Keď ste boli študenti tak ste chodili na brigádu???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Keď ste boli študenti tak ste chodili na brigádu???

Áno
50
54%
Nie
9
10%
Len cez prázdniny
28
30%
Ani som na to nepomyslel
6
6%

Celkom hlasov: 93

Seymour
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

3x do tyzdna roznasam letaciky :) A dokonca som aj celkom prijemne financne ohodnoteny - nestazujem si. No niekedy je to ale dost nebezpecne :|
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

eritrocit napísal:Tak poviem ti. Už dávno tu taká sprostosť napísaná nebola.
Niečo podobné by som tu dlho musel hľadať.
....
Popriet vplyv prostredia, v ktorom clovek vyrasta na jeho svetonazor a vnimanie, to je nieco ako kacirstvo.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

aha, takze podla teba clovek, co nikdy nevysiel zo svojej dediny, uvazuje ako clovek, ktory pobehal pol sveta?
ved uz aj v rozpravkach to vedeli, janko sa vybral do sveta dospiet a najst si nevestu:)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Niečo podobné by som tu dlho musel hľadať.
Kde žiješ? V 18.storočí? To že rozdiely medzi obcami a mestami sú čím ďalej tým viac menšie a menšie ti nič nehovorí? A áno, aj tento fakt bol dokázaný. A to že v dnešnej dobe sa obyvatelia miest sťahujú na vidiek ti nehovorí nič, všakže? Takže to čo píšeš, je tak ťažká sprostosť. O akom prostredí to píšeš prosím ťa? Máš ohromne skreslený pohľad na svet.
je pravda, ze sa ludia stale viac stahuju na vidiek, ale rozlisuj pojem vidiek a vidiek-je rozdiel vidiek nejaka okrajova cast velkeho mesta pri Bratislave, Kosiciach a Ziline a je rozdiel milion bohom zabudnutych dedin na celom Slovensku.. (chcel by som vidiet obyvatelov "dedin" pri BA,KE,ZA.. ako okopavaju zemiaky, zabijaju svine a rano krmia hydinu :lol: )
chcel by som vediet aky institut ti to dokazal :roll:

btw. k teme: ako uz niekto pisal(mam pocit, ze enter00)nie je problem si najst brigadu v oblasti, ktora ma bavi a nie za kazdu cenu robit veci, ktore v zivote nevyuzijem...
Na strednej som chodil na prax do roznych restauracii a hotelov(v papieroch som mal napisane, ze naplnou mojej prace bude-zostavovanie jedalnych listkov, kalkulacia cien; nakoniec to dopadlo tak, ze som robil vsetko mozne-napr. nosenie brikiet bolo vcelku vesele: co mi to do zivota dalo?nic...)a to plati o dalsich brigadach.....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

enter00 napísal:aha, takze podla teba clovek, co nikdy nevysiel zo svojej dediny, uvazuje ako clovek, ktory pobehal pol sveta?
ved uz aj v rozpravkach to vedeli, janko sa vybral do sveta dospiet a najst si nevestu:)
Nevsúvaj mi do úst slová ktoré som nepovedal. Alebo sa ideme hrať na slovíčka? Niekde som toto napísal? Ukáž kde? Toto čo ty píšeš je úplne niečo iné a platí to na ľudí ako z mesta tak aj z dediny.
Je samozrejmé, že človek, ktorý nevyšiel za brány svojej obce o svete prehľad mať nemôže.
Enter, skáčeš z jednej strany na druhú, nejako dochádzajú argumenty alebo ako?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ale pani prestante sa hadat... ved to ako kto vnima pracu a jej financne ohodnotenie zalezi cisto na dotycnom cloveku... a k tomu bydlisku- samozrejme ze to cloveka ovplyvnuje ale je tam este xy dalsim ch faktorov ako bolo pisane ze kde je ta obec, kde clovek studuje, s akymi ludmi sa styka...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

to odkial clovek pochadza napr casto ovplyvnuje to, ako rozprava. Poznam plno ludi, co studuju na vyske a rozpravaju ako uplni sedliaci len preto, ze doma sa tak rozprava. A ustny prejav byva niekedy (vzdy) nesmierne dolezity...a to je len jeden priklad, takze tvrdit, ze je jedno, ci je niekto z dediny, ci z mesta je hlupost. Sam som z dediny, viem ake bariery som musel prekonavat a s cim sa este stale bijem. ale ked si niekto melie stale len svoje, je to ako hadzat hrach na stenu.
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Seymour napísal:3x do tyzdna roznasam letaciky :) A dokonca som aj celkom prijemne financne ohodnoteny - nestazujem si. No niekedy je to ale dost nebezpecne :|
Presne tak!!! Niekedy tie psy tak vyvadzaju ako besne!!! A ty ludia... Napr jeden clovek mi minule povedal ze nemam jeho psa provokovat... Co by ste na to povedali???? :smt094
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja som na gympli kazde leto brigadoval a teraz ked chodim na vyskua chodim si zvacsit objem svojho vreckoveho kazdu sobotu. uplne pohodova robota. sice na smrt nudna, ale da sa...
AquaCity PP :)
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

