ten wg ti uz leze na mozegZHNiLa_KaCHNa napísal:ja som dnes nasiel ufo. vybral som si plazmy
Mimozemske civilizacie
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
axxis
Addict
Zvladol som precitat len prve styry strany tejto temy, ale taky naklad sraciek co sa mi vali z monitiru som uz davno nevidel.
www.vesmirni-lide.cz
Tu to mate vsetko, mate tam obrazky, videa, texty, Jezisa, Boha, svatoziary, Astara Serana a kopu inych. Samozrejme navod ako sa s Bohom a inymi vysoko vyspelymi bytostami spojit. O com sa tu vlastne bavime...
Citate vobec po sebe tie prispevky?
Co takto si precitat nejaku Hawkingovu knihu kde su tie vase castice spojene s casom ci co ste to vlastne vymysleli objasnene. (asi to mali byt imaginarne).
www.vesmirni-lide.cz
Tu to mate vsetko, mate tam obrazky, videa, texty, Jezisa, Boha, svatoziary, Astara Serana a kopu inych. Samozrejme navod ako sa s Bohom a inymi vysoko vyspelymi bytostami spojit. O com sa tu vlastne bavime...
Citate vobec po sebe tie prispevky?

Co takto si precitat nejaku Hawkingovu knihu kde su tie vase castice spojene s casom ci co ste to vlastne vymysleli objasnene. (asi to mali byt imaginarne).
-
dexter7007
Zablokovaný
podaj by ta poondiali vsetky sheep.......cipova totalita-kukni na tu stranku a uvidis preco som to napisal takm mi ndavaj - pre nic zanic....snazim sa to vyrovnat na green power....Sheep napísal:taktiez nechapem tu logiku stranok jako vesmirni lide, andele svetla a neviem co, obcas vidim na zastavkach a v cakarnach polepene nalepky na tieto stranky, ked to vidim tak v momente strhavam...
skutocne musim priznat ze dnes som mohol poprvy krat vidiet ako sa mi monitor vysral rovno do oci...
nehnevaj sa na mna ale co je podla teba cipova totalita?a co to ma spolocne s mimosmi...?dexter7007 napísal:podaj by ta poondiali vsetky sheep.......cipova totalita-kukni na tu stranku a uvidis preco som to napisal takm mi ndavaj - pre nic zanic....snazim sa to vyrovnat na green power....
a kto by ma mal poondiat...?
no pokial nevies tak ja ich system ovladam volou na dialku, pohodlne cez svoje OSD menu ich obcas restartujem alebo im tam poslem nejaky vir a potom im dva dni trva dokym zacnu daco robit a medzi tym sa stane na svete nieco pokrove, ze napr. nieco objavia a tak pretoze uz ich neovladaju ziadne fiktivne bytostiaxXis napísal:Mal by si vediet, ze jasteri z podtemnia temnych svetvmaju na mesiaci satelity (samozrejme skryte, okolo zeme je tusim okolo 100000 materskych lodi, taktiez skrytych) ktorymi vysielaju EM vlny a ovladaju tak ludi cez cipy v kartickach od autobusu, ISIC.....vsetko sme strateni
ach astar odpust tymto hriesnikomSheep napísal:no pokial nevies tak ja ich system ovladam volou na dialku, pohodlne cez svoje OSD menu ich obcas restartujem alebo im tam poslem nejaky vir a potom im dva dni trva dokym zacnu daco robit a medzi tym sa stane na svete nieco pokrove, ze napr. nieco objavia a tak pretoze uz ich neovladaju ziadne fiktivne bytosti
-
axxis
Addict
Viem, ze mnohi nas nechapu. O com to tu vlastne tocime, ale tu je to vsetko zhrnute, ako to funguje, cipva totalita a tak. Skvely, prehladny a profesionalne kresleny diagram. Stvoritel vsetkeho je mozno trochu prekvapivy, ale jeden nikdy nevie.
