"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Madari za Dunaj, ved to si hovoria aj oni,len u nich je to opacnym smerom... Je priserne ze si za 100rokov neuvedomili ze s nimi uz nic nemame... po tom co som pocul hovorit mladych Madarov o mensinach v Madarsku a o ich postoji k nim zacinam sa bat vyvoja v najblizsej dobe :?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

schw33k napísal:Neda mi zobrat ta za slovo :) , tema je zmlatili zenu lebo telefonovala po madarsky , ty si napisal ze kazdy musi hovorit slovensky "HOCIKDE" takze az niekto nieco povie inak ci uz je tu navsteve alebo studuje , ma sa po pi*i pri tebe?

Ale poslednu vetu mas pravdu
povedal by som ze za tych 13 stranok sa tema kusok zovseobecnila takze preto...
nepovedal by som ze som rasista ale musim povedat ze som slovak a som na to hrdy a tak nejakym sposobom mam v sebe divne zakorenenu tu nejaku zlost voci madarom ak vies co tym myslim ;)
Nikoho by som koli jazyku nebil, preco aj a konieckoncov mam tu v skole aj nejakych madarov a poznal som aj nejake tie dievcata s ktorymi velmi dobre vychadzam... ;)

len jednu prihodu pouzijem ako priklad....
Isiel som do Blavy (som z PO) a rozhodol som sa dolnou cestou lebo zhora chodim stale. Nejak v polke cesty za Roznavou a sme zastavili na benzin pumpe a ked som siel zaplatit tak som este poprosil o tusim zuvacky a magor za pultom na mna zacal cumiet ako na tatranku co od neho chcem.... ked som sa ho zacal pytat na 5ty krat tak sa pohol ku mne smerom a nebol trikrat prijemny nehladiac na to ze do na mna bliakal po madarsky a tvaril sa ako keby nevedel ani slovo slovensky. Vzhlaom na jeho vyraz som sa pripravil ak by mu nahodou vyletela ruka, ked tu zrazu vosli do shopy kamarati a chlapik spravil krok vzad a hned bolo aj po jeho amnezii a zacal slovensky...
ak by som bol v Budapesti tak nech ale doma? To co malo znamenat?
Mixalesko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mixalesko »

Nehovorim, ze madari su zly narod no dost sa mi nepaci aky su panovacni a roztahovacni. Kazdy kto pozna historiu si trochu uvedomi, ze poziadavky madarov su pritiahnute za vlasy. Zacina ma stvat ked pocujem ze madari nieco chcu presadit a ak sa im to nepodari je z toho skandal ze ich my Slovaci obmedzujeme. Ak sa im nepaci mozu ist naspat do madarska, tu ich predsa nikto nedrzi. :arrow:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

napadli ste niekedy madara fyzicky alebo verbalne preto ze mal prejavy madarizmu (rozdrapoval sa, myslel si ze je boh) ja osobne nie a ani ine rasy .. som nekonflikny ale niektory tu ste aj horkokrvnejsi :D
Mixalesko
Amateur
Amateur

fyzicky este nie, ale poriadne ma rozculuje ked sa naozaj nadrapuju.
No s kamaratmi mame vdzy take poznamky medzi nami, ze aha madari a tichsie nepocut slovencinu :lol: . Inak sa snazim nikomu neublizovat(vedome). Mam aj taky priklad: V autoskole kde chodim su dvaja madarsky hovoriaci ludia, ostatni (je nas asi 10) sa tak uskrname popod nos, mne osobne madarcina znie velmi smiesne :D
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som mal namale, ked na konferencii v ENG zacali madari pilit nieco v duchu velkeho uhorska ale udrzal som sa... 8)
Mixalesko
Amateur
Amateur

jackb napísal:ja som mal namale, ked na konferencii v ENG zacali madari pilit nieco v duchu velkeho uhorska ale udrzal som sa... 8)
Mal si ich v ramci slusnosti uzemnit a vysvetlit im kde sa nachadzaju a ak chcu sirit blbe reci tak vonku.
jackb
Redeemer
Redeemer

mal som asi 38,5 teplotu a bol som rad ze som si dokazal cez kamosa po slovensky vybavit lieky... ale keby som som zdravy tak to urcite nenecham tak
Mixalesko
Amateur
Amateur

nabuduce sa netreba bat, hanobenie naroda (ak mali prilis blbe reci) je predsa trestny cin. Takze netreba provokovat ich ale nech neprovokuje ani oni nas lebo bude velkaa bitka :twisted:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Mixalesko napísal:nech neprovokuje ani oni nas lebo bude velkaa bitka :twisted:
Prosim, nerozsiruj nasilie na tomto fore. :!: Dakujem. :evil:
jackb
Redeemer
Redeemer

