O užívateľoch na hojku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: O užívateľoch na hojku

Príspevok od používateľa jackb »

A preto si zacal vypisovat, ze robim na letisku menej ako bezvyznamnu robotu? Ked si mal dat do google curtove dristy, tak si napisal "chlapcek"? Alebo si v piatok postol link na to, ako "ti bez dovodu robim zle", bez toho, aby si sa priznal co si dovolil pri vtakovi a potom pri curtovi? To hojko len tak zmazal moju reakciu na tvoje dalsie klamstva o mne?

Tak krutis hlavou, az si musel na dvakrat ratovat curtu v politke a potom si prisiel aj sem. A na miesto googlenia toho, ako je raz curta, potom mirecek, potom milanko ci maturant a omega, tak zase len utocis a zase klames. To preto, ze som si dovolil napisat, ze si si nasiel zle info LiDARe METAMe a NOTAMe? Alebo preco ti tak kolosalne prestrihlo?

blastbit, ty by si mal dat Sharu vytetovat ako ma Palike Tibikeho. obcianska vojna skoncila, Syrcania stratili narok na statut utecencov - novi prist nesmu, ti co su v EU pojdu naspat. pri tom ako ich nenavidis, by si sa mal radovat. ako to je latinsky? amcius meus, inamicus inamici mei.
o Islame priekazne nevies nic a odmietas s tym nieco urobit. to je na tebe to najviac odpudzujuce.
Ked schvalujes ruske zlociny a tesis sa z ich vyhrazok tak co si? A curta? Ten zalozil temu na adoraciu Ruska a schvaluje zabitie Cechov vo Vrbietich - opakovane zdiela meme s vysmechov z neho. Nic? Legitimny iny nazor? Ale Shara?
Opat si ukazal svoju vlastnost, ked ti nestaci, ze si mozes vygooglit, tak das na x ludi. To je presne ono.
curta napísal: 04 nov 2024, 0:33 keďže mi vymazali paródiu na PS a Šimečku.
A ked si das do google to druhe, tak posledny link je na diskusne forum, ktore sa vola diskusneforum. Ked si pozries ine posty, tak zistis, ze odtial cerpa. No a pri pribehu o Arabovi je "odstraneny uzivatel".
Myslim, ze karty su rozdane tak, ze ja som si sa mal rozhodnut, ci som ochotny preniest sa cez vsetky tvoje urazky.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

"Ked schvalujes ruske zlociny" - klamstvo. A nie len toto. Tak sa neprenes, mne je jedno.
Aspoň že si "pokročil" vo svojej tragikomédii na ďalšiu stranu, už ti chýba len ten potlesk.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

jackb, starysomar a pod. to sú toxickí užívatelia, ktorí znechucujú diskusiu, a potom to tu slúži ešte ako poradňa, ale diskusia žiadna.

Každý jackbeho post je klamstvo.
Aj tu vletel s klamstvom
jackb napísal: 17 jan 2026, 0:59 Dnes rano mal curta velke kňů kňů u admina ako velmi mu robim zle a pouzivam invektiva.
Aj hekerovi napísal to isté, ale dokázať to akosi nevie.
Priemer má asi tak, že v každom poste napíše tri klamstvá, to je škoda aj vyberať, čo zas naklamal :)
Pre mňa je to napoly chorý človek, ale keď som mu to napísal, zmazali mi to.
Za mňa mám na celom internete tri konta, jedno z toho tu.

