Maturita
Z VUT už papier mám, akademický mám až o týždeň, takže ešte kopa času 
Inak s výsledkami maturity som nadmieru spokojný. Ani nie tak s percentom úspešnosti z písomky, ale s prislúchajúcim percentilom - to som ani netušil, že z matiky môžem mať až 97,3
Prekonal som svoj percentil z NSZ, čo ma veľmi teší.
Inak s výsledkami maturity som nadmieru spokojný. Ani nie tak s percentom úspešnosti z písomky, ale s prislúchajúcim percentilom - to som ani netušil, že z matiky môžem mať až 97,3
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Jednoducho...ColdRain napísal:painkiller: ako si mohol odpovedat z troch predmetov v jeden den a zaroven ako prvy?
Z fyziky sme maturovali štyria, z toho len dvaja v A-čku, z matematiky štyria v A-čku a keďže som bol jediný, čo mal v tejto úrovni zapísané oba predmety, išiel som ako prvý, aby som mal čo najväčší "časový rozostup" medzi predmetmi (po skončení fyziky sa začínala matematika)...
Z angličtiny som išiel hneď ráno ako prvý maturujúci v úrovni B...
Tak dnes som nabehol na akademický režim, konečne je čas sa začať učiť, akademický týždeň sa začína..
Včera sme umiestnili tablo do vinárne, do klobúka sme vybrali za necelú hodinku €56, čo zabezpečilo hladký beh posledného oficialneho stredoškolského bytu u spolužiačky..
Na maturity sa teším, mám však aj isté obavy. No najviac sa teším na obdobie po maturitách. Chystá sa hneď niekoľko akcii v tej najlepšej spoločnosti bývalých spolužiakov a spolužiačiek.
Včera sme umiestnili tablo do vinárne, do klobúka sme vybrali za necelú hodinku €56, čo zabezpečilo hladký beh posledného oficialneho stredoškolského bytu u spolužiačky..
Na maturity sa teším, mám však aj isté obavy. No najviac sa teším na obdobie po maturitách. Chystá sa hneď niekoľko akcii v tej najlepšej spoločnosti bývalých spolužiakov a spolužiačiek.
jankyi: Nás hlavne tento posledný polrok stále otravovali písomkami, v živote som ich nepísal tak vela za sebou - doslova maraton.
Hodnotiac ale (ne)disciplínu a náladu v triede, ako aj mimoškolské akcie, tak 4. ročník vyhráva.
Ja som s učením začal postupne.. Dnes som sa naučil 5 tém zo Sj, postupne plánujem dávky zvyšovať a v nedeľu sme sa dohodli deň pred maturitami na dostihy - Jarná cena kobýl - to na odreagovanie
Hodnotiac ale (ne)disciplínu a náladu v triede, ako aj mimoškolské akcie, tak 4. ročník vyhráva.
Ja som s učením začal postupne.. Dnes som sa naučil 5 tém zo Sj, postupne plánujem dávky zvyšovať a v nedeľu sme sa dohodli deň pred maturitami na dostihy - Jarná cena kobýl - to na odreagovanie
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ja som zacal uz vcera,zatial to ide celkom fajn
uz viem celu geografiu.13 tem z matiky a takmer celu slovinu ,ale tu som sa ucil uz skor takze teraz ju idem len opakovat..este mi ostava pozriet temy z angliny a dokoncit matematiku...a bude to v suchu...aspon dufam neznasam skuskove obdobia,ale musim si zvyknut lebo na vysku toho bude takmer vzdy..
uz viem celu geografiu.13 tem z matiky a takmer celu slovinu ,ale tu som sa ucil uz skor takze teraz ju idem len opakovat..este mi ostava pozriet temy z angliny a dokoncit matematiku...a bude to v suchu...aspon dufam neznasam skuskove obdobia,ale musim si zvyknut lebo na vysku toho bude takmer vzdy..
Matika - spolieham na vedomosti este zo scia (na ktore som sa pripravoval)
ENG - az asi na 5 tem (healthcare, school, UK, USA, holidays) su vsetky lazo plazo, ucit sa netreba
INF - na toto sa tiez ucit netreba, pascal zvladne kazdy
SJ - toto je zavazny problem, viem uz 14 tem z 30, kazdy den tak 4 temy (maximalne do podrobna)
no viacerym z nas staci zmaturovat, kedzme mame uz papiere od skol
ENG - az asi na 5 tem (healthcare, school, UK, USA, holidays) su vsetky lazo plazo, ucit sa netreba
INF - na toto sa tiez ucit netreba, pascal zvladne kazdy
SJ - toto je zavazny problem, viem uz 14 tem z 30, kazdy den tak 4 temy (maximalne do podrobna)
no viacerym z nas staci zmaturovat, kedzme mame uz papiere od skol
-
tukilluki
Medium Expert
SJ - uz viem vsetko okrem nejakych dvoch povinnych citani (ucil som sa aj predtym)
Mat - pohodicka, ziaden problem, viem vsetko...
INF - kto by pascal nezvladol???:P
ANJ - viem vsetko okrem tych kde treba dake fakty, tie sa naucim a ostatok sa clovek pohodicke vykeca...
Z toho vyplyva - mam tyzden volna
:D

ANJ - viem vsetko okrem tych kde treba dake fakty, tie sa naucim a ostatok sa clovek pohodicke vykeca...
Z toho vyplyva - mam tyzden volna
-
easton
Professional
aj ja som si myslel, ze z geosky vsetko viem,ale realita bola uplne ina...radsej sa do toho pozritukilluki napísal:SJ - uz viem vsetko okrem nejakych dvoch povinnych citani (ucil som sa aj predtym)
Z toho vyplyva - mam tyzden volna:D
![]()