Keď ste boli študenti tak ste chodili na brigádu???
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Enter000: Na teba sa neoplatí reagovať. Máš veľmi skreslený pohľad na svet. Dnes si nikto nedovolí mrhať talentom- vieš aký je môj názor na teba? Máš komplexy a v živote si nič poriadne nerobil. Ale rúško anonymity tohoto fóra ti dovoľuje zdvihnúť sa nad ostatných. Sry ak to tak nie je, ak píšeš pravdu prajem ti to, ale je to tak, že ak by to pravda bola, tvoje príspevky by boli o inom...
ano, vacsinou sa "neoplati reagovat" na chytrejsich, teda aspon si uvedomujes, ze nato nemas.eritrocit napísal:Enter000: Na teba sa neoplatí reagovať....
p.s. nauc sa aspon spravne opisat nick, ked niekoho urazas.
Pokial si ale skutocne myslis, ze vies tak dokonale odhadnut ludi na fore, napis mi ss, poslem ti cislo a dohodneme sa - zamestnam Ta. Ja si talentom mrhat nedovolim.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
erytrocyt
VIP
Na chytrejších? No keď myslíš. Vieš, s prácou som problém nemal nikdy.enter00 napísal:ano, vacsinou sa "neoplati reagovat" na chytrejsich, teda aspon si uvedomujes, ze nato nemas.
p.s. nauc sa aspon spravne opisat nick, ked niekoho urazas.
Pokial si ale skutocne myslis, ze vies tak dokonale odhadnut ludi na fore, napis mi ss, poslem ti cislo a dohodneme sa - zamestnam Ta. Ja si talentom mrhat nedovolim.
Pracoval som napr. na vymáhaní pohľadávok pre SPP, ako asistent servisného technika, ale aj ako brigádnik pokladník.
A talent? Neviem spievať, ani básniť, ale jedno ti poviem určite. Mám dar reči, nebojím sa absolútne ničoho a stále idem ďalej a vyššie... A tým som si získal už bezpočet ľudí.
Čo sa týka tvojej ponuky. Nie ďakujem, prácu mám.
Niekto sa hraje na inteligenta, niekto zas na debila. Čo užHolubar napísal:eritrocit na celom fore sa hras na inteligenta...skus si precitat par prispevkov po sebe len v tejto teme a ked chces posudzovat ludi, skus niekedy zacat sebou. Je mi z toho, co tu pises, zle
presne takto to vidim aj ja. K tomuto, co si napisal sa neda dodat viac. Mas uplnu pravdu, s tymto sa da len suhlasit. Dovolim si niekedy ta citovat v tomto, ak samozrejme nemas na to autorske pravaenter00 napísal:priemernych ludi je vacsina, a tych uspesnych od nich odlisuje to, ze sa neboja ist za svojim snom.
ano, existuje... otravuju ma pravidelne kazdy tyzden nejaky "poradcovia".Holubar napísal:OVB este existuje?chodil som na skolenia asi 2 mesiace, potom som do tej problematiky zacal trochu vidiet, tak som hned vypadol...vdaka Bohu, pride mi to strasne ubohe
vies, vzdy sa najde skupina hlupakov, ktory sa v OVB zamestnaju a skupina dalsich hlupakov, ktori im veria a nechaju si predat dokonale nevyhodne financne produkty, v ktorych sa zaplati cely retaz pyramidy OVB a podobnych "poradenskych" firiem.
-
miki690
Medium Professional
Ja s tymto tu fakt nesuhlasim ... Podla mna si to nevymysla a je vzdelany , sikovny a dobre zarabajuci. Nepripada mi zeby mal komplexy a ani to, ze vyuziva anonymitu fora nato aby sa vyzdvihoval... Pripada mi ako dost namysleny clovek , nevaziaci si manualnu pracu ... Ja sice esgte len koncim gymnazium , chystam sa ny vysku , a mam pocit ze manualna praca nieje to prave pre mna, ze ja mam na viac, NIKDY som nemal taky pristup, ze v zivote by som manualnu pracu nerobil ... Je to mozno aj tym , ze cely zicot zijem na dedine a tej prace je tu stae dost ... zvlast ked stale nieco perabame... Stale som si vazil tych ludi co robia tazku manualnu pracu a ja sam som tvrdo makal aj za male peniaze. A potom som si tu pracu vazil este viac, aj ked som zistil, ze to nieje pre mna a ze ja mam na viac... Na brigadach som ziskal istotu, ze ked sa mi nic ine nepodari tak ma dokazu uzivit moje ruky, ze stale je tam aj ina moznost.. T toho co enter00 napisal v tejto teme sa mi zda, ze nevidi ako to funguje v reale, ze nie kazdy ma moznost byt vzdelany a zarabat velke peniaze. Je malo pracovnych miest a zohnat si tu najpodradnejsiu brigadu bez znamosti je takmer nemozne. A este je zaujimave ako naraba pojmom uspesny ... Je to velmi relativne pretoze niekomu sa zda byt uspesny, ked zaraba 20tis na mesiac, niekomu ked zaraba 100tis. a nejakemu bezdomovcovi sa zda ze je uspesny, ked za den vyzobre 50sk a v kontajneri najde staru potrhanu mikinu ...eritrocit napísal:Enter000: Na teba sa neoplatí reagovať. Máš veľmi skreslený pohľad na svet. Dnes si nikto nedovolí mrhať talentom- vieš aký je môj názor na teba? Máš komplexy a v živote si nič poriadne nerobil. Ale rúško anonymity tohoto fóra ti dovoľuje zdvihnúť sa nad ostatných. Sry ak to tak nie je, ak píšeš pravdu prajem ti to, ale je to tak, že ak by to pravda bola, tvoje príspevky by boli o inom...