Keď sme pri užívateľoch na hojku, kedysi tu boli muži aj ženy, potom jeden moderátor mazal ženy, lebo sa vyjadrujú emocionálnejšie, boli tu veriaci aj ateisti, technicky aj umelecky založení ľudia, ľavičiari aj pravičiari, liberáli aj konzervatívni, ale moderovalo sa to ďalej tak, že teraz sú tu len: muži, väčšinou neveriaci, technicky zameraní, liberálni pravičiari. Pestrosť sa stratila, inak zameraní ľudia prestali chodiť.
Je fajn, ak hojko trochu umravní jackbeho. Títo ľudia, čo vidia chyby len v druhých a v každom poste klamú len kazia diskusiu. Najlepšie diskusie sú vždy medzi opačnými názormi :)
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Ty si ten posledný, kto tu má rozdávať rozumy. A to buď rád, že ťa hojko toleruje a za tvoj bezduchý trolling v mnohých témach ťa ešte nezablokoval.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja si nemyslim, ze sa zlozenie fora mozu moderatori. Je to skor o tom, ze ludia odchadzaju z diskusii, velka cast diskusii sa preniesla na Facebook, tie na webe zanikaju. Pri novinach sa viac diskutuje k clanku na FB, nez na samotnom webe novin. Cize ludia postupne poodchadzali, zostarli, maju ine priority. Ved ked sme tu pred rokmi mali mozno 15, 20 ci 30 rokov, tak dnes mame o 15 rokov viac, rodinu, deti, malo casu. To je primerany a bezny trend na internete. Tu uz diskutuje len par skalnych a potom je tu skor poradna o pocitacoch. Inak to uz nebude, iba ak horsie.

A mozno ludi znechuti niekto ako jackb, ktory kazdeho oznacuje za klamara, luhara a pritom vsetci vidia, ze kto je tu najvacsi placko v hre. Skoda, ze sa beardie vytratil a dlho sa nezapojil do diskusie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jackb: Uz by si mohol prestat prekrucat a zvelicovat. K nicomu to nevedie. Tvoj prispevok ci prispevky som zmazal preto, lebo to bolo mimo temy a pouzil si tvoju oblubenu zbran - urazky. Takze som to zmazal, lebo to uz bolo cez ciaru. Rovnako tak som zmazal prispevok curtovi. Vyhodnotil som, ze to bolo cez ciaru a treba diskusiu udrzat na akej takej urovni. A kedze v mobile nie som prihlaseny, hoci to tam precitam, tak som to zmazal az na pocitaci. Tvoj prispevok nebol nahlaseny reportom ani sukromnou spravou. Spravil som to sam od seba, bez zasahov inych ludi. Takze prestan obvinovat niekoho, ze si nieco vyplakal alebo nahlasil, pretoze to nie je pravda.

heker: Ty by si mal tiez niekedy kludnit svoje hormony, aby mala diskusia svoju uroven.

curta: Zrejme mas na mysli moderatra Uplinka. Bol to dobry moderator, dobry grafik, pre forum urobil vela a vela pomohol. Ale v tom case mal zrejme zle obdobie alebo neviem co, takze mnohe diskusie koncili premazanim 10-30 prispevkov, blokovanim uzivatela a tak podobne. A to cele trvalo dlhsie, mozno mesiac, mozno dva, uz si to nepamatam. Ale bolo na skodu, ze sme museli prist k takemuto rozhodnutiu. Co sa tyka tvojho zmazaneho prispevku o strane PS, tak som to mazal ja niekedy na jesen a to z dovodu, ze to bolo nezmyselne, mimo temy, bez vypovednej hodnoty, nebolo to ani smutne a ani zabavne, nebolo tam o com diskutovat a bolo to neoverene. Vlastne by som to oznacil ako tragikomicky hoax, ktory bol trapny. Vlastne by som tak oznacil aj cast tvojich prispevkov, ale to nie je predmetom tejto temy.

Blastbit: Ty si sa vyjadril, ze po hlasovani opustis kategoriu LVP, aj napriek tomu si sa casom vratil. Nestojis si za slovom alebo slovo chlapa je pre teba slabsie nez notarsky overena zmluva???
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

hojko - chlapské je sa aj ospravedlniť, ja som nemusel teraz ale urobil som. On nie a riešiť LVP nepodstatné. * Aj v Ss min. rok som písal o tom.
Nevyjadrujem sa do všetkých tém. No a vtedy tá moja anketa dopadla vyrovnane, vobec som ju nemusel robiť, nepísal som, no inde boli útoky.
"Ani toto nie je predmet témy". Predmetov do tém by boli viaceré aktívne témy nepremazaných konfliktov a momentálne opakujúca sa situácia.
Tak ako sa ukázalo nikto nikomu nič nenahlasoval a skončilo to tak, že 16 linkov s quote nie sú desiatky účtov. Dopadlo to ako stále táto fraška.
* jackb - doteraz si nenapísal že ju nepodporuješ, preto aj tie diskusie v migrácii tak dopadli. Odmietal si existenciu pakistanských gangov v UK.
Nie neschvalujem, celé roky aj robím súčet ruských vojnových zločinov na UA. Takže opäť mieniš odbočovať od témy "desiatky uctov" ako vždy.
jackb
Redeemer
Redeemer

Je super, ze curta, ktory rozdava invektiva, diagnozy sem pride zase len s urazkami. Namiesto toho, aby branil svojich x uctov po internete, z ktorych sem kopiruje urazky a lzi.

