Keď ste boli študenti tak ste chodili na brigádu???
-
geoge046
Star
- Kontaktovať používateľa:
Keď ste boli študenti tak ste chodili na brigádu???
Keď ste boli študenti tak ste chodili na brigádu??? Lebo ja mám 15, a chodím teraz roznášať cez víkendy letáky... Ako vy??? 
-
Lord PROXI
King
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Vesper
Professional
tak ked sa najde trochu casu a nie som nejaky specialne vycerpany tak chodim aj ked skor cez prazdniny... a zatial som iba ubohy neplnolety student takze ziadne vyhodne brigady nehrozia iba take zdieracie veci cez studentske servisy apodobne nezistne organizacie...
a typy prace to je v podstate jedno ak nema zamestnavatel nejake specialne poziadavky tak spravim v podstate vsetko... napriklad som skoro cele prazdniny robi na stavbe a v pekarni.... 
-
miki690
Medium Professional
no minule leto som bol makat v ujovej frme ... robil som v podstate lesenara ... vo velkych podnikoch (prevazne v cesku) typu konsovna, zeleziarne a p. Je to celkom zaujimava praca aj ked velmi tazka a hlavne nebezpecna ... no plat som mal mylim adekvatny. To kolko som zarobil a ani kolko hodin som robil tu nebudem uvadzat... No bol som spokojny ... a to som nebol nijako zvyhodnovany oproti ostatnym robotnikom ... aj ked som bol rodina , ale stale som bol len brigadnik bez akych kolvek skusenosti... na buduce leto by som chcel tiez robit tu pracu, alebo niekam do irska ked sa podari 
-
Colortraincleaner
Medium Star
ja som umyval vlaky. Kamosi s ktorymi som to robili mi hovorili traincleaner a ku koncu tejto mesacnej brigady colorcleaner.
dalej som rozlepoval plakaty, doucoval nemecky jazyk, sbieral jahody, grule, slivky, donasal veci do horskej chaty a kopu dalsich veci za ktere som dostaval nic moc peniaz ...ale lepsie ako nic.
dalej som rozlepoval plakaty, doucoval nemecky jazyk, sbieral jahody, grule, slivky, donasal veci do horskej chaty a kopu dalsich veci za ktere som dostaval nic moc peniaz ...ale lepsie ako nic.
-
seth82
Darca
Musim pracovat, pretoze treba platit za skolu a to je v prepocte dobrych 100000sk za semester, plus ani nehovorim o literature a tak...A treba aj za ubytovanie platit a za oblecenie, plus nieco usporit, nech sa z toho zahranicia nevratim cisty (jedna noc v klube tu vyjde na dobrych 150 - co je 8000sk)...A ked som bol doma, tak som nikedy robieval v Studentskom Servise, ale to boli strasni zdieraci, tak som s tym buchol...Ale chodieval som v lete kadekde, hlavne Praha a neskor aj moje krkolomne zaciatky na farmach v UK...
-
erytrocyt
VIP
Nie každý má to šťastie, že popýta od mamky 500 korún lebo mladý pán sa v piatok večer chce ožrať, tak mamka mu ich dá.enter00 napísal:nie, nikdy som nechodil na brigady.
namiesto zarobenych par korun som tento cas venoval uceniu veci, ktore v zivote skutocne potrebujete.
teraz sa mi to vyplaca.
Teraz sa ti to vypláca? Poviem ti rovno, teba by som za šéfa nechcel mať.
Ten kto nechodil na brigády nevie aké to pre mladého chlapca je keď ho šéf zje*e za každú chu**** a musí drieť za odrobinky aj keď už dušu vypúšťa. Presne toto by si mal zažiť, aby si taký nebol a toto nerobil. Jedna vec je práca, niečo iné je ľudskosť.
Dám ruku do ohňa, že ty budeš niečo podobné...
Ver tomu že keď sa mi podarí doštudovať, a dostanem sa na vedúcu pozíciu, ty sa ku mne budeš chodiť učiť, ako sa správať k zamestnancom.
/myslím to obrazne/