will.i.am napísal:ja som na gympli kazde leto brigadoval a teraz ked chodim na vyskua chodim si zvacsit objem svojho vreckoveho kazdu sobotu. uplne pohodova robota. sice na smrt nudna, ale da sa...
AquaCity PP :)
Ano, aj ja planujem cez leto ist na poriadnu brigadu ---> GEWIS Handlova... Dobre platene... Bracho mi to wicekuje... :roll:
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

Tak s letacikmy som si uz aj ja prezil svoje.Niektory ludia su naozaj az neuveritelne blby napr.ked na mna babka zacne kricat ze kvoli mne sa vyrubuju lesy.....no akoze co ja mam s tym?????Len som sa na nu pozrel a pomyslel si "skoda reci"
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Inac tiez, po mne minule babka tiez hukala, ze co jej zvonim na zvoncek kvoli letacikom, a ona spustila ze co sa jej to opovazim zvonit, ze ona ma chore nohy, a ja si to co mam vycumlat z prsta???? :x
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Holubar napísal:ale ked si niekto melie stale len svoje, je to ako hadzat hrach na stenu.
Niekto si tu melie stále svoje? Ešte raz si prejdi celú diskusiu a potom sa zamysli nad svojim výrokom, dobre?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja som namiesto do skoly chodil na brigadu, tak ma to bavilo, ze som blicoval!!! :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Na brigady nechodim, lebo este som nenasiel taku podal mojho gusta. Malo robit za vela penazi. Az o takej viete dajte mi vediet. :)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

uhm, nie je to sice brigada ale pred par dnami sme lepili s kamaratom niake plagaty o karpatskych chrbatoch, tusim ze bude mat koncert, nezabudnite dojst :lol:
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

geoge046 napísal:Presne tak!!! Niekedy tie psy tak vyvadzaju ako besne!!! A ty ludia... Napr jeden clovek mi minule povedal ze nemam jeho psa provokovat... Co by ste na to povedali???? :smt094
Mne extremne vadi, ze sa na mna vsetci pozeraju ako keby som prave ja mohol za to ze vobec nieco take ako letak existuje... No a ked sa mi podari tomu "spravnemu" cloveku zazvonit, to je teda nieco - rozhovor typu "Co je do pi*i? Ake letaky ku*va? Ja som si nic neobjednal. Pal s tym ta do pi*i!" alebo ked niekto ide okolo a krmim mu schranku "Na keru ku*vu mi to je*es do schranky?..." najviac ma ale prekvapuje, ze su taki len dochodcovia. Ale tak za tie peniaze :)
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Seymour napísal:Mne extremne vadi, ze sa na mna vsetci pozeraju ako keby som prave ja mohol za to ze vobec nieco take ako letak existuje... No a ked sa mi podari tomu "spravnemu" cloveku zazvonit, to je teda nieco - rozhovor typu "Co je do pi*i? Ake letaky ku*va? Ja som si nic neobjednal. Pal s tym ta do pi*i!" alebo ked niekto ide okolo a krmim mu schranku "Na keru ku*vu mi to je*es do schranky?..." najviac ma ale prekvapuje, ze su taki len dochodcovia. Ale tak za tie peniaze :)
Presne, idem do jedneho vchodu kde je zamknute, a akurat tam sa mi podari zazvonit tomu pravemu... :evil: :evil:
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

jasné pracovať sa musí, aj počas školy, ak chceme isť večer na nejaké to pivečko :D Dá sa robiť všeličo - od roznášania letákov - tam je sranda, hlavne ak trafim na starého ko**ta, ktorý má kopec rečí akeď mu poviem, že je to robiť nemusí, ale nech ma zamestá on ta je v ri.i Potom to samozrejme istia naše veľké hypermarkety (odporúčam zamestanť sa cez súkromnú firmu a robiť dokladky cez nich - platia omnoho lepšie) potom som robil v stavebninách a tam to bolo tiež srandovné...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

No ja tez nosim letaky uz vyse rok a pol a mam celu dedinu sam(600 domov) a ked privezie ku mne 13 druhov letakov az sa mi zahmli pred ocami...kks niekedy je to vazna pecka roznasat a este robit 4 labaky do skoly a ucit sa na pisomku z matiky :shock:
ale za tych 5000,-Sk sa to oplati :P
Napísať odpoveď