http://./obr_bar2000/obr2000.jpg
[/url]
[/url]-
Eru
Light Professional
poculi ste uz niekedy o Erich von Dänikenovi? je to samozvany vedec ktory sa zaobera otazkou stvorenia ludi
a jeho knihy su velmi zaujimave. mysli si ze kedisy v davnej minulosti prisli na zem mimozemstania a vybrali si nainteligentnejsiu rasu ktora tu vtedy zila (ludoopi) a zmutovala ju nato co sme teraz:) neveri teorii ze ludia sa z nicoho nic stvorili z opic zo dna na den. a dava za pravdu vsetkym nabozenstvam:) vo vsetkych svätych knihach nasiel dokazi ze tu kedysi mimozemstania zili a pomahali ludom vo vyskumoch. niektore jeho nazory su pritiahnute za vlasy ( ako napr. ze uz si nepamätam kto vyhral vojnu lebo mojzis stal na kopci a strielal nepriatelov s laserom) ale niektore su fakt zaujimave. zistil ze najviac poznatkov o tomto stale drzia inkovia a ze mozno este teraz vedia presne co sa stalo, ale s nikym o tom nerozpravaju. potom rozprava o vselijakych zrucaninach do ktorych podnikol vypravu (napr. Nan Madol ktory je vyrobeny zo zliatiny styroch kovov z ktorych 2 nepozname). dalej rozne ukazy ako kovove gule nachadzajuce sa uprostred dzungle väcsinou v juznej amerike. dokonca nasli na velkonocnom ostrove dokazi ze tam kedysi bolo letisko pre kozmicke lode. proste oplati sa tie knihy precitat
myslim ze su 3 alebo 4. ja som zatial precital 2
-
dexter7007
Zablokovaný
....ty ......kukni aspon raz na stranku vesmirni-lide.cz a uvidis co to ma spolocne z mimozemstanmi.........tupec.....na tej stranke to pisali...............do riti tunak si nevie nikto priznat chybu??????seci jak kkti ohrnajte ramena.....sak co ona ma karmu aj tak -109 tak mu dame este red power nie?????!!!!!!!Sheep napísal:nehnevaj sa na mna ale co je podla teba cipova totalita?a co to ma spolocne s mimosmi...?
a kto by ma mal poondiat...?
odkazujem sheep ale ´bo kto dal tu k- nech to da naspet......nech da k+ lebo stou cipovou totalitou som nesplietal...........hamba vam vsetkym.......najprv overte a potom robteaxXis napísal:Viem, ze mnohi nas nechapu. O com to tu vlastne tocime, ale tu je to vsetko zhrnute, ako to funguje, cipva totalita a tak. Skvely, prehladny a profesionalne kresleny diagram. Stvoritel vsetkeho je mozno trochu prekvapivy, ale jeden nikdy nevie.
[/url]
-
uelektronik
Star
Eru tych knih je spusta, okolo 30, blizsie vidEru napísal:proste oplati sa tie knihy precitatmyslim ze su 3 alebo 4. ja som zatial precital 2
Kód: Vybrať všetko
http://sk.wikipedia.org/wiki/Erich_von_Dänikenpocuvaj sem,si tak maximalne robim srandu, na ziadnu cipovu totalitu a na kraviny z vesmirni lide.cz neverim, A ked ti posielam karmu tak sa podpisem...takze dakto iny ti ju daldexter7007 napísal:odkazujem sheep ale ´bo kto dal tu k- nech to da naspet......nech da k+ lebo stou cipovou totalitou som nesplietal...........hamba vam vsetkym.......najprv overte a potom robte
-
axxis
Addict
A dal im aj nejake mena? A ake protonove cislo maju tie kovy, ze niesu v mendelejevovej tabulke?Eru napísal: (napr. Nan Madol ktory je vyrobeny zo zliatiny styroch kovov z ktorych 2 nepozname).
A napisal aj keda a ako sa tam dostali? Co je to za ukaz kovove gule?Eru napísal:dalej rozne ukazy ako kovove gule nachadzajuce sa uprostred dzungle väcsinou v juznej amerike.
