no k vaším nohám poviem asi toľko
keď som jazdil na fitness tiež to bola fila tiež som mal pokrivené nohy problém bol jednak vo viazaní ako šnúrujem topánky a druhý problém bol to že nohy mi išli do X
takže začneme viazaním:
pred korčuľovaním začať ťahať šnurký od špičky topánky to znamená že nedoťahujete hore nad členkom ale už v predu posúvate šnurký, ano ano bude to boliť ale to je sila zvyku
k samotným nohám (viď obrázok) ide o to že treba sa naučiť preniesť váhu teda keď mate problem povecme s ľavou nohou tak sa snažiť zahnuť tu nohu do vnutra je to divný pocit ale treba takto s tým začať - jasné ľahko sa mi hovorí keď topánky mám vysoké po členok
audiotrack/energy00
ak nemate čo robiť s 35€ a chce si skusiť ako je rozbitá cesta v KE - kľudne prídem vás pozrieť
energy00= skús si to najprv na fitnesoch aby si videl ako sa ľudia chovaju na preteku a potom uvažuj nad rýchlostnými
audiotrack= tu nikto nevyhrá už lebo na SK je cca 8 ľudí čo jazdia v predu

ja už to nebriem vážne ako minulý rok takže kondicia / výkon išlo veľmi rýchlo dole a na veľkých sa oplatí jazdiť netrápiš sa na malých takže konec koncov nepokazíš tým nič, len brzdenie a technika no to je o niečom inom
obrázok je extrém ale princíp je tam
k časom 20km zrobim cca za 43minút zaleži od preteku a hlavne od toho ako sa zobudím v ten deň