Parlamentné volby

Diskusie na politické témy...

VOLBA MISS :)

HZDS
10
7%
SDKU
44
30%
ANO
5
3%
SMER
15
10%
KDH
8
6%
SMK
6
4%
KSS
5
3%
SNS
37
26%
SF
4
3%
iná pol. strana / subjekt
11
8%

Celkom hlasov: 145

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

volny pohyb lol povec to tym co nemaju ani na potraviny.. ze maju volny pohyb hh

btw preco ma mazete:)
//mastermind: mazol som ti len jeden post, v ktorom si nenapisal nic len aby sme volili cislo XX
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Míting v Trnave
Slovenská ľudová strana v spolupráci so Slovenskou pospolitosťou organizuje v Trnave dňa 14. júna 2006 od 18.00 do 21.00 hod. míting s voličmi.
Zhromaždenie sa bude konať na Trojičnom námestí, kde od 18:00 do 19:00 hod. bude vystupovať hudobná dychová skupina Borovienka. Po ukončení vystúpenia hudobnej skupiny, od 19:00 do 20:00 hod., budú nasledovať vystúpenia kandidátov na poslancov do NR SR. Po skončení vystúpení, od 20:00 do 21:00 hod., bude slávnostný predvolebný pouličný vlajkový, fakľový a sviečkový sprievod.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

sľs je tiež banda tupcov :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hezo napísal:..bude slávnostný predvolebný pouličný vlajkový, fakľový a sviečkový sprievod...
Toto bude sviatok pre nackov. Trnava, Slovenska Pospolitost.. Som si isty, ze toho zase budu plne televizie aj noviny..
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Ja volim KDH. :)
hezo
Darca
Darca

p4ra napísal:Toto bude sviatok pre nackov. Trnava, Slovenska Pospolitost.. Som si isty, ze toho zase budu plne televizie aj noviny..
...to si povedal ty...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

nie taka byva skutočnosť
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hezo napísal:...to si povedal ty...
To som povedal ja a asi si na to kludne aj vsadim.
hezo
Darca
Darca

Pravdu povediac, neviem ako dopadne tento míting, ale určite sa ho zúčastním... 8)

Ale najviac ma zaráža to, že ked si v tomto štáte chcú ludia niekoho uctit, vid. Modra - tak ho nezákonne rozoženú obuškami.

Ale minulú sobotu sa tu konal nejaký koncert feťákov, boli tam sám zrúdy všelijakých výzorov, ale o to nejde, ide o to, že sa tam motalo plno neplnoletých faganov, ktorý boli zhulený, ponpíjaný a nevem ešte čo. A pritom sa tam vozil jeden fízel v aute a ani sa nesnažil niekoho kontrolovať, mal v pitchi. Tak potom o čom to je? Je to o tom, že policajti a aj celý systém maju takýchto neškodných feťáčikov v pitchi, sú im ukradnutý a je im to jedno. Ale akonáhle sa snaží niekto o zmenu v tomto prehnitom štáte, okamžite je hrubou silou nezákonne potláčaný. Asi toľko.
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AppleBred »

Rozdiel je asi v tom, ze ty neskodny fetacikovia nikomu neublizuju, a kriteriom pre hodnotenie kvality ludi pre nich nieje rasa ci etnicka prislusnost. Co sa o velkej casti privrzencov kotlebu neda povedat. Prave naopak. Su schopny ublizovat, terorizovat, zastrasovat kohokolvek kte je trosku iny ako ich ideal slovaka.

Nezda sa vam cely ten princip rasovej neznasanlivosti uplne scestny ? Ved v prvom rade sme ludia, az potom su rasy a etnika. Naco je dobre to nasilie a zloba ???
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

mne sa zdaju scestne tvoje predstavy na tuto temu :-)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

AppleBred napísal:Rozdiel je asi v tom, ze ty neskodny fetacikovia nikomu neublizuju.....bla bla bla
Heh lool, toto bolo dobré :lol: no neviem ako si ty predstavuješ budúcnosť svojích detí, ale ja by som nerád mal doma "neškodného" feťáka :roll: ktorý bude viac skurený ako pri rozume, lebo bude mať "halušky" a nevedieť čo a jak.... no a teraz sa ma niekto opýta či by som mal radšej doma "narodne zmýšľajúceho slováka" (po vašom rasistu, lebo vám sa tie pojmy už pletú) moja odp. : radšej áno :wink:
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

don.carleone.sk napísal:Heh lool, toto bolo dobré :lol: no neviem ako si ty predstavuješ budúcnosť svojích detí, ale ja by som nerád mal doma "neškodného" feťáka :roll: ktorý bude viac skurený ako pri rozume, lebo bude mať "halušky" a nevedieť čo a jak.... no a teraz sa ma niekto opýta či by som mal radšej doma "narodne zmýšľajúceho slováka" (po vašom rasistu, lebo vám sa tie pojmy už pletú) moja odp. : radšej áno :wink:
Kde som povedal, ze chcem aby moje decko bolo fetak ? Nahodou sa pohybujem v oblasti, ktora sa okrem ineho zaobera aj drogovou problematikou. Drogy su velky problem to je snad jasne kazdemu.
"Narodne zmyslajuci slovak" ... proti takym v poctate nic nemam.
Ale to ze Kotleba sympatizuje, respektive sa pri nom motaju extremisticke skupiny vyholenych chlapcov to snad nechces popierat.