rozumne povedane, beriem. vyvracat ti tvoj nazor na mna nebudem, je to tvoj nazor.miki690 napísal:Ja s tymto tu fakt nesuhlasim ...
manualnu pracu si vazim, dokonale chapem, ze nie kazdy moze a chce byt uspesny. hlavne je ci sa clovek citi stastny, niekoho robi stastnym 10 tisic mesacne pri napr obkladani striech, iny clovek ma ine tuzby a za stastie povazuje len sukromny bizjet.
je mozne a pravedpodobne, ze tvoj pristup mas kvoli bydlisku, je jasne ze clovek z dediny a mesta uplne inak rozmysla. nic v zlom, to je fakt.
nesuhlasim ale s tym, co si povedal, ze nie kazdy ma sancu byt uspesny a vzdelany...
podla mna ma, ked ma ciel a dostatok sebakazne aby ho dosiahol.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Exxon
Light Star
na brigady chodim, ci uz su to dake stavebne prace, alebo pekaren, to je jedno. je to vsetko cez studensky servis, preto su zarobky viac nez biedne, no aj ked zarobi za 8 hodin "driny" v pekarni slabych 280sk, nemam pocit ze by som zabil 8 h zivota.
Ako student netrpim financnou krizou, pretoze vsetko co mi treba (a ovela viac) mi zaplatia rodicia, vzdy vsak mam dobry pocit ked si si nieco zarobim sam.
Brigady(hoci aj biedne platene) su urcite uzitocne, pretoze ked uz nic ine, clovek sa nauci ze ak chce nieco zarobit, musi makat. To plati o vsetkych: muraroch, pekaroch, financnych poradcoch, generalnych riaditeloch, pokladikoch... samozerjme pomer narocnosti a zisku je vzdy iny, zalezi od schopnosti cloveka...
Ako student netrpim financnou krizou, pretoze vsetko co mi treba (a ovela viac) mi zaplatia rodicia, vzdy vsak mam dobry pocit ked si si nieco zarobim sam.
Brigady(hoci aj biedne platene) su urcite uzitocne, pretoze ked uz nic ine, clovek sa nauci ze ak chce nieco zarobit, musi makat. To plati o vsetkych: muraroch, pekaroch, financnych poradcoch, generalnych riaditeloch, pokladikoch... samozerjme pomer narocnosti a zisku je vzdy iny, zalezi od schopnosti cloveka...
-
erytrocyt
VIP
Ako toto môže napísať vzdelaný a rozumný človek??? Kristove rany, chlapče preber sa. Inak, dosť si sa sekol, pochádzam z mesta a dosť veľkého.enter00 napísal:je mozne a pravedpodobne, ze tvoj pristup mas kvoli bydlisku, je jasne ze clovek z dediny a mesta uplne inak rozmysla. nic v zlom, to je fakt.
Môžeš mi napísať ako rozmýšľa človek z dediny? No pouč ma.
a potom, ze kto tu nepozna svet a ludi:)))
denne prichadzam do styku s desiatkami ludi z dedin, mensich miest atd(vysoka skola) a ten rozdiel v pristupe k zivotu, praci, peniazom je uplne odlisny. este viac sa to zvyraznuje k pomere k ludom, co zili par rokov v zahranici...
nehovorim, ze je zly, hovorim ZE JE ODLISNY.
tento fakt - faktor prostredia v ktorom clovek vyrastal a vplyv prostredia na myslenie cloveka je dokazany a myslim, ze kazdemu uvazujucemu cloveku jasny.
denne prichadzam do styku s desiatkami ludi z dedin, mensich miest atd(vysoka skola) a ten rozdiel v pristupe k zivotu, praci, peniazom je uplne odlisny. este viac sa to zvyraznuje k pomere k ludom, co zili par rokov v zahranici...
nehovorim, ze je zly, hovorim ZE JE ODLISNY.
tento fakt - faktor prostredia v ktorom clovek vyrastal a vplyv prostredia na myslenie cloveka je dokazany a myslim, ze kazdemu uvazujucemu cloveku jasny.
-
erytrocyt
VIP
Tak poviem ti. Už dávno tu taká sprostosť napísaná nebola.enter00 napísal:...
Niečo podobné by som tu dlho musel hľadať.
Kde žiješ? V 18.storočí? To že rozdiely medzi obcami a mestami sú čím ďalej tým viac menšie a menšie ti nič nehovorí? A áno, aj tento fakt bol dokázaný. A to že v dnešnej dobe sa obyvatelia miest sťahujú na vidiek ti nehovorí nič, všakže? Takže to čo píšeš, je tak ťažká sprostosť. O akom prostredí to píšeš prosím ťa? Máš ohromne skreslený pohľad na svet.