"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

eritrocit napísal:Dawo, v Leviciach som párkrát bol, no nepamätám sa žeby som do tohoto mesta šiel cez maďarskú colnicu. Pokiaľ je to na našom území, stále je to slovenské mesto. Aj v Košiciach je mnoho maďarov, no ťažko Košice nazveš maďarským mestom. Dobre, dosť OT
mno ved to bola metafora ... je tam vela madarov a bodka ... si zober taku Zilinu :D .. ale ne .. apropo neviem co je na tom OT :?

//vlastne ani OT nie sme, tak sry :D ...eritrocit
cibz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cibz »

V Ziline sice madari niesu(aspon ja som tam nijakych nevidel)ale havede tam maju plno, resp. aspon doteraz mali,byvaleho primatora a jeho svorku.Smejdi a hajzli sa najde vsade , aj ked si myslim ze v jednom nemenovanom ,pocernom etniku ich je o hodne viac. A vobec ,vysetrit by sa mal kazdy co si mysli ze najvacsi problem SR su madari.Kto byva v Jasove alebo Kecerovciach, ¨kde je aj cez den "tma"vie co bude za 30-40rokov na celom Slovensku,ked budeme mensina.Potom budu kazdemu aj madari dobrí.
SRneC
Addict
Addict

cibz napísal:V Ziline sice madari niesu(aspon ja som tam nijakych nevidel)ale havede tam maju plno, resp. aspon doteraz mali,byvaleho primatora a jeho svorku.Smejdi a hajzli sa najde vsade , aj ked si myslim ze v jednom nemenovanom ,pocernom etniku ich je o hodne viac. A vobec ,vysetrit by sa mal kazdy co si mysli ze najvacsi problem SR su madari.Kto byva v Jasove alebo Kecerovciach, ¨kde je aj cez den "tma"vie co bude za 30-40rokov na celom Slovensku,ked budeme mensina.Potom budu kazdemu aj madari dobrí.
romaci su do inej temy a na Slotu sa nestazuj ... sice je to hulvat ale vdaka nemu mate zilinu taku aku mate(netusim ako to spravil) :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

uz by konecne mohol niekto definovat co znamena: "mate Zilinu taku aku mate" :idea:
SRneC
Addict
Addict

miki24686 napísal:uz by konecne mohol niekto definovat co znamena: "mate Zilinu taku aku mate" :idea:
mno povedz mi odkial si ty a ja ti poviem odkial som ja... ja som z flusanca na mape ktory sa vola Ziar nad Hronom ... neni tu nic, je tu spina nezamestnanost ... neni tu okrem tesca nic ... ak si bol v ziline tak si si urcite vsimol tak sa tam nieco deje .. opravuje, su tam normalne cesty este aj kia ... mno chces povedat ze ten ozran tam neurobil kus roboty?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

dawo napísal:mno povedz mi odkial si ty a ja ti poviem odkial som ja... ja som z flusanca na mape ktory sa vola Ziar nad Hronom ... neni tu nic, je tu spina nezamestnanost ... neni tu okrem tesca nic ... ak si bol v ziline tak si si urcite vsimol tak sa tam nieco deje .. opravuje, su tam normalne cesty este aj kia ... mno chces povedat ze ten ozran tam neurobil kus roboty?
zilinske cesty: strach a hroza
zilinske parkovanie : posledne roky strach a hroza z toho, ze ked presvihnes parkovanie o minutku tak mas hned papucu
5-6 rokov dozadu sa dalo v ziline na cestach parkovat zadara, ale to bolo asi prilis vela tak sa vsade plati
vraj chcel pan primator spoplatnit aj parkovanie napr pred ZU na v. dieli...
kia...hadam si nemyslis, ze to vybavil stola :lol:
este raz parkovanie - bolo zrusene najvacsie parkovisko v ZA a namiesto neho sa naplanoval priamo v centre aupark, vyrubali sa stromy, zrovnal park a vysledko je taky ze uz par rokov je cele namestie obohnane plotom za ktorym je rozbite namestie, lebo v stavbe sa nepokracuje
treba este pokracovat?
zilina nema nic extra co by nemalo nejake ine krajske mesto
SRneC
Addict
Addict