asi tak..... a v predposledny den mi sefka madarskej delgacie povedala: "Prepac,ale asi by bolo lepsie aby ste ako krajina boli v Madarsku",alebo nieco v tom duchu... a ja na to "Ja si to nemyslim" a siel som si radsej kupit cigy lebo som vedel ze by to dobre neskoncilo :evil:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja by som zrusil vsetky tabule z madarskymi nazvami obci na juhu slovenska co madari maju v budapesti aj slovensku tabulu ci co. si dovoluju uz trochu moc ako by si mali. bol som raz na dovolenke v sturove a ine ako madarcinu som nepocul a to sme na svk a nehovorim este o tom ked som si chcel nieco kupit kazdy sa tvaril ako keby nevie po slovensky. spiny
Mixalesko
Amateur
Amateur

JaJeNiektoIny napísal:Prosim, nerozsiruj nasilie na tomto fore. :!: Dakujem. :evil:
ved je tam smile, tak co sa rozculujes?! Tato veta bola myslena vtipne, a nie ako vyhrazka, alebo vyzva na fyzicke nasilie !!!!!!
jackb
Redeemer
Redeemer

co je zaujimave, ze oni asi nemaju ambiciu sa dako kontaktovat s inymi narodmi, teda okrem byvaleho Uhorska, lebo cely tyzden sa madarska grupa nebavila s nikym inym... my sme hned utvorili partiu s Rusmi, potom sa pripojili Francuzi a hned to bolo o nieco inom ako len okupovat computer room, ktora bola pre vsetkych ludi madarkami na ich chatoch... som na maily musel aj do 2 rano cakat... na uzde ma drzalo ze to konferencia o Rovnakych prilezitostiach pre vsetkych... inak by som taky slusny a mierny urcite nebol :evil:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

vsetci ste tu takí pokojní :wink: a co teraz?
Obrázok
mam pocit, ze to na fore uz niekto spominal, ale v inej teme :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

pocul som ze sa niekde po nete pohybuje aj mapa s nazvami s pred 1. CSR... ale treba sa pripravit na vsetko ak 64 zup vyhraju...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

napíšem Vám prvú myšlienku, ktorá ma napadla keď čítam tieto príspevky ...
pre menej chápavých niesom zástanca maďarov , osobne proti nim nič nemám , vadia mi extrémne zamerané skupiny ..

to , že sa na Slovensku zakladajú školy maďarské , že máme maďarské názvy miest na juhu , je vlastne našou vinou ...
neviem .... zdá sa mi , ako keby sme my Slováci boli viacmenej taký pokakaný národ ... všade iba plné reči a skutky žiadne ... proste si necháme stále skákať po hlave

zoberiem si príklad hneď od juhu ...
politik sa priznal , že klamal voličov a čo nastalo ? hordy , tisíce ľudí vyšli do ulíc robiť poriadok , maďarská vláda hneď pocítila silu národa
a my ? keby sa teraz priznal Fico , že klamal voličov , vyšli by sme my ako národ , robiť poriadok pred parlament ? veľmi pochybujem , zas by sme mali plno rečí a nakoniec by to ustálo , lebo je jedno či nám zdvihnú ceny benzínu na 50 ,- my budeme nerváčiť , ale maximálne tak doma v obyvačkách ...

čo som s tým chcel povedať ? že nieje všetko o parlamente , ale aj o ľuďoch
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

No jedina strana ktora ma aspon na oko jasny postoj je SNS, ta by zas potrebovala vacsiu podporu od ludi.. slovenska spolocnost je ale rozdrobena. Taka zaujimavost, pokial som dobre pocul, predsedovia SDKU a KDH dnes vystupili na sneme SMK v Komarne s prihovormi(//nakoniec asi len s pozdravom) v madarcine.. Alebo poslanec SMK ktory sa najprv hrnul do obhajovania "napadnutej studentky" uz nevie ani ako sa vola, v parlamente ju nazval Malina Hedvigova : )
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Asi som sa niečoho nadýchal alebo vraveli v správach na exprese o petícii za vytvorenie autonómneho územia :shock:

//tak predsa sa mi to nezdalo: http://spravy.pravda.sk/delegati-snemu- ... domace_p23
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Frikso napísal:Asi som sa niečoho nadýchal alebo vraveli v správach na exprese o petícii za vytvorenie autonómneho územia :shock:

//tak predsa sa mi to nezdalo: http://spravy.pravda.sk/delegati-snemu- ... domace_p23
tak to radsej vojnu ako to co ziadaju !
Napísať odpoveď