Parlamentné volby

Diskusie na politické témy...

VOLBA MISS :)

HZDS
10
7%
SDKU
44
30%
ANO
5
3%
SMER
15
10%
KDH
8
6%
SMK
6
4%
KSS
5
3%
SNS
37
26%
SF
4
3%
iná pol. strana / subjekt
11
8%

Celkom hlasov: 145

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jedine ma udivuje, ze vsetci sa mame tak zle a sme chudobni a takmer kazda rodina ma auto a takmer kazdy clen rodiny mobil. Tesco vzdy narvate. Tak odkial tie peniaze ludia beru? Kvoco k tvojmu pripadu, vies nejak objasnit akymi krokmi tejto vlady tvoj otec prisiel o 5 tisic?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

sundevil napísal:co ma spolocne privatizacia s platom? najma ak je zamestnany v nejakej as alebo sro, nechapem
btw neviem kde je zamestnany, ale pochybujem ze platy v statnom sektore klesali
to je blbost ze v statnom sektore klesali,napis ktory to bol sektor,lebo nie v kazdom
ze co ma spolocne privatizcia s platom, sa radsej opytaj rodicov,co sa tu dialo pred 10 rokmi,to asi nevies,hned jeden priklad SE si myslis ze po sprivatizovani tam nesli dole platy :lol: :lol: :lol: ,troska zacni rozmyslat,co vas to ucia na tej vyske,vela teorie a prax nic,uvidis aky budes macher, ked budes sam zivit rodinku
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

t0m4s3 napísal:Jedine ma udivuje, ze vsetci sa mame tak zle a sme chudobni a takmer kazda rodina ma auto a takmer kazdy clen rodiny mobil. Tesco vzdy narvate. Tak odkial tie peniaze ludia beru?
no tak ja si nemyslim ze ked ma niekto dake auto alebo ze nakupuje v TESCU (asi kvoli akciam a nizsim cenam ne:) ze je na tom nejak extra.. radsej si zober kolko (a ako dlho) musi rodina setrit na to auto, byt... no a tie drahsie veci do domu;) .. zas neviem s kym porovnavas:) ..myslim ze oproti takemu rumunsku sme na tom fakt lepsie :lol:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

canopus napísal:to je blbost ze v statnom sektore klesali,napis ktory to bol sektor,lebo nie v kazdom
ze co ma spolocne privatizcia s platom, sa radsej opytaj rodicov,co sa tu dialo pred 10 rokmi,to asi nevies,hned jeden priklad SE si myslis ze po sprivatizovani tam nesli dole platy :lol: :lol: :lol: ,troska zacni rozmyslat,co vas to ucia na tej vyske,vela teorie a prax nic,uvidis aky budes macher, ked budes sam zivit rodinku
dpc canopus, ty nevies citat?
ja som napisal
sundevil napísal:btw neviem kde je zamestnany, ale pochybujem ze platy v statnom sektore klesali
ved to som napisal ze co to ma co spolocneho, to sa pytam Kvoca nie teba
sundevil napísal:co ma spolocne privatizacia s platom? najma ak je zamestnany v nejakej as alebo sro, nechapem
pls aspon citaj normalne nabuduce
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

sundevil napísal:pls aspon citaj normalne nabuduce
tak pochybuj dalej,ale to by si bol uz dead,keby ze keby :evil: ,si este mlady na to aby si to cele chapal,ked nevies uz rozlisit ze co ma spolocne privatizacia s platom,tak ta uprimne lutujem,dozivaj dalej s tvojou nevedomostou o spolocnosti nas pracujucich ludi
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

SNS alebo HZDS :D
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

SĽS
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

OKS or SDKU
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

ja budem sns, abo sls
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Budem volit SDKU ako opoziciu voci Ficovi, pretoze Fico so Smerom je to najhorsie na slovenskej politickej scene...

Pre borcov co chcu volit (H)SĽS: Odporucam si trosku prestudovat historiu. (45-48 )... :wink:
hezo
Darca
Darca

tomexx napísal:Budem volit SDKU ako opoziciu voci Ficovi, pretoze Fico so Smerom je to najhorsie na slovenskej politickej scene...

Pre borcov co chcu volit (H)SĽS: Odporucam si trosku prestudovat historiu. (45-48 )... :wink:
Kam tým mieriš...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

SMK alebo SDKU.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Kam tým mieriš...
Nastuduj si co za hovada boli klerofasisti (aj HSĽS). Okrem toho na kandidatke SĽS je na 3. mieste Kotleba, takze tak.
hezo
Darca
Darca

tomexx napísal:Nastuduj si co za hovada boli klerofasisti (aj HSĽS). Okrem toho na kandidatke SĽS je na 3. mieste Kotleba, takze tak.
Kotleba je na mieste druhom, a preto volím SĽS

no a nehádajme sa o tom, každý volí slobodne, takže tak 8)

Prajem ti pekný deň :)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

ludia prosim vas nevolte preboha SDKU !!! .. nic nespravili pre slovensko vsetko co slubovali minule roky nic stoho nespravili...LUDIA ked je nad vami Boh tak to nespravite... :(
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Toxikoman napísal:ludia prosim vas nevolte preboha SDKU !!! .. nic nespravili pre slovensko vsetko co slubovali minule roky nic stoho nespravili...LUDIA ked je nad vami Boh tak to nespravite... :(
A co mam volit komunistov ?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Toxikoman napísal:ludia prosim vas nevolte preboha SDKU !!! .. nic nespravili pre slovensko vsetko co slubovali minule roky nic stoho nespravili...LUDIA ked je nad vami Boh tak to nespravite... :(
jak ze nie. slubovali reformy a urobili ich. zivotna uroven mojho okolia sa zvysila takze pre mna su ok :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

LubosZ napísal:A co mam volit komunistov ?
Ha dnes bol akurat u nas v BB na namesti miting KSS. Sme riadnu show urobili s kamaratmi. Ti co tam boli tak vedia. :lol: Lol tolko poburenych sudruhov/vysluzilych partizanov pokope som este nevidel. ROFL. A ako nas zacali presviedcat, ze ako by nam bolo dobre keby boli vo vlade. Sudruh Hrdlicka sa zase vyhol odpovedi na otazku ci povazuje Stalina za masoveho vraha. No ludia mali ste tam byt, vazne zabava na cele poobedie, taku frasku sme z toho urobili ze koniec, cele namestie rehot... :lol:

Mastermind napísal:jak ze nie. slubovali reformy a urobili ich. zivotna uroven mojho okolia sa zvysila takze pre mna su ok Smile
Presne tak. :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Toxikoman - za to ze chces aby ti vsetko platil stat neznaci ze SDKU nic nespravilo, otvorili sa nam moznosti pracovat v EU, volny pohyb osob, zvysilo sa stipendium a ine ...
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

ja volim SNS :D
Napísať odpoveď