Tiez je pateticke ako zo seba robi krestana-katolika, ktorym nikdy nebol. Kopirovat krestanske weby nie je katolicizmus. Prist na forum a oznacit ludi za retardovanych liberalov nie je krestanstvo. A "bol som za tri roky v kostole sto krat" je dokaz toho ako velmi klame a troli. Ono katolici maju povinnost byt v tom kostole ovela castejsie ako 100krat za tri roky. To by ale katolik vedel :)

Vraj nepodporuje zlodejov, mafianov a vrahov. Ale v obhajobe smerakov, ktori to vsetko su (Jano Kuciak nespachal samovrazdu) by sa roztrhal.

heker, budes tak dobry a dokazes mi aspon jednu loz. skus s tym ako na letisku zametam v sklade na kufre. a aj keby. aku robotu to mas ty, ked sa potrebujes vyjadrovat?

Blastbit. aaaha. takze ja "podporujem ilegalnu imigraciu", "schvalujem" gangy znasilnujuce deti v UK a neviem co vsetko, no ty svojimi postami neschvalujes ruske vojnove zlociny.

hojko, ide len o to, ze sa tu pani prekaju v tom, ako som im ukrivdil a ide len o to, co som napisal v piatok: vraciam ako si pozicaju. ani beardiemu som nenahlasil post kym on nenahlasoval moje a ty si napisal, ze ked tvrdim, ze klame mam to dokazat. aj tu pani by mohli dokazat kde to teda klamem, nech je to fer.

kedze som nepredpokladal, ze by si sa do toho vlozil a post zmazal sam, tak sa ospravedlnujem, ze som tvdil, ze post bol zmazany po nahlaseni.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co maju prosim ta jeho ucty spolocne s tym co je tu na fore??? Nech ma aj 10 uctov niekde inde, myslim, ze to nikoho nezaujima. Nas zaujima to, kolko ma tych uctov tu na fore a to je jeden ucet. Ak chces riesit jeho ine ucty na inych weboch, tak si to ries s nim cez sukromne spravy a nezatazuj tu s tym ludi. Ked si mal moznost dokazat jeho ucty, tak si dokazal co??? Spravne, nic, proste si nic nedokazal.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

jackb napísal: 17 jan 2026, 19:05 Preco by som si mal nieco rozdelovat? curta zdielal blbost, reagoval som na to. Johnny sa opytal, ci si za tym stojim. Mam klamat, aby sa to tebe ci curtovi pacilo? O akych firmach sa riesili ceny, ked nadpis znel "Vysoke ceny energii v Europe..."? A co ma elektrina s tym, ze zakecavas stranu dokazov o tom, ze curta ma na internete desiatky uctov na zdielanie blbosti?
Ja len doplnim, ze ty si svojimi pseudatami ktore s temou nemali nic spolocne reagoval na mna, nie na Curtu a ja som sa explicitne pytal na ceny v EU. Sam to mas v tvojom prispevku zacitovane. Nieze by som chcel slovickarit, ale tak trochu si mi naznacil, ze musim byt v svojich otazkach doslednejsi a ako vidis, tak ci tak je to k hovnu :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Takze bol velky problem v tom si pozriet, ze x jeho postov je znak od znaku skopirovany od inych uctov. Neviem co je viac (pridavne meno), ci mat viac protichodnych identit, alebo kradnut tie naj(pridavne meno) posty a pod svojim jedinym uctom ich postovat sem?
Bolo by normalne, ak by som ja kopiroval posty osobnosti dnesnej opozicie a prezentoval sa nimi ako svojimi, aj ked by Ujo Google ukazoval, ze moje nie su?