To poznam. Tie malby, ktore vidno len z oblohy su udajne pristavacia draha pre mimozemstanov. Myslel som, ze UFO ma aj vertikalny vzlet ako harrier, alebo maju prudove lietadla, ze potrebuju runwayEru napísal: dokonca nasli na velkonocnom ostrove dokazi ze tam kedysi bolo letisko pre kozmicke lode. proste oplati sa tie knihy precitatmyslim ze su 3 alebo 4. ja som zatial precital 2
-
P3Bo
Guru wannabe
2 dexter7007 :
2 eru : precitaj viac viac viac danikenovych knih ale nezi z toho ...boze to je ako citat tie bullshity dana browna = dava sice vela dokazov ale to je len jeden uhol pohladu .....maj viac faktov v ruke a potom poasud ci je mozne aby sa to stalo skus sa viac informovat . Nezabudaj ze Dannikenove knihy uz nie su zrovna najnovsie a ze veda pokrocila. Takze niektore veci sa uz mozno vyriesili
2 axxis:kovova gula v dzungli je velmi zvlastny fakt = pretoze to fakticky nemoze byt obycajna kovova gula.... spomen si na vietnam ...pred par rokmi sa tam bojovalo a kde sa zlahli trosky lietadiel ? Proste boli rozozrate hrdzou a rozpadli sa ..klimaticke pomery v dzungliach su natolko extremne ze vydrzi len maloktory vynalez cloveka preto ak je takato gula tak je to unikat.
A zase vraj je to pristavacia draha pre mimozemstanov ...chodte na youtube a dajte hladat secret places of google earth a aha na toto. tym chcem povedat ze takych miest je na Zemi mnoho a o kvantach sa este nevie tak netreba zrovna hovorit o veciach ktore si nevieme vysvetlit ze zrovna musia bbyt dielom [ale viac menej nejako suvisia] s mimozemstanmi.
To co ma byt ? je to jeho vec ci ti dal k- a ci zrovna za tvoj prispevok abo mozno za nieco ine a po druhe nemas ziadne pravo zobronit aby ti dali k+.odkazujem sheep ale ´bo kto dal tu k- nech to da naspet..
2 eru : precitaj viac viac viac danikenovych knih ale nezi z toho ...boze to je ako citat tie bullshity dana browna = dava sice vela dokazov ale to je len jeden uhol pohladu .....maj viac faktov v ruke a potom poasud ci je mozne aby sa to stalo skus sa viac informovat . Nezabudaj ze Dannikenove knihy uz nie su zrovna najnovsie a ze veda pokrocila. Takze niektore veci sa uz mozno vyriesili
2 axxis:kovova gula v dzungli je velmi zvlastny fakt = pretoze to fakticky nemoze byt obycajna kovova gula.... spomen si na vietnam ...pred par rokmi sa tam bojovalo a kde sa zlahli trosky lietadiel ? Proste boli rozozrate hrdzou a rozpadli sa ..klimaticke pomery v dzungliach su natolko extremne ze vydrzi len maloktory vynalez cloveka preto ak je takato gula tak je to unikat.
A zase vraj je to pristavacia draha pre mimozemstanov ...chodte na youtube a dajte hladat secret places of google earth a aha na toto. tym chcem povedat ze takych miest je na Zemi mnoho a o kvantach sa este nevie tak netreba zrovna hovorit o veciach ktore si nevieme vysvetlit ze zrovna musia bbyt dielom [ale viac menej nejako suvisia] s mimozemstanmi.
-
Eru
Light Professional
tu prvu otazku: to ti neviem odpovedat cital som to davno ledva si nieco pamätam. chcel som len nadhodit temu o nomaxXis napísal:To poznam. Tie malby, ktore vidno len z oblohy su udajne pristavacia draha pre mimozemstanov. Myslel som, ze UFO ma aj vertikalny vzlet ako harrier, alebo maju prudove lietadla, ze potrebuju runway
tu druhu: ved to prave nevie co je to za ukaz mysli si ze to pouzivali mimozemstania na orientaciu.
to letisko: vtedy ked tu knihu pisal este myslim harrier nebol takze mohol nechat volne prudit svoju fantaziu...
len ma nezabite ze tu pisem o niecom o com si uz skoro nic nepamätam
-
P3Bo
Guru wannabe
A zase mimo.... lietadla s ktore nepotrebuju runway boli uz oddavna navrhovane [viac tu] ..... no s malymi uspechmi ..nezabudaj ze existuju aj helikoptery takze kolmy vzlet nie je v tej dobe niecim vynimocnymEru napísal: to letisko: vtedy ked tu knihu pisal este myslim harrier nebol takze mohol nechat volne prudit svoju fantaziu...