p.s.:ak nahodou takato tema uz je, prosim, nezabite ma

lepsi je snowboardingviolator napísal:Uz sa blizi zima, preto by som chcel vediet aky jazdite styl lyzovania alebo ake lyze mate...proste vsetko o lyzovani co vas napadne...
p.s.:ak nahodou takato tema uz je, prosim, nezabite ma
heh, ved jasna to mas najlepsie stredisko na slovenskuskypej napísal:joj) .. konecne sa nam zima blizi
![]()
ja nechodim po nejakych Skiparkoch kedze nemam sa tam ako dostat a vlakom resp. busom sa mi nechce cestovat (ked si predstavim batoh, lyze, palice) tak ostavam verny mojmu rodisku)
Cize Jasna a zjazdovky v okoli LM))
no a co sa tyka lyzi a veci okolo toho .. pfuha .. chcel by som si kupit new lyze - pacia sa mi Blizzardy, Rossignoly ..
ale kedze tie stoja nejake tie peniaze a ja som si kupil ine veci co som si zarobil cez pradzniny .. tak treba pockat o rok.. snad mi to vynde
pocuj ty si nemal asi problemy s pisanim slohovades napísal:juj lyzovanie, to je asi moj treti najoblubenejsi sportje to uzasne ten pocit ticha ked idem na vleku cez les, jedine co pocujem je suchot lyzi a obcas slabe cinknutie zeleza na vleku. a potom ten paradny pocit ked sa clovek spusti dole kopcom, vzduch mu svisti okolo usi, obcas sa poriadne zrube a je cely od snehu a je rad ze si nezlomil nohy, ale to k tomu patri si myslim
inak mne osobne sa viac pacia lyze ako snowboard, lyze mi pripadaju take elegantnejsie, taka klasika, ktora sa nezunuje. ale rad by som vyskusal aj dosku, uvidime.
tak ste ma teraz nazhavili, ze som na zlomok sekundy zauvazoval ze si necham jednu skusku na leto, aby som mohol ist na lyzovacku
ked ides cez tyzden to je pohode...erik_tt napísal:Ja strasne rad lyzujem najprv som miloval Jasnu ale kedze cakanie na vlek sa rovna hodine tak to je nemyslitelne tam chodit takze bud semmering v rakusku alebo v rakuskych alpach Hintertux doba cakania na vlek cca 1minutu co je neporovnatelne cena listka rovnaka pre nas este mensia vzdialenost tak pohoda nech uz je sneh boze![]()
Malá Lúčivna JOP teraz som sa z tadial vratil zo Silvestrovskej dovolenky a skoda ze nebolo snehu aj ked zima bola a zasnezovali skoro nonstop...djxtreme napísal:pre mna je lyzovanie No.1...teda aspon v tych sportoch,ktorym sa ako tak venujem...mam rad extremnejsie jazdy a lyzovanie si vychutnavam jedine pri vacsej rychlosti...mam carvingove lyze Blizzard V-Matic najradsej mam stredisko Malá Lúčivna...nie je to sice velke stredisko,ale svah je super - patri k najstrmsim v SR (meria viac ako 1,5 km a skipas stoji iba 350Sk),takze vrele odporucam
...no a obcas este lyzujem vo Vrátnej alebo na Martinkách