Podstatne bolo, ze ak je tak zbehly na sietach, mohol urobit anketu, ktora by dokazala, ze "polovica Slovakov" pouziva vlaky zadarmo a nie cislo, ktore som vypocital. Len to heker kvalitne zakecal. To co som chcel dokazat, neboli jeho ucty, ale ako opat velmi klame o vacsine. A podla dat Statistickeho Uradu SR si to kazdy moze vypocitat. Tak ako "vacsinu" pre dnesnu koaliciu. Klame az sa prasi, trva par minut overit si to, ale on hovori o klamaroch a psychopatoch. A to nie je invektivum. Ukazat na kradnutie cudzich, aj ked totalne (pridavne meno) postov je uz zle. A to si po piatku vyziadal heker, lebo trval na tom, ze to nie je pravda.

tak si dajme opakovanie:
curta da clanok, kde sa pise "Vysoke ceny v Europe...". ja reagujem, ze certa stareho a nie vysoke, lebo vysoke uz boli. potom Trend. do toho Dennik E, ze aj cena na Slovensku je nizsia ako ked musela hlinikaren zavriet. A porovnavacky. Do toho Blastbit pride riesit, ze zijem v UK. No a nakoniec viem, ze oficialne britske udaje o vyvoji ceny energii su "moje pseudodata".
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Uz nerev prosim ta. Ty tu kazdemu pises aky je klamar, luhar, ako ta urazil. Si proste obet celeho systemu, aspon tak sa prezentujes. S tebou je vlastne skoda aj diskutovat, lebo aj v tejto teme predvadzas svoju klasiku.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Ohynaj si to synku ako len chces, faktom je, ze za blbca budes aj nadalej len a len ty. Aj curtov clanok uz v titulku hovoril o firmach, ty si do toho plietol ceny pre domacnosti. Tvoj argument o nizsich cenach bol reakciou na moju otazku ktoru aj citujes a moja otazka doslova hovori o "EU" nie Europe. Takze tvoje ceny su zase irelevantne. A na koniec, logicky z pohladu konkurencieschopnosti a pre firmy nie je extra dolezite ako sa cena vyvija v case, pretoze ak je vzdy vyrazne vyssia nez inde, je proste vysoka.

Neviem, alebo nas tu klames a realne mas tak maximalne 14, alebo si troll, alebo neviem ako si tvoju argumentaciu vysvetlit, ale nie je nic zle na tom obcas priznat, ze v nejakej teme nie si doma. Tu si zo seba doslova spravil curtu.

Dalej sa vraciam k mlcaniu, lebo chapem, ze to s tebou nema zmysel, len mi uz liezlo na nervy ako tu dookola klames o tom, ze sa som sa Ta pytal na Europu.
jackb
Redeemer
Redeemer

heker napísal: 20 jan 2026, 18:40 Uz nerev prosim ta. Ty tu kazdemu pises aky je klamar, luhar, ako ta urazil. Si proste obet celeho systemu, aspon tak sa prezentujes. S tebou je vlastne skoda aj diskutovat, lebo aj v tejto teme predvadzas svoju klasiku.
Cituj. Kde som obet celeho systemu. Cituj, kde som klamal.
A ano, dourazal si ma preto, lebo ti strihlo. Bez dovodu si na mna nakydal sraciek a kydas stale. Lebo som ti ukazal, ake dristy pises. Lebo to neznesies. Potom len urazas a stale klames. Lebo ty musis mat pravdu, aj ked ju nemas.

