Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa harrison314 »

veddy napísal: Verim, ze to je podvod, pretoze neverim, ze by cloveka ochranil ten ich skafander co mali, pred nepriatelskym prostredim vonku na Mesiaci.
Precitaj si svoje tvrdenie este raz, ten logicky klam som ti av vyznacil.

A je fakt uzasne, ako tomu veris. Ked je pravda A tak je to dokaz, ze ludia na mesiaci nepristaly, ked to nie nie je pravda, je to este vetci dokaz, ze ludia na mesiaci nepristaly :D

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2015, 10:07)
http://invivomagazin.sk/fingovane-prist ... v-_287.htm
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

GothaR napísal:Ty vobec citas co pises? Si presvedceny o svojej pravde bez ohladu na akekolvek dokazy. Fotky existuju - su sfalsovane. Ak by neexistovali, tak povies, ze nie su dokazy. Rusi mlcali - negativna propaganda (wtf???), keby vydali dokazy, tak by to potvrdilo tvoju teoriu. Atd... proste ty si presvedceny, ze americania na Mesiaci neboli a vsetky fakty deformujes a doplnas tak, aby ti to do toho zapadalo. Daj sa liecit.
Tvoj prispevok posobi byt silno emocionalny. Okrem toho alebo snad prave preto su tam logicke nezrovnalosti. Aby sme sa zbytocne nenatahovali uvediem jednu konkretnu. Resp. Este raz zopakujem co som uz napisal. Zjavne sme si nerozumeli. Pretoze tento nazor, ktory tu vyjadrujem je vlastne v nepospech argumentacia o podvode pristatia cloveka na Mesiaci. Napriek tomu to rad uvediem a zvazim. A to iba a len preto, pretoze mojim cielom je uprimne poznat skutocnost. Mojim cielom nieje masirovat si svoje Ego a slepo obhajovat moje predpoklady.
Mna fotky vyprav na Mesiac nezaujimaju. Preco ma nezaujimaju je klucove a mozno na prekvapenie Anti-konspiratorov je to akoby v neprospech konspiracie o pristati cloveka na Mesiaci. Cize sam uvadzam argumenty, ktore su v rozpore s mojmi nazormi. Uvadzam ich schvalne preto, aby sme to mohli hned z kraja konfrontovat. Aby sme mali systematicky a od zaciatku jasno v predpokladoch z ktorych vychadzame. A teda od anti-konspiratorov by som normalne ocakaval plnu podporu uvah, ktore mozno aspon na moment alebo aj uplne pouzit proti konspiracnym teoriam. Cize este raz opakujem moj nazor na fotografie z vyprav Apolo - Som presvedceny, ze to nemozno pouzit ako dokaz, ze clovek nebol na Mesiaci. - Inymi slovami: Clovek mohol byt na Mesiaci aj ked by boli vsetky zverejnene fotografie falzifikaty.
Cize este raz a znovu to zodraznim, akekolvek fotky nemozno pouzit ako dokaz, ze clovek nebol na Mesiaci - cize musim pripustit ze tam mohol tam byt, ak by som bral do uvahy iba a len fotky.
A ESTE UVEDIEM, ZE MI NIEJE ZNAME, ZE BY SOM MAL RUKOLAPNE DOKAZY, ZE CLOVEK NEBOL NA MESIACI.
PRETO MOJE NAZORY, ZE CLOVEK NEBOL NA MESIACI SU PODLOZENE LEN MOJMI "VSEOBECNYMI" ZNALOSTAMI A VYSLEDKOM VLASTNYCH UVAH, KTORE SA TU SNAZIM PREZENTOVAT.

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2015, 23:35)
beardie napísal:veddy sa sprava ako typicky predstavitel stredovekej cirkvi pri topeni bosoriek
Co sa chystam napisat je tazka a povedal by som dokonca sebadestruktivna uvaha, ale niekedy sa citim ako Jezis a myslim si "Boze odpust im nevedia co cinia" ale by som to popravil a prisposobil na 21. storocie - "Boze odpust im nevedia co si myslia."
Ja som tu oznaceny takmer za Inkvizitora, kvoli tomu ze praktizujem slobodu slova v nasom demokratickom zriadeni. A tu mnohy, ktory by sa snad do krvi bili, ze oni su za slobodu slova a demokraticke zriadenie, by nevahali silou umlcat nazor ktory nekoresponduje s ich vlastnym nazorom pripadne ich zaujmami ..

