Maturita
-
Začiatok Konca
Professional
Tak tak, zalezi na tom co vytiahnes, napriklad ja ak dostanem slovensku medzivojnovu poeziu, ostane mi iba presvedcit komisiu, aby mi tu stvorku dali. Naopak ak potiahnem Hviezdoslava, este im aj zarecitujem
. Vidno aka je ta matura neobjektivna, ved aky ma vyznam, aby som sa ucil ucivo 4 rocnikov, ak budem skusany z jednej otazky. Ked uz, tak pekne zo vsetkeho nieco.
jasné, že to nie je objektívne... maturita nie je o tom čo vieš, ale čo si vytiahneš. Kamoš to bohovo zhodnotil:

Btw zajtra idem ako 1. zo SJ o 7:30. Len neviem, čo to je výhoda, alebo nevýhoda.cele SVK skolstvo je zalozene na uceni naspamet,... podla mna by si mal dostat notebook s netom k mature a do 20 minut najst to co mas v otazke maturitnej
swollo: No ja si zakladám na tom, že keď pojdem vo štvrtok poobede ja zo SjL, tak už bude polovica otázok vytiahnutých. V triede bude zošit, kam sa bude písať ktoré otázky v daný deň už boli.
-prídem na obed, polku vyhádžem podľa zošita a druhú si začnem opakovať (alebo sa učiť ako to budú tie temy ktoré ešte neviem)
-prídem na obed, polku vyhádžem podľa zošita a druhú si začnem opakovať (alebo sa učiť ako to budú tie temy ktoré ešte neviem)
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja som sa trapil tento tyzdenmariska napísal:Drzim palce vsetkym stastlivcom co maturuju uz tento tyzden.......nam bohuzial len zacal akademicky........ach jo ece tyden sa trapit
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zajtra až o 16:40 slovenčina... na ktorú viem tak 20 tém z 30 pohodne a zvyšok.. no snáď ešte dnes a zajtra.. diela sa dajú, ale tie podmienky vyje*** sa mi mixujú dohromady, že mi je viac zle, než keď sa mixuje pivo a rum. a aj napriek tomu, že Slovensko mám rád, za názvy diel ako "Hlasové o potrebe jednoty spisovného jazyka" by mali visieť!.. a z biológie v utorok o 9:15, spoliehnam na to, čo ma chytilo za tých 8 rokov, nepozrel som do toho ani na sekundu. štastia veľa nemám tak mi môžete poslať to svoje
o tretej noska, tú som sa učil na scio, vďakabohu... a v stredu zasa o 16:40 aj B2 úroveň.. to ale ostatní končia okolo obeda a idú piť, tak.. neviem či neprídem porozoprávať čosi už s nejakým pivkom v sebe... štruktúra príspevku je biedna, ale čo, automatický jazyk v zmysle nadrealizmu, tak fuck off.