Johnny, ja som napisal, ze to dopadne tak, ze sa najdes sposob ako dokazat, ze 40 je viac ako 80 a celom sa to dari. Len ohybat. Zoznam firiem, ktore odisli nie je. A nevadi, ze kym v Europe cena klesa, tak v Cine cely cas stupa. britske grafy su pseudodata. z 208 na 147 je narast.
Ak "su ceny vysoke", preco Dennik E napisal, ze su nizsie ako ked tovaren zavrela? Preco openiazoch pisali o rekordne nizkych cenach na burze pre Europu s prikladmi statov? Vsetci v tom nemaju jasno a nemali by sa vyjadrovat, kym neopakuju, ako bez ruskych energii od Medzilaboriec po Gallway zerieme polievku zo skrecka?
ano, narodil som sa niekedy v 2011. ucet zalozili spermie. bezne sa vyjadrujem ku sportu, autam, renovaciam domov, hardware a programovaniu. lebo tam nie som doma, preto tam chodim vypisovat.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb -
Súhlasím prestrelil stým tvojim vekom 14. A mne nadávaš, že ja spomínam to, že kde ty bývaš.
Sak keď si user nepozrie ani len dátum registrácie, nie to kde ty máš uvedené bydlisko (UK) v profile.
Tak jasné že som mu potom napísal že inak sa dá porovnať ceny pre UK a inak pre EU, či iné časti sveta.
Išlo tam skrátka o to porovnávanie. Aj v rámci Európy je to skrátka iné a môžete sa tu o tom doťahovať strany.

Už sa vykašlime/vykašlite na tieto trenice, čo bolo bolo a budujme kvalitatívne lepšie fórum s pridanou hodnotou.
FB diskusie vidím, tam to vyzerá veľmi dementne, ani sa tam nezapájam. Tak snáď fórum bude o pozitívnych zajtrajškoch.
Snáď už budú rozumné reakcie bez toho čo tu bolo. Lebo mohol by som sa vyjadriť čo tu zaznelo, inak už nezáujem a odmlka.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Co sa tyka ludi na diskusie, asi by som siel skor po kvalite, nez kvantite. V opacnom pripade mozeme poziadat Barteka s Estokom o par trollov :)
jackb
Redeemer
Redeemer

blastbit, ale ja som pisal o cenach v penciach, cakal som to bude jasne. no a ked som dakoval za rady ohladom kurenia, tak som odpovedat na otazku na to, tolko stoji elektrina pre domacnosti nedostal. len to, ze to co citim ako malo, je vraj vela.

no, a o to mi slo pri zozname tych curtovych postov. ze super, ze je aktivny. a super, ze zalozil tuto temu, lebo pred 5 rokmi sme sa s beardim mohli natahovat tu. a ma aj pravdu v tom, ze ked po sebe ludia stekaju pre osobne veci, je to ine ako ked si vymienaju pohlad na politiku. ale do haja zeleneho, ked na internete vyzbiera (aj ked ako tvrdi, z cudzich) profilov to najhorsie a potom to donesie do tem, tak to nie je fajn.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Wtf ? sa čudujem ako sa teraz zrazu pozitívne vyjadruješ o curtovi. Tak o čom to tu celé vlastne bolo ?
" no, a o to mi slo pri zozname tych curtovych postov. " - posty ? jaže to bolo predtým o desiatkach účtov.
" ze super, ze je aktivny. " - vážne ? lebo si pamätám post ako si písal, že ho tu nikto nechce nech opustí fórum.
" a super, ze zalozil tuto temu, lebo pred 5 rokmi sme sa s beardim mohli natahovat tu "
Tu ? veď táto curtova téma tu nie je 5 rokov, je tu od 18 augusta 2024. To naťahovanie mi nepríde nič moc.
Ste sa naťahovali hocikde. No a tvoje útoky na hekera že je psychopat, keby chceš mu o tvojej práci inak odpíšeš.
Príde mi to tak, že si si vykonštruoval intrigy o useroch (aj mňa) a potom tu vzniklo toto a nebolo ti to vlastne k ničomu.
Tie pozitívne zajtrajšky no neviem v niečom mám pochybnosť, no čas by ukázal. Tiež mi to viac otvorilo oči, na isté opatrenia.
jackb
Redeemer
Redeemer

heker napísal: 20 jan 2026, 18:40 Ty tu kazdemu pises aky je klamar, luhar, ako ta urazil.
Divadelne predstavenie heker a vtak
Spoiler
jackb napísal: 02 dec 2025, 8:19 Ale to, ako hned v pravy tyzen meskal let do Kosic tri hodiny, tak to nenapisu.
heker napísal: 02 dec 2025, 8:53 Lenze let na trase KE-BA meskal pre zrazku s vtakmi

(OT o zrazke vtakov s lietadlami)