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2015, 23:47)
harrison314 napísal: Precitaj si svoje tvrdenie este raz, ten logicky klam som ti av vyznacil.

A je fakt uzasne, ako tomu veris. Ked je pravda A tak je to dokaz, ze ludia na mesiaci nepristaly, ked to nie nie je pravda, je to este vetci dokaz, ze ludia na mesiaci nepristaly :D

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2015, 10:07)
http://invivomagazin.sk/fingovane-prist ... v-_287.htm
Vnimaj ma ako posla. To comu ja verim alebo neverim nema ziadny vplyv na to ci clovek na Mesiaci bol alebo nebol.
Akokolvek by som tu bol uspesny alebo neuspesny v mojej argumentacii uz nema ziadny ABSOLUTNE ZIADNY dosah na to co sa udialo v roku 1969. Takze ked podam presvedcivy argument alebo ma tu niekto zosmiesni nic to nemani na tom ci clovek na Mesiaci bol alebo nie. Jedine co moze nasa diskusia ovplyvnit su nase nazory a presvedcenia, ci tam clovek bol alebo nie. Preto utoky na moju osobu su pre mna nekonecne smiesne. Aj keby som presiel lekarskym vysetrnim a bol vyhlaseni za Idiota nic to nezmeni na tom ci clovek na Mesiaci bol alebo nebol a iba skutocny Idiot si moze mysliet opak!!!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Vnímam ťa ako osla. Viac k tvojim troll drístom netreba nič dodať, si príliš transparentný vo svojej technike, musíš sa zlepšiť. Ty nepotrebuješ žiadne lekárske vyhlásenie o diagnóze idiocie, si iba nepodarený a slabý troll, ako čaj.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Co sa chystam napisat je tazka a povedal by som dokonca sebadestruktivna uvaha, ale niekedy sa citim ako Jezis a myslim si "Boze odpust im nevedia co cinia" ale by som to popravil a prisposobil na 21. storocie - "Boze odpust im nevedia co si myslia."
Ja som tu oznaceny takmer za Inkvizitora, kvoli tomu ze praktizujem slobodu slova v nasom demokratickom zriadeni. A tu mnohy, ktory by sa snad do krvi bili, ze oni su za slobodu slova a demokraticke zriadenie, by nevahali silou umlcat nazor ktory nekoresponduje s ich vlastnym nazorom pripadne ich zaujmami ..
zrecyklujem obrazok, ktory sa na jar pouzilval ako reakcia na rekciu Banasovej podpory bludwebov:
Prílohy
free_speech (1).png
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

tak toto bude bohata davka konspiracii :)

http://www.zemavek.sk/journals/view/november-2015
veddy
Medium Star
Medium Star

seth82 napísal:Vnímam ťa ako osla. Viac k tvojim troll drístom netreba nič dodať, si príliš transparentný vo svojej technike, musíš sa zlepšiť. Ty nepotrebuješ žiadne lekárske vyhlásenie o diagnóze idiocie, si iba nepodarený a slabý troll, ako čaj.
Napodobne!

//autoeditácia príspevku (01 Nov 2015, 22:31)
jackb napísal: zrecyklujem obrazok, ktory sa na jar pouzilval ako reakcia na rekciu Banasovej podpory bludwebov:
Ludia dokazu byt hodne emotivny, ked niekto nabura ich VIERU.
Napr. VIERU, ze clovek bol na Mesiaci.
Ty su potom velmi emotivny a to brani ich zdravemu usudku.
V marketingu sa casto pouziva tato technika. Je znama pod pojmom "Hra na city."
Viacej know-how najdete u Burson Marsteller.
jackb
Redeemer
Redeemer

tie gramaticke chyby robis preto, aby si vyrukoval s vetou "ked dojdu argumenty, treba pindat na gramatiku"?

zhrne si to: ty mas najslobodnejsie pravo pisat, ze clovek na Mesiaci nebol. ale my nemame pravo ti napisat, ze si myslime, ze si hlupak. je to tak spravne?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

veddy napísal:Ludia dokazu byt hodne emotivny, ked niekto nabura ich VIERU.
Napr. VIERU, ze clovek bol na Mesiaci.
Ty su potom velmi emotivny a to brani ich zdravemu usudku.
V marketingu sa casto pouziva tato technika. Je znama pod pojmom "Hra na city."
Viacej know-how najdete u Burson Marsteller.
No jediny kto tu niecomu veri bez dokazov si tu ty.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

co myslis veddy, uz chystaju kamery a studio?
http://diit.cz/clanek/rusko-posle-kosmo ... -roce-2029
jackb
Redeemer
Redeemer

kto by sa obtazoval so studiom. staci zdokonalit textury v Planetbase a bude hned aj fungujuca zakladna
veddy
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:tie gramaticke chyby robis preto, aby si vyrukoval s vetou "ked dojdu argumenty, treba pindat na gramatiku"?

