1) web padol, registrácie nefungujú ako majú (ani len mail nevedia poslať aby neprišiel do spamu)
2) mobilné aplikácie nefungujú:
zaregistroval som blocek, cas 19:10 a aplikacia mi vypise, ze blocek registrovany, cas nakupu 21:10??? WTF! Taktiez aj mail mi prisiel a v nom 21:10. Teraz co? Je to platne? Mam si blocek registrovat znova? Co ak prave tento blocek vyhra a ja nebudem mat narok na vyhru?
3) výherný bločky si budem musieť dohladávať v mailoch a ručne každý jeden overovať. Totálna hovadina ak registrujem aspoň 10 (čo už samotná registrácia zaberie dosť času) a potom ich ešte znova kontrolovať? Prečo to nemôže systém sám spraviť? Záležitosť 1 hodiny pre priemerného programátora. Celý web má hodnotu tak 200€ a 3 dni roboty. Toto nemôžu myslieť vážne1. po každom odchode z App je treba sa znova prihlasit 2. App nemá pamäť na registračné kódy Vami zadanych DKP, takže pre overenie musíte všetko hľadať v Emailoch...ktore mi mimochodom stále neprišli.
4) už sa objavili podvodné stránky: http://www.blockovaloteria.sk/
5) z bodu 4 a z toho že tesco bude registrovať automaticky mi vyplýva, že vzťah medzi výhrou a fyzickým vlastnením bločku neexistuje. Je mi ten bločik teda nanič, a môžem ho vyhodiť? Asi budú kontrolovať predajcov či ho vydali, ak vôbec niekoho, nie? A nezrovnalostí v pravidlách je viac. Píše sa o aute, ja som ho v cenách nenašiel. Aj v rádiu spomínali že sa reklamovalo auto, no nikde sa to neuvádza...
suma sumárum sa niekto pekne nabalil a ešte to poriadne nezačalo a už to je fiasko. Čo si myslíte? Budete súťažiť?