sundevil napísal:zilinske cesty: strach a hroza
zilinske parkovanie : posledne roky strach a hroza z toho, ze ked presvihnes parkovanie o minutku tak mas hned papucu
5-6 rokov dozadu sa dalo v ziline na cestach parkovat zadara, ale to bolo asi prilis vela tak sa vsade plati
vraj chcel pan primator spoplatnit aj parkovanie napr pred ZU na v. dieli...
kia...hadam si nemyslis, ze to vybavil stola :lol:
este raz parkovanie - bolo zrusene najvacsie parkovisko v ZA a namiesto neho sa naplanoval priamo v centre aupark, vyrubali sa stromy, zrovnal park a vysledko je taky ze uz par rokov je cele namestie obohnane plotom za ktorym je rozbite namestie, lebo v stavbe sa nepokracuje
treba este pokracovat?
zilina nema nic extra co by nemalo nejake ine krajske mesto
mno ja porovnavam s mojim mestom ... a myslim ze zilina je na tom pomerne dobre

- ale tak to parkovanie je vsade :wink:
- ty tam zijes tak vies lepsie ale to co som videl ja bolo fajn
sundevil
VIP
VIP

dawo napísal:mno ja porovnavam s mojim mestom ... a myslim ze zilina je na tom pomerne dobre

- ale tak to parkovanie je vsade :wink:
- ty tam zijes tak vies lepsie ale to co som videl ja bolo fajn
ale vies nemozes porovnat mesto co ma 20 000 obyvatelov a mesto co ma ~ 87 000 a samotny okres zilina ma ~160 000 obyvatelov
take velke mesto uz same o sebe pritahuje nejake tie aktivity/investicie
takto rozdielne mesta nemozes porovnavat
zalezi aj na ludoch co si "vydupu" u primatora
btw ja nebyvam v ziline, iba tam poslednych 5 rokov denne dochadzam :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

k tym "madarskym" mestam-asi by bolo najlepsie opytat sa ludi co tam ziju, ci si myslia, ze ich mesto je madarske-vacsinou ludia slovenskej narodnosti narodnostny problem v "akoze madarskych" mestach absolutne necitia a citia ho iba ludia, ktori madara videli tak maximalne v telke..

dawo: sme OT, ale oki: som zo SNV, v Ziline som teraz pol roka byval a poviem ti je to krasne mesto, ale zeby to spravil Slota(to by sa mohlo kludne povedat, ze Pariz je krasny kvoli Bertrandovi Delanoe, NY napr. kvoli Rudovi Giulianimu atd..) :o njn, KIU vybavil Slota :D LoL, postavil krasne sochy, pribudne neuveritelne prekrasny Aupark, su tam nove parkovacie miesta, z kt. bude mat mesto tak velke ahooj :? rozpraval som sa s ludmi, ktori mi povedali ako veselo sa tam zije, ze bez Slotovho zvolenia si tam neotvoris ani novinovy stanok....mozno spravil nieco dobre, ale nemyslim si, ze je potrebne personifikovat krasu mesta prave s tymto clovekom....
http://www.sme.sk/c/3130820/Zilina-pred ... zemky.html
http://www.sme.sk/c/3119970/Zilina-chce ... -inde.html
http://www.sme.sk/c/3104508/Dlh-Ziliny- ... ionov.html
SRneC
Addict
Addict

[quote="miki24686"][/quote]my bad :(
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

http://spravy.pravda.sk/obce-s-menami-b ... domace_p12

..taky Štúr sa musi v hrobe obracat :shock: :evil:
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

XilleR napísal:http://spravy.pravda.sk/obce-s-menami-b ... domace_p12

ty koky brutal akoze toto je vrchol a este potom ze madari su neviniatka a este nedavno americania tvrdili ze na slovensku co by sme mali zmenit napr. diskrminaciu alebo utlacanie romov atd. ja som myslel ze tedy zle pocujem ale o pol hodinu som to iste pocul na ta3 :? :cry:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

afa napísal:ty koky brutal akoze toto je vrchol a este potom ze madary...
ty si akej narodnosti ak sa smiem opytat?
SRneC
Addict
Addict