zhrne si to: ty mas najslobodnejsie pravo pisat, ze clovek na Mesiaci nebol. ale my nemame pravo ti napisat, ze si myslime, ze si hlupak. je to tak spravne?
Nie som pravnik - v kontexte prava by ti tuto otazku vedel asi lepsie zodpovedat seth.

VSETKO CO SA SNAZIM POVEDAT JE, ZE OSOBNE UTOKY NIE SU K TEME.
Komu sa nepacia moje nazory na misie Apollo nech sa k nim vyjadri konkretne alebo radsej pomlci.
A to preto, pretoze scestne prispevky neobohacuju temu ziadnym sposobom.
Len odvadzaju pozornost - Co je ale mozno cielom autorov tych scestnych prispevkov.

//autoeditácia príspevku (02 Nov 2015, 19:48)
beardie napísal:co myslis veddy, uz chystaju kamery a studio?
http://diit.cz/clanek/rusko-posle-kosmo ... -roce-2029
Netreba takych studii uz bolo postavenych. Vid nasledovne video:
beardie
Redeemer
Redeemer

takze nic k veci? skoda
veddy
Medium Star
Medium Star

Takto polozim otazku.
Nebola by zakladna na Mesiaci vojensky zaujimava?
Moj nazor je, ze by to bolo velmi zaujimave a pritazlive.
Ale ako by to nikoho nezaujimalo, snad iba toho Hitlera naposledy.
Teraz oni uz nebudu stavat na Mesiaci oni na Marse. Preco si ju nepostavia rovno na Plute?

Vzdialenost Zem Mesiac je 384 000 km
Vzdialenost Zem Mars sa meni od cca 50 000 000 km az po 400 000 000 km

http://www.distancetomars.com/

A teda, aby som to uzavrel. Preco nie je rec o zakladniach na Mesiaci?
Preco je rec o zakladniach na Marse? Pretoze na Marse kazdy uzna, ze to nieje realne.
Na Mesiaci, keby niekto uznal, ze to nieje realne, tak sa zacnu vynarat nepohodlne otazky o misiach Apollo 11 az Apollo 17.
beardie
Redeemer
Redeemer

veddy napísal:Nebola by zakladna na Mesiaci vojensky zaujimava?
nie
Preco nie je rec o zakladniach na Mesiaci?
ale je, ale nie vojenskych
tak sa zacnu vynarat nepohodlne otazky o misiach Apollo 11 az Apollo 17.
napriklad?
butthead
Darca
Darca

necudo, ze potom niektori spochybnuju aj vylet na mesiac

http://medzicas.sk/ruska-drsna-propagan ... na-pravda/

takze poniektori co tu kydate na veddyho, ze niecomu jednoducho nedoveruje, ma na to pravo a dovody su... len trochu naznacim a to sa aj opakujem - zial v dobe moralneho upadku, sa neda doverovat takmer nicomu a nikomu. nemusite reagovat, je to len moje konstatovanie.
beardie
Redeemer
Redeemer

ake su dovody na to, aby neveril v pristatie na Mesiaci?
butthead
Darca
Darca

myslim, ze ti to naznacil nie 1x a ja som to pochopil, pritom ja nespochybnujem to pristatie na mesiac a tento konkretny pripad ani neriesim :) riesim len moralku v spolocnosti, co pokladam za koren problemu
beardie
Redeemer
Redeemer

mna nezaujimaju naznacovania, ale tvrde data a dokazy, na pristatie ich mame viac nez dost
ked nie je ochotny akceptovat ich, tak je blby, to je vsetko
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

To padnutie ruskeho lietadla na Sinaji tu nikto neriesi? Ziadne HAARP, Izrael, ani nic take sa nedocitam? Idem asi kuknut Zvedavca :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Podla mna tam nie je o com, Rusi napadli ISIS a ISIS sa pomstil bombou na palube ruskeho lietadla. Vsetko zatial nasvedcuje tomu, ze islo o vybuch na palube.
Napísať odpoveď