Máte oboch rodičov?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ked sa to tak vezme rodicov nemam... teda vlastna mama zomrela ked som nieco vyse roka takze si ju nepamatam, este predtym od nas odisiel moj biologicky otec. zacal javit zaujem az pred 2 rokmi ked som mal 17 takze ho velmi za otca nepovazujem
vyrastal som v rodine maminej sestry. nevlastny tatko zomrel ked som mal 13 ale myslim si ze to co ma do vtedy stihol naucit som si zapamatal... s mamkou vychadzame v pohode, aj ked sa stale hadame ale to len o bezvyznamne veci takze normalka...
s nevlastnymi surodencami je to tiez v pohode. mozno kedysi boli dake vacsie spory ale teraz sme vsetci dospeli ludia tazke aj to je bez problemov
vyrastal som v rodine maminej sestry. nevlastny tatko zomrel ked som mal 13 ale myslim si ze to co ma do vtedy stihol naucit som si zapamatal... s mamkou vychadzame v pohode, aj ked sa stale hadame ale to len o bezvyznamne veci takze normalka...
s nevlastnymi surodencami je to tiez v pohode. mozno kedysi boli dake vacsie spory ale teraz sme vsetci dospeli ludia tazke aj to je bez problemov
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Našim to neklapalo hneď po sobáši, už ani ja som nebola nejako extra chcené dieťa...Keď som mala dva roky, tak sa to už s otcom nedalo vydržať - chľastal, nestaral sa o nás, bil nás. Mamka je akčná osoba, tak nám zbalila pár vecí a zdrhla s nami k jej rodičom. Po rozvode sme mali dovolené sa s ním stretávať, ale keď si ani tam neplnil svoje povinnosti, súd mu zakázal akýkoľvek kontakt s nami. Ja som ho naposledy videla, keď som mala 4 roky a prakticky pre mňa neexistuje. Neviem, kde je, čo robí, ako sa má a ani ma to nezaujíma. Takže ani neviem, aké je to mať otca, keďže som to nikde nepocítila. Dedko sa síce snažil ho zastúpiť, ale nie je to ono, najmä, keď nevie pochopiť, že mlieko už nestojí 1,5Kčs a že keď má niekto priateľa, tak sa hneď ku.ví. To je jeho logika. Inak prvýkrát som si uvedomila, aké je to mať úplnú rodinu, keď som bola u kamarátky na návšteve, to som sa normálne rozplakala, že aj takto to môže fungovať...
-
triple
Guru wannabe
no ja mám obach.. som za to strašne prestrašne vdačný aj ked s otcom nevychádzam tak ideálne.. pár krát sme sa pohádali poriadne a teraz spolu komunikujeme čav ako sa máš ako bolo v práci a tak.. no proste bull shit.. možno to bude tým že on bol v kuse v práci a ked sme boli s bratom malí tak sme boli stále s mamou..
otec mal a kus problémy (no trošku väčie) s alkoholom a už sme s bráchom fakt mamču prehovárali na rozvod a hladal som už aj bývanie.. ale potom sa otec trošku unormálnil a tak sú ešte stále spolu.. Môj vzťah s otcom nieje ideálny ale je to muž ktorému vďačím za život a ktorý ma tiež vychoval a myslím si že sa mu to podarilo - je to predsa môj otec a ja ho mám veľmi rád. Napriek týmto všetkým nedostatkom ktoré má moja rodina som vďačný za to že ju mám
otec mal a kus problémy (no trošku väčie) s alkoholom a už sme s bráchom fakt mamču prehovárali na rozvod a hladal som už aj bývanie.. ale potom sa otec trošku unormálnil a tak sú ešte stále spolu.. Môj vzťah s otcom nieje ideálny ale je to muž ktorému vďačím za život a ktorý ma tiež vychoval a myslím si že sa mu to podarilo - je to predsa môj otec a ja ho mám veľmi rád. Napriek týmto všetkým nedostatkom ktoré má moja rodina som vďačný za to že ju mám
Mam 18 a tento rok mi umrel otec . . . rakovina---->svinstvo . . . aj taky je zivot . . . ale trvalo to 2 roky takze sme si uz aj pomaly uvedomovaly a pripravovaly sa ze sa to moze stat . . teda aspon ja . . .mama to zobrala horsie . . .velmy mi chyba vzdy mi vedel poradit a pomost . . . vedel som ze sa mam na koho obratit..teras musim vsetko sam . . .