XilleR napísal:http://spravy.pravda.sk/obce-s-menami-b ... domace_p12

ved niekde madari zacat musia
.. len aby o par rokov nedavali slovenski poslanci madarskej koalici navrhy aby sa mesta buditelov volali aj po slovensky lebo vsetky napisy budu v madarcine ... nesmieme sa dat !! :x
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

miki24686 napísal:ty si akej narodnosti ak sa smiem opytat?
mensi omyl slovenskej :oops:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

sundevil napísal:zilinske cesty: strach a hroza
treba este pokracovat?
cesty su zle? vazne ? chod sa pozret aj do ineho mesta a porovnaj
parkovanie .... ale ved nebudte male deti do paroma v ktorom vacsom meste maju zadara parkovanie?? kde???
a k tomu auparku osobne by som bol rad keby tam bol neviem co take "krasne" bolo na tom "parku" co tam bol odjakziva som tam videl iba ozratych punkacov pod stromcekmi :roll: :roll: ( a neboli tie stromy v tom parku nahodou topole?? viete take ake sa vyrubavaju hadam vsade kvoli alergikom? )
sundevil
VIP
VIP

vendo napísal:cesty su zle? vazne ? chod sa pozret aj do ineho mesta a porovnaj
parkovanie .... ale ved nebudte male deti do paroma v ktorom vacsom meste maju zadara parkovanie?? kde???
a k tomu auparku osobne by som bol rad keby tam bol neviem co take "krasne" bolo na tom "parku" co tam bol odjakziva som tam videl iba ozratych punkacov pod stromcekmi :roll: :roll: ( a neboli tie stromy v tom parku nahodou topole?? viete take ake sa vyrubavaju hadam vsade kvoli alergikom? )
ano cesty, co tak vyjazd smerom na rajec, ktory sa musi komplet prerobit, lebo minule riesenie bolo take genialne, ze sa z tej "priemyselnej zony" nedalo vysjt, predcasom to bol aj vyjadz smerom na cadcu, este predtym smerom na martin, kolko rokov trvalo kym sa zacalo nieco budovat
este pripomeniem system ich vystavby, napr zjadz z vlciniec sa musel budovat tak ze sa hocikedy uzavrela cesta a kolony boli az po dubnu skalu
btw nejde o nejaky park a nech tam stromy boli hociake, ide o tu dieru co tam uz par rokov strasi, pripadne to zrusene parkovisko
cibz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cibz »

for dawo:
1,niesom zo ziliny takze slotovi fakt nemam za co dakovat , leda tak za to ze neni odniekial stade Kosice -okolie
2,V ziline som par krat bol, aj pred rokmi aj nedavno a nepaci sa mi tam,v porovnani s kosicami tam maju akurat krajsie namestie a viac zelene, aj ked to je dnes otazne lebo saleny janko zelen vo velkom vyruboval.Teraz minusy: hnusne pivo, hnusne cesty a navyse aj zle riesene, naivni ludia ,inac velmi urazlivy ....a podobne
3,mas pravdu degesi (z madarskeho dég=zdochlina, inac na vychode bezny vyraz pre spinaveho cigana)sem fakt nepatria.
4,Ako sme sa vlastne dostali ku ziline? Neni tento topic o boji proti extremizmu?Nieje vlastne boj proti extremizmu tiez nejakym extremizmom?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

3.
Romské lokální komunity jsou zpravidla ostře segmentované
na základě rituality:
• fenomén degešství (degeš, event. dupka, dupkár = rituálně
znečištěná osoba např. pojídáním psího masa, kontaktem s ji­
nou znečištěnou osobou), což obvykle implikuje velmi nízký
status uvnitř skupiny.
:)
4. Nie je.
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Podla mna je to dobre. Lebo kde na svete ma nejaka mensina take prava ako na Slonsku!!!
Napísať odpoveď