Kto ma pocit že hudba súčastnosti je nanič? (Komercia)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

LLucia: to ze je to sucast dnesnej hudby mi nejako vobec neprekaza. ked sa mi hudba co je teraz v mode nebude pacit, tak ju nebudem pocivat. mne to vobec nevadi, ze nie som "in" a nepocuvam to, co vacsina ludi (napr v dopleri). hudobne nastroje sa veru vyvijaju to je pravda. ale vyvoj a vznik nieco noveho je rozdiel ;) elektricke gitary tiez napreduju a nevznikol z nich mixazny pult predsa. tiez aj bicie. tiez idu vpred a stale sa malilinke detaily upravuju. a tiez z nich nevzniklo nic ine. to nie je o vyvoji hudobnych nastrojov. hudobny nastroj v mojich ociach urcite nie je pult s gombikmi. nic v zlom, ale fakt to ako za hudobny nastroj nepokladam :)

metalismylife: ;)
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

ja napriklad velmi zeriem syntezu elektroniky a povodnych nastrojov.. cize uznavam aj aj... ale na kadzej strane spektra su odpadky... aj ked podla mna je hudba cosi take co nemoze byt hodnotene ani ako dobre ani zle.. to je to iste ako hodnotit obrazy... preto lebo aj jedna skvrna na platne sa moze predat za milion..
a hodnotenie na zaklade komercie tiez neuznavam.. lebo o 50 rokov ak bude niekto pocuvat Britney Spearsovu tak ju nebude vidiet tak ako my dnes.. a zase ak sa dnes niekto tvari nekomercne a husti neakych led zeppelin.. tak vedzte ze v ich dobe to bolo komercne.. takze asi tak
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

turtlak69 napísal:hudobny nastroj v mojich ociach urcite nie je pult s gombikmi. nic v zlom, ale fakt to ako za hudobny nastroj nepokladam :)
metalismylife: ;)
Tak to zoberme z druhej strany...ten kto tvori elektronicku hudbu, nie je hrac, ale skladatel. Tak ako boli za svojich cias Mozart alebo Beethoven. On si tiez na nastroji zahral melodiu a potom komponoval uz iba pomocou not. Teraz nehovorim o techne(ktore mam aj tak rad :) ) ale napriklad uz v Trance sa daju najst roznorode skladby, ktore urcite nikto nezlozi za hodinku. A mas tu este ine styly elektronickej hudby, ktore su pomalsie a viac premyslene. Aj Mike Oldfield sa tusim dal na elektroniku, potom to su Royksopp, Moby, Radiohead, Massive attack, Depeche mode, Prodigy, Chemical brothers, Jamiroquai, jean Michelle jarre... vsetci tito interpreti vyuzivaju bud uplne, alebo z velkej casti elektronicke nastroje a samplery, na zivych vystupeniach mozes vidiet, ze hraju a nie iba stoja za pultom. Tu je krasny priklad
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Aj s elektronikou je to umenie rozne industrialne ambienty a podobne vecy mam velmo rad :)
Napísať odpoveď