-
braino.swk
Light Professional
-
wolodo
Professional
mam oboch rodicov ale su rozvedeny uz asi 6-7 rokov......
rozviedli sa ked som mal 12 rokov... a ostal som byvat s mamou
ked som mal 15 bolo vyhodnejsie aby som siel byvat k ocovi lebo mama zobrala pracu v Cechach co bolo pre nas omnoho lepsie
a teraz zijem viac nez tri roky s otcom..... neviem si predstavit byt bez jedneho z nich....
rozviedli sa ked som mal 12 rokov... a ostal som byvat s mamou
ked som mal 15 bolo vyhodnejsie aby som siel byvat k ocovi lebo mama zobrala pracu v Cechach co bolo pre nas omnoho lepsie
a teraz zijem viac nez tri roky s otcom..... neviem si predstavit byt bez jedneho z nich....
-
kukiak
Addict
Mama v pohode, neobmedzuje ma, dovoluje mi fakt vela veci.. dobry vztah..
Otec, to je ina kapitola.. Posledny rok je to na sracky, obmedzujeme sa len na fakt potrebnu komunikaciu, nepametam kedy som sa s nim rozpraval ako s ocom
. Na zaciatku roka mal uraz, 4x polamanu ruku v lakti.. Tak bol az donedavna kazdy den doma.. kvapalo mu to na nervy, nemohol robit, cize ziadne prachym tak sa vyvrsuje na mne a tak.. zas to je len moj pohlad, on ma iny nazor, no, nezhodneme sa.
ale to uz idem asi do velmi osobnych veci..
Otec, to je ina kapitola.. Posledny rok je to na sracky, obmedzujeme sa len na fakt potrebnu komunikaciu, nepametam kedy som sa s nim rozpraval ako s ocom
ale to uz idem asi do velmi osobnych veci..
no ja mma nastastie oboch rodicov. ale dajak dobre s nimi nevychadzam v poslednom case.. jeden den maju dajaku dobru naladu a druhy hned zasa zlu.. a teras pred vianocami je to na nevydrzanie.. kazdemu dajak drbe z tych vianoc ale mna vobec neseru ja ich enoslavujem a ni sa neinteresujem do rodiinych hluposti ako pecenie kolacov (aj tak ich potom zozeru navstevy)
teras dva tyzdne pred vianocami byvam u kamosa bo je sam doma iba s brachom taze tak.. a je mi fejst fajne..
nikto ma neokrikuje pohodicka 
teras dva tyzdne pred vianocami byvam u kamosa bo je sam doma iba s brachom taze tak.. a je mi fejst fajne..
-
tereza
Medium Star
Mam iba mamu. Otec mi zomrel ked som mala dva roky, takze vobec neviem ake to je byvat s muzom. Mam dve sestry, no tie sa odstahovali ked som mala tak do 10 rokov. Takze uz povedzme 9 rokov zijem iba s mamou. Je fajn, ale niekedy sa dokazeme brutalne pohadat. Teraz sme na noze kvoli skole - chcem odist. Lezie mi na mozog..
-
berynatorko
Medium Expert
-
Shadow_blaster
Light Star
U mna to bolo takto: moji rodicia sa mi rozviedli ked som mal 7 otec bol nasilnik a vela pil. o 2 roky nato spoznala moja mama mojho terajsieho nevlastneho otca o 5 rokov na to sa brali vychadzam s nim dobre aj ked v posledných rokoch som urobil moc vela hluposti a nema vo mna taku dôveru ako mal kedysi. A to ma mrzi. 
Čítal som tu všeličo zaujímavé ale nikde nebolo spomenuté že záleží aj na jedincovi. Na nás! S rodičmi či bez, to že sa stane niekto kriminálnikom je jeho vlastná vina. Nikto nám nenanútil chlast atď. Napríklad ja si nepotiahnem z cigarety keď mi núkajú lebo jednoducho nechcem. Nepôjdem do vlámačky ak ma zavolajú lebo jednoducho nechcem. To je moja suverenita. Som vyrastal ako neutrálny suverénny štát (ja) uprostred EU (domácnosť). Mám oboch ale málokedy doma. Ak sú neni v práci tak u priateľov atď. Otec v zahraničí, matka stále niekde len doma nie. Aj teraz jak toto píšem som sám doma napríklad. U nás platí heslo vojak sa stará vojak má. Mám prístrešie a jedlo o ostatné sa musím starať sám. Aj vždy to tak bolo.