.univerzitka.com (dufam, ze to nebude brane ako reklama)
HTH
Ale kedze ja nemam seminar ani z matiky, ani zo psychologie (z coho su na UK prijimacky) tak neviem... Vazne neviem ci mam do toho istfizz napísal:Podla mna su tieto pripravne kurzy zbytocne vyhodene peniaze, niektori si zarabaju na vystresovanych studentoch. Ak sa chces dostat na vysku staci ak sa budes doma ucit a davat pozor na seminaroch. Ak si myslis, ze na pripravnych kurzoch ti natlacia do hlavy vsetko na co si cele 4 roky kaslal tak je to omyl. Ja som bola na nejakom pripravnom kurze pred prijimackami na strednu, stalo to par litrov a bolo to velke fiasko.
/btw. chcem si dat o.i. prihlasku aj na farmaciu a mikrobiologiu...kam?
myslim,ze ucitelsky smer chemia-biologia mozes studovat bud na prirodovedeckej alebo pedagogickej.Lenka-El napísal:Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem