Parlamentné volby
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je blbost ze v statnom sektore klesali,napis ktory to bol sektor,lebo nie v kazdomsundevil napísal:co ma spolocne privatizacia s platom? najma ak je zamestnany v nejakej as alebo sro, nechapem
btw neviem kde je zamestnany, ale pochybujem ze platy v statnom sektore klesali
ze co ma spolocne privatizcia s platom, sa radsej opytaj rodicov,co sa tu dialo pred 10 rokmi,to asi nevies,hned jeden priklad SE si myslis ze po sprivatizovani tam nesli dole platy
no tak ja si nemyslim ze ked ma niekto dake auto alebo ze nakupuje v TESCU (asi kvoli akciam a nizsim cenam ne:) ze je na tom nejak extra.. radsej si zober kolko (a ako dlho) musi rodina setrit na to auto, byt... no a tie drahsie veci do domu;) .. zas neviem s kym porovnavas:) ..myslim ze oproti takemu rumunsku sme na tom fakt lepsiet0m4s3 napísal:Jedine ma udivuje, ze vsetci sa mame tak zle a sme chudobni a takmer kazda rodina ma auto a takmer kazdy clen rodiny mobil. Tesco vzdy narvate. Tak odkial tie peniaze ludia beru?
dpc canopus, ty nevies citat?canopus napísal:to je blbost ze v statnom sektore klesali,napis ktory to bol sektor,lebo nie v kazdom
ze co ma spolocne privatizcia s platom, sa radsej opytaj rodicov,co sa tu dialo pred 10 rokmi,to asi nevies,hned jeden priklad SE si myslis ze po sprivatizovani tam nesli dole platy![]()
![]()
,troska zacni rozmyslat,co vas to ucia na tej vyske,vela teorie a prax nic,uvidis aky budes macher, ked budes sam zivit rodinku
ja som napisal
ved to som napisal ze co to ma co spolocneho, to sa pytam Kvoca nie tebasundevil napísal:btw neviem kde je zamestnany, ale pochybujem ze platy v statnom sektore klesali
pls aspon citaj normalne nabuducesundevil napísal:co ma spolocne privatizacia s platom? najma ak je zamestnany v nejakej as alebo sro, nechapem
-
canopus
Addict
tak pochybuj dalej,ale to by si bol uz dead,keby ze kebysundevil napísal:pls aspon citaj normalne nabuduce
-
Nymphested
Zablokovaný
-
mastermind
VIP
-
tomexx
King
Ha dnes bol akurat u nas v BB na namesti miting KSS. Sme riadnu show urobili s kamaratmi. Ti co tam boli tak vedia.LubosZ napísal:A co mam volit komunistov ?
Presne tak.Mastermind napísal:jak ze nie. slubovali reformy a urobili ich. zivotna uroven mojho okolia sa zvysila takze pre mna su ok Smile