Takze si bud len sprosty a nechces vidiet realitu alebo mas silou mocou potrebu nadavat a zosmiesnovat vsetko naokolo.
heker napísal: 04 dec 2025, 11:13 Kde som ta prosim ta vulgarne urazil?
heker napísal: 05 dec 2025, 20:14 kto ta ako urazal, ale prv sa pozri na seba a svoje prispevky.
heker napísal: 03 dec 2025, 10:15 To, ci budu niekde na trase vtaky nevie nikyo predpovedat.
jackb napísal: 05 dec 2025, 8:32 Tu je priklad grafu z BIRDtamu pre sverene Holandsko - ako uplne nahodne. Ukazuje historicke pozorovania v case. Na zaklade toho, by sa dalo predpokladat, kedy je najvacsie riziko na stret co do dni a hodin.
https://www.flysafe-birdtam.eu/migratio ... bwindow=se
heker napísal: 03 dec 2025, 23:59 Kedze pises, ze pracujes na letisku
heker napísal: 03 dec 2025, 23:59 Lebo to, ze pracujes na letisku nie je pre mna argument.
Nikdy som to nenpisal, lebo to jednoducho nie je pravda

no pocet vtakov klesol na jedneho
heker napísal: 03 dec 2025, 23:59 Takze ak islo o jedlotlivca (vtaka)
jackb napísal: 04 dec 2025, 8:28 v kancelarii spracuvam nascanovy LiDAR a letecke fotky na dalsie spracovanie. Mam ale aj trening pre aerial scanner operator. Teda ked je treba striedat ludi, mozem si vedla pilota sadnut ja. No pred tym sadnutim si predeme METARy a NOTAMy kde ma v ten konkretny den zmysel letiet, kde nas pustia lietat a ci nam to pocasie vydrzi.
heker napísal: 04 dec 2025, 11:13 Pracuvavas niekde v teple a spracuvavas podklady z radaru, najma co sa tyka terenu a pripadne prekazok. Ako tak citam, tak LiDAR sa pouziva na vytvaranie 3D terenu, okolia letiska a budov, da sa tym naskenovat daka skladka v okolii a tak podobne, viac je to opisane tu -https://mamdron.sk/ako-funguje-lidar-pr ... -s-dronom/ Cize to nema nic spolocne s vtakmi.

Dalsie zariadenie, ktore nepouzivas je METAR a pises, ze si mozes sadnut vedla pilota.

A tretie zariadenie, ktore spominas, tak je NOTAM. To zariadenie nema suvis s radarom a indetifikaciou vtakov.
Sice napisem co robim, ale on to vie stale lepsie. aj to co urcite nepouzivam. a este si ku LiDARu najde tie najmenej presne informace. o tom, ze riesim vtaky som nenapisal ani ciarku. alebo ma teda cituj(te)
heker napísal: 04 dec 2025, 11:13 Aj ked sa tu snazis vystupovat ako expert na letectvo a vtaky
Kde a cim som tak vystupoval? Je heker expert na letectvo a vtaky, lebo ani riadne nenasiel co su METAR a NOTAM?

No a zavrel
heker napísal: 05 dec 2025, 20:14 Este to zhrniem - Vo finale sme sa dozvedeli, ze ziadny krdel vtakov na Kosickom letisku nebol, ziadna migracia tam nebola, bol to jeden osamely utociaci vtak
To si odpovedal sam. Z krdla po jedneho. Ja som ku poctu vtakov nepisal nic
heker napísal: 05 dec 2025, 20:14 systemy ako LiDAR, NOTAM a METAR s lokalizovanim vtakov NEMAJU nic spolocne.
Az na ten BIRTAM a teoreticku moznost nascanovat vtaka LiDARom, skutocne nie. Ani som nic ine nenapisal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako aj tie rozprávky, bájky inšpirované dielami.
1. curta a admin - rozhovor v bájke havran a líška.
2. curta a desiatky účtov - o Alibabovi a 40 zbojníkov.
3. urážajú ma tu 3 useri - rozprávka o troch prasiatkach.
4. Johnnny a Európa - mytológia o cene princeznej Európy.
To je na odľahčenie a také pobavenie v tejto téme, no offense.
Napísať odpoveď