BTW: pozeral som na STV diskusiu s nim. Jeden z bodov jeho programu je znizenie dane na pivo a vino. Ked si odmyslim absurdnost a populizmus celeho tohto napadu tak mi neda aby som nepripomenul ze alkohol patri takisto medzi navykove latky (a rozhodne nieje menej skodlivy ako drogy)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

a co ich ma Kotleba vyhanat ked pridu ? :lol:
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

To myslis vazne ???
A preco tam asi chodia ??? Pretoze maju spocnu agendu, nazory, sposoby riesenia. To musi byt zrejme aj ludom s velmi podpriemernou inteligenciou. (Alebo sa to tebe nezda logicke ?)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Vyholene hlavy maju nejaku agendu ? :) Ja ze im ide len o to sa ozrat a potom bit nevinych ludi :lol:

Predstavitelia SP sa v roznych vyhlaseniach distanocovali od takychto hnuti.. tak ale znovu.. "co ich ma Kotleba vyhanat ked pridu ?" :lol:

ale aj ja mam k nemu vyhradu.. mal by zajst k logopedovi a naucit sa uz to r :)
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Aryan Angel napísal:Vyholene hlavy maju nejaku agendu ? :) Ja ze im ide len o to sa ozrat a potom bit nevinych ludi :lol:

Predstavitelia SP sa v roznych vyhlaseniach distanocovali od takychto hnuti.. tak ale znovu.. "co ich ma Kotleba vyhanat ked pridu ?" :lol:

ale aj ja mam k nemu vyhradu.. mal by zajst k logopedovi a naucit sa uz to r :)
Kotleba by mal nieco urobyt s tym, ze vyznava ideologiu, aku vyznava :evil:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

SLIMO napísal:Kotleba by mal nieco urobyt s tym, ze vyznava ideologiu, aku vyznava :evil:
A ? To je všetko.... niektorí uznávajú ideológiu Stalinizmu.... a za Stalina bolo zabitých v gulagoch okolo 30 miliónov rusov..... a v Rusku ľudia chodia na výročie smrti s obrázkami Josefa.... na SVK je KSS, cirkev ako taká ja jeden veľký výplach mozgu.... a pod... len keď sa kopé do nejakej skupiny, jedinca treba sa pridať, však ? bo nejaká TV
(markíza) dáva zostrihané verzie aby stúpala sledovanosť.... :) som zvedavý kto ma "skuri" :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

taketo nieco dokaze cloveka pekne rozosmiat, nie je to tak davno - minule parlamentne volby, co prave Markiza uverejnovala iba prieskumy v ktorych malo ANO viac ako 5% a teda to bola zvolitelna strana, a tie kde boli pod prahom zvolitelnosti akosi zahadne zmizli
ono je to strasne komicke ze toto vyhlasi clovek, ktoremu na objednavku robi prieskumy jedna agentura, ktora prave na Markize dostava najviac priestoru a to nielen v obdobi medzi volbami, ale prave pocas volieb, moj skromny tip, ze v tom ich volebnom studiu bude sediet ten pan zase tak ako kazde volby

Rusko podal trestné oznámenie kvôli predvolebnému prieskumu

Bratislava 13. júna (TASR) - Líder ANO Pavol Rusko dnes podal trestné oznámenie na Úrade boja proti korupcii na agentúru, ktorá robí prieskumy verejnej mienky pred voľbami. Podľa ANO agentúra, ktorej meno zatiaľ neuviedol, zneužíva za úplatok niektoré kroky tak, aby vo verejnej mienke vytvorila pocit, že jedna zo strán má väčšiu podporu ako v skutočnosti má a druhá menšiu.

Viac informácií strana poskytne na tlačovej konferencii v stredu v Košiciach, uviedol Rusko v dnešnej predvolebnej relácii STV Volebná aréna. Líder ANO zároveň odporučil priaznivcom politických strán, aby neverili prieskumom verejnej mienky. "Budeme iniciovať do budúcnosti, aby sa preferencie počas volebnej kampane nemohli zverejňovať," povedal Rusko. ANO chce vo voľbách obhájiť pozíciu parlamentnej politickej strany. "Sme presvedčení, že sa nám to aj napriek preferenciám podarí," dodal.

Predseda OKS Peter Tatár očakáva, že ich strana získa vo voľbách približne päť percent hlasov.

Pavel Dubček, ktorý kandiduje za novú stranu Nádej, dúfa, že program ich strany priláka voličov. Tak, ako každá strana, sa chcú dostať do parlamentu, aby mohli presadzovať svoj program.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

tiez neviem co vidite na tych SMK btw v kosickom kraji skoncilo SMK na druhom mieste tesne po SMER-u
Napísať odpoveď