Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

Alofok napísal:Prosim vas piste aj co ste si potiahli a tak, som nesmierne zvedava :)
humanizmus a pub. styli
Frankie
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frankie »

Lit. modernu (Symbolizmus, dekadencia, impresionizmus) :)
mne celkom blizky smer, asi jediny do ktoreho som sa ani nepozrel, takze za 1 :) na druhej strane cely tyzden, ktory som sa trapil s ucenim ostatnych okruhov bol zbytocny..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To len ja som taký šupák, že som maturoval 8:10 a doteraz neviem známku? :smt064
Bolldar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bolldar »

Frankie napísal:Lit. modernu (Symbolizmus, dekadencia, impresionizmus) :)
mne celkom blizky smer, asi jediny do ktoreho som sa ani nepozrel, takze za 1 :) na druhej strane cely tyzden, ktory som sa trapil s ucenim ostatnych okruhov bol zbytocny..
To jsem taky chtěl, ale nakonec jsem dostal něco ve smyslu čs. literatura do 14. století... mno tak já se pochlubím se známkama, když jsem dnes maturoval :)

Čeština:____ 2
Angličtina:___1
Technologie:_1
Konstrukce: _1
Praktická:___1

Jinak všem ostatním, co mají maturu před sebou, přeji GL :wink:
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

Frikso napísal:To len ja som taký šupák, že som maturoval 8:10 a doteraz neviem známku? :smt064
lol ja som chcel tez zdrhnut ale este mali moj obciansky
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

už o 8 a pol hodiny maturujem z biol´gie a situácia je taká, že... potrebujem každého na svete nech mi drží palce.. nech sa nadomnou zmilujú... tak aj vy.. prosím :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Frankie, o 2 hodiny maturujem z biológie a moje vedomosti sú žalostné :x Včera som síce zvládol angličtinu za 2.. ale dnes... :cry: Toto bude 3 pri tej lepšej možnosti
kenayyyy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kenayyyy »

tak ja mam slovencinu konecne za sebou, vytiahol som si temu co som si ledva precital ale nastastie tam neboli nijake znaky obdobia, stacilo prerozpravat par obsahov, na co sa autori zamerali a tak, vytiahol som si temu slovenska drama od klasicizmu po realizmus (klasicizmus, maticne a porevolucne roky, realizmus) a obsahy diel som povedal 4, gramaticku ulohu som mal zistit vo vete vetne cleny a 1dnotka bola na svete :) zakladom uspechu je nebyt ticho aj ked vam nesadne moc otazka a tych 20 minut prejde velmi rychlo :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Informatika dnes za 1 - vytiahol som si funkcie - faktorial pomocou rekurzie, kombinačné číslo a pascalov trojuholník. Z teorie som mal rátať veľkosť videa z rozlišenia a farebnej hlbky, to som tam žvanil jedna radosť - oni nevedeli o čom, ja som nevedel o čom :D ale očividne to stačilo.

//tak z tej geografie mam teda 1
Muffi
Addict
Addict

:close: Teda dnes som mal infarktové stavy :never: Polovicu som z biológie nevedel a pred vstúpením do triedy sa mi dýchalo, akoby mi na hruď vysypali tonu štrku :( Potiahol som dýchaciu sústavu - prvá reakcia: Prejdem :smt009 Druhá reakcia: Neprejdem nejako suverénne :smt017 . Tak som začal koktať, pomýlil som si bacil TBC s THC :lol: a nakoniec com si horko ťažko vyslúžil za 3 :smt115 No... ani spokojnosť ani sklamanie :D Ale viac som nemohol čakať keďže som skoro nič nevedel. Ešte zajtra literatúra a geografia a konečne padla. :smt112
MattyMI
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MattyMI »

heeeej a ako to je radením učiteľov, radili vám pri príprave či všetko píšete z vlastnej hlavy?
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

boze ludkovia pomahajte za chvilu mam slovinu asi skrepirujem
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

MattyMI napísal:heeeej a ako to je radením učiteľov, radili vám pri príprave či všetko píšete z vlastnej hlavy?
ja som potiahol dnes americku literaturu na angline.. nastastie mi poradila..a celkom dost.. aj ku obrazkom a tak :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Dnes som spravil odbor, bal som sa ho najviac. Vytiahol som si z elektroniky Generatory, z PC sieti parametre prenosovej cesty a z telekomunikacii vplyvy na opticky prenos. Sice za 1 ale tym generatorom stale uplne nerozumiem :)
Yxo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yxo »

Takze dnes som dotiahol aj zvysne 2 predmety, matiku a anglinu. Z matiky som potiahol asi najlahsiu otazku, z angliny Slovensko :) Obidva za 1. Konecne uz mam fajront. 8)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ono to je to také ľahké alebo ste tu všetci "kockatí" :D ja sa tu ešte drvím... ako tak :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Co si.. ja od obeda citam slovinu este raz celu. :D . A na vecer a noc si nechavam matiku, lebo tu som este nevidel, mne sa v strese uci najlepsie, ja som sa ucil este aj par minut pred odpovedou a aj sa mi to podarilo vyuzit :D .. A musim dat jedno z toho na 1 a druhe na 2.. kvoli prijimackam
Muffi
Addict
Addict

Ja mám čas do zajtra naučiť sa slovenskú literatúru :? svetovú celkom ovládam. A pri gramatike musím mať šťastnú ruku...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

chlapi neverite slovina za jedna
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

easton napísal:chlapi neverite slovina za jedna
ou tak gratulujem co si mal ??, a pomohli profky .. jaaj mam nervy ja az v pondelok idem ..
Napísať odpoveď